Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

Η οικονομική και πολιτική στενότητα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βρει γιατρειά από τους ελαττωματικούς τύπους που συνέργησαν στο μέγα έγκλημα. Δεν γίνεται να δώσουν προοπτική στον τόπο και ανάσες οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που διέβησαν τα μονοπάτια της εξουσίας έχοντας πάρει διαβατήριο και πιστοποιητικό δουλικότητας από τα αφεντικά του διεθνιστικού νεοταξισμού. Από τους «συμμάχους», δανειστές, «σωτήρες» και εν τέλει διαλυτές των ελεύθερων εθνών.
Οι πολιτικάντηδες δεν είναι μέρος της λύσης αλλά του προβλήματος που μας ταλανίζει. Στην ουσία αυτοί οι ίδιοι είναι η προσωποποίηση του ελληνικού προβλήματος. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κατάφεραν να περάσουν τον διορισμό τους στην τοπική πολιτική σκηνή ως τάχα λαϊκή επιλογή και ψήφο.
Κανείς δεν τους ήξερε κάποτε. Άχρηστοι μακελάρηδες του Ελληνικού Γένους προβαλλόμενοι και επιβαλλόμενοι δια του βαρέως νεοταξικού πυροβολικού της επικοινωνιακής προπαγάνδας των συστημικών ΜΜΕ και των οικονομικών ελίτ που το Σύστημα κουβάλησε στη θέση μιας άλλης Ελλάδος, ήρθαν να.... ηγηθούν μιας χώρας δίχως να ανήκουν σ’ αυτή και δίχως να διαθέτουν ίχνος πατριωτισμού, ικανότητας και ηθικής.
Ναι, δεν διαθέτουν τίποτα απολύτως από την τριάδα ή αν θέλετε από την «τρόικα» των ελληνικών αξιών. Και όμως ανελίχθηκαν δια ισχυρών νεοταξικών πλατών για να ανέβουν στη συνέχεια στις πλάτες των δυστυχούντων αλλά αμνημόνων Ελλήνων. Διότι με την πάροδο των ετών αποδέχτηκαν τους πολιτικάντηδες ως τμήμα της δικής τους καθημερινότητας και μαζί μ’ αυτούς αποδέχτηκαν ως τάχα αναπόφευκτες τις ήττες, τις υποχωρήσεις και τις περικοπές δικαιωμάτων. Διότι τα θεώρησαν όλα αυτά ως γεννήματα Ελλάδος. Μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να θέσει στη ζητιανιά τα παιδιά της και το Ελληνικό Έθνος στην λαιμητόμο;
Κι όμως, έτσι μας είπαν. Διότι οι ηγετίσκοι δεν είναι αδέλφια μας και τα πεπραγμένα τους είναι συμβόλαια συμπεφωνημένα με όρους μισελληνικούς μέσα σε σκοτεινά και ανήλια δωμάτια. Μάτι ελληνικό μήτε που έχει δει ποτέ τα νεοταξικά λαγούμια και καθαρά ελληνικά χέρια δεν έχουν βαστήξει τα παλιόχαρτα που στάζουν ελληνικό αίμα και δάκρυ. Οι δε συμφωνίες που έρχονται χρόνους πολλούς μετά στις μέρες μας δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από υπογραφές σε γράμματα και ρήματα παλιά. Παλιά και ετοιμασμένα στις λεπτομέρειες από σύγχρονους Εφιάλτες.
Λέγουν λοιπόν κάποια πρωτόκολλα κάποιων γνωστών «περιούσιων» σοφών σε κάποια ενότητα τούτα τα λόγια: «Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας». Και μπορεί κάποιοι να μιλούνε για συνομωσιολογίες και πάλι άλλοι για παραμύθια ή στημένες κατηγορίες. Όμως φαίνεται ότι στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με ένα ολοζώντανο «παραμύθι» που επαληθεύεται στην ολότητά του.
Βλέπουμε λοιπόν τους πολιτικούς μας άρχοντες να είναι δουλικά όντα και αρχόμενοι από ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων που φέρνουν ξένες βουλήσεις σαν τάχα δικές τους. Κανονικές πολιτικές μαριονέτες σαν τις άλλες, τις δημοσιογραφικές του Συστήματος που έχουν εσωτερική πλην μιλημένη πληροφόρηση. Οι πολιτικές «μας» μαριονέτες πραγματικά βγαίνουν μέσα από τις τάξεις του λαού.
Καμιά φορά διαθέτουν σχετικά καλή ελληνική λαλιά για να βγάζουν κάποιους δεκάρικους λόγους. Αλλά η σπορά που πέφτει σε χώμα ελληνικό, ελληνική γέννα δεν κουβαλάει. Κουβαλάει αλλογενή, νεοταξική τη λέμε σήμερα. Μα κι αν τυχαίνει κάποιοι σπόροι να έχουν δόσεις ελληνικού αίματος, αν γεννήθηκαν όρθιοι Έλληνες και ύστερα προσκύνησαν για να σύρουν αιχμάλωτη την Ελλάδα, αυτοί οι σπόροι σάπιοι και άχρηστοι ολωσδιόλου είναι.
Σε κάθε περίπτωση ο δουλικός χαρακτήρας του πολιτικάντη της αστικής δημοκρατίας δεν αμφισβητείται, αφού εύκολα ξυπνάει με άλλο λογισμό τη μέρα και τελειώνει τη νύχτα με διαφορετική ενέργεια για το ίδιο κιόλας θέμα. Προετοιμασμένος για την διακυβέρνηση δεν είναι, αφού διακυβέρνηση ελληνική σημαίνει να φτιάχνεις γέννες ελληνικές και ευτυχισμένες και Πατρίδα μεγάλη και δοξασμένη.
Προετοιμασμένος όμως ο πολιτικάντης δεν είναι, αφού είναι ηθοποιός που το σενάριο που του δίνουν να υλοποιήσει γκρεμίζοντας Ελλάδα και Έλληνες φτάνει και περισσεύει. Και οι σύγχρονες οι εκλογές είναι σαν τις σύγχρονες δημοκρατίες δυτικού τύπου όπως έλεγε ο Εθνάρχης Ι. Μεταξάς. Καμωμένες για να εκφράσουν και να υποστηρίξουν ξένα συμφέροντα με ελληνικές ψήφους μέσα από χρήμα και προπαγάνδα ως μέσα το ίδιο ξένα και δανεικά.
Ο Εθνικοκοινωνισμός μας, συμβόλαιο φύσης γνήσια ελληνικής και επαναστατικής, δεν μπαίνει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης και δεν παζαρεύει εξουσίες και αντίδωρα. Προχωράμε μπροστά με τα Λάβαρα του Ελληνικού Έθνους σηκωμένα και με την ορμή του ελληνικού λαού ασυγκράτητη να στήσουμε Διακυβέρνηση Εθνική και Λαϊκή. Με Ηγεσία Αυτόφωτη και Ελληνική, φτιαγμένη από τους Αρίστους Πολεμιστές και Κυβερνήτες της Ελληνικής Φυλής. Για μια Μεγάλη Ελλάδα με Ελεύθερους Έλληνες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών