Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

Το Έθνος θρηνεί έναν Μεγάλο Έλληνα


Όταν οι χώρες γίνονται κουρέλια και τα έθνη καταντούν ζητιάνοι, τότε οι τραπεζίτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του “ευεργέτη”… 
– Kαθηγητής Νικόλαος Σταύρου


Ένας ξεχωριστός Έλληνας πατριώτης άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν ο καθηγητής Νικόλαος Σταύρου, ο οποίος μέχρι το τέλος της ζωής του είχε το θάρρος να υπερασπίζεται τα εθνικά δίκαια. Γεννημένος στην μαρτυρική γη της Βορείου Ηπείρου έζησε στις ΗΠΑ, όπου διακρίθηκε σαν επιστήμονας και είχε λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα. Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ της Ουάσιγκτον, Νικόλαος Σταύρου, έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών. Ο Ελληνισμός μετρά μια μεγάλη απώλεια, αφού........
μια από τις πλέον «μαχητικές πατριωτικές φωνές» του Ελληνισμού έλλειψε. Ο αείμνηστος Καθηγητής απεβίωσε μετά από καρδιακό πρόβλημα, σε νοσοκομείο της πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ.
Ο αποθανών είχε γεννηθεί στην μαρτυρική και ακόμη σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα της Βορείου Ηπείρου και είχε γράψει αρκετά βιβλία για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και αρκετά άρθρα σε αμερικανικά ΜΜΕ για τα «δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, που καταπατήθηκαν βάναυσα από τις αλβανικές αρχές», όπως τόνιζε χαρακτηριστικά.
Ο αδελφός του είχε καταδικαστεί σε θάνατο και εκτελέστηκε από το καθεστώς του Χότζα στις 3 Σεπτεμβρίου 1953. Για πολλά χρόνια προσπαθούσε να βρει τα οστά του αδελφού του Γρηγόρη και να τα ενταφιάσει στον τάφο του πατέρα τους.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ήταν η παρέμβασή του πριν λίγες εβδομάδες για την κρίση, την οποία διέρχεται τα τελευταία δύο έτη η Πατρίδα μας:
Kαθηγητής Σταύρου: Περί Έθνους, τραπεζιτών και Ελευθερίας:

Το συγκλονιστικό κείμενο...

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών