Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2011

Μας φέρνουν "καλούδια" τα ΛΑΘΡΟ-Όρκς: Τραγική αύξηση των κρουσμάτων AIDS..

Σε μια χώρα όπου η λέξη απέλαση τείνει να καταργηθεί τόσο πρακτικά όσο και από το ελληνικό λεξιλόγιο –προτιμούνται άλλες λέξεις όπως επαναπατρισμός ή επαναπροώθηση για να μην συγκεντρώσουν, αυτοί που τυχόν την χρησιμοποιήσουν τα πυρά του μεγάλου αριστερού αδελφού - ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τολμά και τη χρησιμοποιεί και μάλιστα για ένα θέμα ευαίσθητης υφής.

Και δεν είναι τόσο το θέμα ότι τολμά να τη χρησιμοποιήσει αλλά κυριότερα γιατί τολμά και καταδεικνύει ένα πρόβλημα το οποίο οι περισσότεροι έκρυβαν «κάτω από το χαλί» επιμελώς αδιαφορώντας παγερά για την ελληνική κοινωνία όπως συνηθίζουν άλλωστε.


Και το πρόβλημα αυτό –μεταξύ άλλων- είναι και οι αλλοδαπές γυναίκες φορείς του AIDS, τις απελάσεις των οποίων...
προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε ημερίδα για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε μεγάλο το πρόβλημα της αδήλωτης παράνομης πορνείας και αναφέρθηκε στη σχέση της με την αύξηση των κρουσμάτων.

Η μετάδοση δήλωσε "γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια".

Από τους 620 οίκους ανοχής και studio οι 7 είναι νόμιμοι και από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα μόνο τα 1.200 είναι δηλωμένα, ανέφερε ο υπουργός Υγείας. Σε συνεργασία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπως είπε, δόθηκαν από το υπουργείο Υγείας τα στοιχεία για την παράνομη εκπόρνευση καθώς «εγείρεται θέμα δημόσιας υγείας». Για να καταλήξει:

«Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς»!

Να σημειωθεί ότι οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έχουν διαπιστώσει πως η αύξηση του AIDS το 2011 έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού άγγιξε το 50% τους πρώτους μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ένα μεγάλο ποσοστό της αύξησης αποδίδεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών αλλά και στην πορνεία.

Όπως προκύπτει και από τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ η νόσος θερίζει στα παράνομα εκδιδόμενα άτομα καθώς στην λειτουργεί σήμερα μεγάλος αριθμός παράνομων οίκων ανοχής. Ενδεικτικό είναι ότι τα παράνομα κέρδη, μόνο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εκτιμάται ότι υπερβαίνουν ετησίως τα 100 εκατ. ευρώ. Ο Δήμος Αθηναίων σηκώνει «τα χέρια ψηλά», αδυνατώντας να ελέγξει τα παράνομα «σπίτια» που «ξεφυτρώνουν» σαν μανιτάρια, ενώ τα «λουκέτα» που βάζει κατά καιρούς τον χρεώνουν με επιπλέον έξοδα.

Το πρόβλημα οξύνεται καθώς οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται σε συνθήκες αδήλωτης εργασίας, χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας. Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η προ μηνός παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου για το θέμα όταν είχε καλέσει «όσους επιλέγουν τον αγοραίο έρωτα να μην προτιμούν τις παράνομες πόρνες και τα παράνομα πορνεία για να μην μεταφέρουν ασθένειες στο σπίτι τους και την οικογένειά τους»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών