Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

Νέα επιστολή Αποστόλου στον ΝΑΙ-ΝΕΚΟ τηλεπρόεδρο...

Αμέσως μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στην προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της χώρας μας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφασίσουν οι πολίτες για το όνομα της γειτονικής χώρας. Πριν όμως στεγνώσει το μελάνι των δηλώσεών του, υπήρξε πολύ ηχηρή αντίδραση από τον πρώην Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος, κ. Παναγιώτη Αποστόλου. Ο κ. Αποστόλου του έστειλε επιστολή, όπου του καταλογίζει «επιπολαιότητα και προχειρότητα» στους πολιτικούς του χειρισμούς και ταυτόχρονα τον κατηγορεί «για επικίνδυνες και βλαπτικές για τα εθνικά μας συμφέροντα αναφορές». Παρακάτω όλη η επιστολή του κ.Αποστόλου προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, κ.Καρατζαφέρη.   


 Μαρούσι 8/12/2011

κ. Γ. Καρατζαφέρη
Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ.
Καλλιρρόης 52
Ενταύθα 


            Με αφορμή την δημοσίευση της αποφάσεως του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, ως προς την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδος επί του μείζονος θέματος της ονομασίας της γείτονας χώρας, δηλώσατε ότι απαιτείται να αποφανθεί ο Ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος.
            Επ’ αυτού, σας είχαμε, επανειλημμένως, ενημερώσει, τονίσει και συμβουλεύσει ότι.....
τυχόν δημοψήφισμα, θα είχε σοβαρότατες και δυσμενείς πολιτικές  και εθνικές συνέπειες για την χώρα μας. Ωστόσο, διαπιστώνω, μετά λύπης μου, είτε ότι τις έχετε ξεχάσει, είτε δεν τις έχετε λάβει υπ’ όψιν σας.
            Πιο αναλυτικά, όλοι γνωρίζουμε ότι το δημοψήφισμα αυτό θα έδινε ποσοστό άνω του 95% στην μη αποδοχή της σύνθετης ονομασίας, η οποία θα περιείχε τον όρο «Μακεδονία». Όμως, θα υπήρχε ένα μικρό ποσοστό (το μειονοτικό στοιχείο στην Δ. Θράκη, μέρος των οικολόγων πράσινων, οι του «ουράνιου τόξου»), οι οποίοι θα εψήφιζαν προφανώς υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Ως αποτέλεσμα αυτού θα ήταν, να παραδώσουμε «στο πιάτο», στον κ. Γκρουέφσκυ, την ανύπαρκτη στην πραγματικότητα «Μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα. Έτσι,  θα μπορούσε αργότερα αυτός, εκμεταλλευόμενος τη δική μας επιπολαιότητα και προχειρότητα, να ισχυρίζεται, ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει την ύπαρξη μιας τέτοιας μειονότητας, την οποία «καταπιέζει» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» της οποίας αρνείται να αποδεχθεί και να σεβαστεί. Εν ολίγοις, θα δημιουργούσαμε μόνοι μας και δεύτερη «μειονότητα» στην πατρίδα μας, λες και δεν μας φθάνει αυτή που ήδη έχουμε στη Θράκη!
            Παρ’ όλ’ αυτά, όσο διατηρούσατε κοντά σας, ένα επιτελείο άξιων και ανιδιοτελών στελεχών, είχαμε τη δυνατότητα, να σας συμβουλεύουμε και να σας προστατεύουμε, από τέτοιες επικίνδυνες και βλαπτικές για τα εθνικά μας συμφέροντα αναφορές.
            Με τη ελπίδα ότι δεν θα αναφερθείτε ξανά στη διενέργεια δημοψηφίσματος από τον Ελληνικό λαό για το όνομα των Σκοπίων.

Παναγιώτης Αποστόλου
Πρώην Αναπλ. Γραμματέας Κ.Ε.ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών