Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2011

Δεν τον λυπόμαστε καθόλου τον Γαβαλά...Καλά να πάθει που έδινε δουλειά σε λαθρομετανάστες!




ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΝΤΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΕΞΙΟΝ  "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011" ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LAK ΤΟΥ ΓΑΒΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

Κόστισε 17.450.000 ευρώ και χτίστηκε σε επιφάνεια 23.000 τ.μ. Το «παλάτι» του εμπόρου προϊόντων ένδυσης κ. Λάκη Γαβαλά, συνολικού εμβαδού 8.000 τ.μ κρίθηκε αυθαίρετο και κατεδαφιστέο από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου που έχει επιβάλει στην εταιρία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Α.Ε χρηματικό πρόστιμο ύψους 325.000 ευρώ.

Σε μια από τις εκθέσεις αυτοψίας της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου, οι υπάλληλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα διαπιστώνοντας τις.... ακόλουθες παρανομίες: Αλλαγή χρήσεων τμημάτων των κτιρίων από αποθήκες σε γραφεία, χώρους σχεδιαστηρίων, τουαλέτες, εστιατόρια, χώρους υπολογιστών και από γραφεία σε εργαστήρια ραπτικής, χώρους με χρήση καπνιστηρίων, εξωτερικά φυλάκια, ψευδοροφές, ασφαλτόστρωση οικοπέδων για χρήση πάρκινγκ και άλλα πολλά.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της Πολεοδομίας, « ύστερα από τα παραπάνω η οικοδομή κρίνεται κατεδαφιστέα και τα πρόστιμα που αναφέρονται καθίστανται οριστικά εκτός αν ο ιδιοκτήτης ή ο κάθε ενδιαφερόμενος υποβάλει ένσταση κατ’ αυτής». Πράγματι η εταιρία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Α.Ε μέσω των νομικών της εκπροσώπων κατέθεσε ένσταση κατά της επίμαχης εκθέσεως αυτοψίας της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε, όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Ιωάννης Ραζής.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών