Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

ΠΑΣΟΚιες μέχρι και την ύστατη ώρα.... Λοβέρδος rulezzzz!

Μηχανισμός μετατάξεων «πράσινων παιδιών»
Πώς είναι δυνατόν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ να χρειάζονται απαραίτητα… νοσηλεύτριες και βοηθούς μαιευτικής;
Και ποιο θα είναι το ακριβές αντικείμενο ενός… οδοντοτεχνίτη στο λογιστήριο του ιδρύματος; Τις απαντήσεις γνωρίζουν η διοίκηση του ΙΚΑ και τα «πράσινα» υπηρεσιακά συμβούλια, που έχουν επιδοθεί τελευταία σε ένα όργιο εσωτερικών μετατάξεων ημετέρων προκειμένου να τους γλιτώσουν από την εφεδρεία που οδηγεί σε απόλυση.

Με αποφάσεις, που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του διοικητή του ιδρύματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου, μεταφέρονται εργαζόμενοι από τον υγειονομικό τομέα στον διοικητικό, για να...
αποφύγουν να βρεθούν στον νέο φορέα πρωτοβάθμιας υγείας, τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), στο οποίον είναι πολύ πιθανό να τεθεί υπό αμφισβήτηση η οργανική τους θέση.
Μέσα στον Οκτώβριο υπεγράφησαν οκτώ τέτοιες καραμπινάτες αποφάσεις, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη διοίκηση του ΙΚΑ, αλλά και τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια, που γνωμοδότησαν θετικά. Η εφημερίδα «δημοκρατία» αποκαλύπτει σε άρθρο της  όλο τον μηχανισμό μετατάξεων «πράσινων παιδιών» που έχει στηθεί τους τελευταίους μήνες, με σκοπό να προστατευθούν οι «εκλεκτοί» της «πράσινης» διοίκησης και να «βολευτούν» σε θέσεις άσχετες με το αντικείμενο σπουδών τους. Με… αξιοκρατικά κριτήρια λοιπόν θα αποφύγουν τον κίνδυνο εργασιακής εφεδρείας, άρα και απόλυσης, και θα πιάσουν τη «θεσούλα» εις βάρος άλλων εργαζομένων, που ίσως πληρούσαν τα απαραίτητα προσόντα.
Ας δούμε, λοιπόν, όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες έχει προχωρήσει η διαδικασία μετάταξης, σύμφωνα με θετική απόφαση του Α’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΙΚΑ. Σε όλες τις περιπτώσεις οι υπάλληλοι μετατάχθηκαν από τις υγειονομικές υπηρεσίες στις διοικητικές. Ειδικότερα:
*Η (αρχικά ονόματος) Α.Μ. από τον Α’ βαθμό του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Μαιευτικής μετατάχθηκε στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός.
*Η Ε.Κ. από τον Β’ βαθμό του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοηθών Νοσοκόμων στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.
*Η Β.Τ. από τον Α’ βαθμό του κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.
*Ο Ε.Γ. από τον Α’ βαθμό του κλάδου ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός.
*Η Ε.Κ. από τον Γ’ βαθμό του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής Μαιευτικής στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός.
*Η Σ.Λ. από τον Α’ βαθμό του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής Μαιευτικής στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός.
*Η Κ.Κ. από τον Α’ βαθμό του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής Μαιευτικής στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός.
*Ο Ν.Λ. από τον Γ’ βαθμό του κλάδου ΤΕ Οδοντοτεχνιτών στον ίδιο βαθμό του κλάδου ΤΕ Διοικητικός Λογιστικός.
Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι για τις πρώτες πέντε περιπτώσεις η γνωμοδότηση του Γ’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΙΚΑ, που είναι αρμόδιο για υγειονομικά θέματα, ήταν αρνητική! Παρ’ όλ’ αυτά, η απόφαση αυτή παρακάμφθηκε και απλώς υπερίσχυσε το Α’ Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αρμόδιο για διοικητικά ζητήματα, και έτσι εγκρίθηκαν οι παραπάνω μετατάξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών