Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

"Λαϊκή Δεξιά" η.... Βόζενμπεργκ!!!

Στη ΝΔ έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε.... ηλίθους!

Διαβάζουμε πρόσφατα σε παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων, αλλά και σε ρεπορτάζ έγκυρων;! εφημερίδων, ότι συστήθηκε ομάδα εντός της ΝΔ, από τον σκληρό πυρήνα των "Σαμαρικών" βουλευτών, που αυτοαποκαλούνται "λαϊκή Δεξιά" και μάλιστα έχει σκοπό να αποτελέσει το αντίβαρο των...νεοφιλελεύθερων (Χατζηδάκης, Κυρ.Μητσοτάκης κτλ)..

Μια έκ των σκληρών "λαϊκών δεξιών" της ΝΔ είναι η Ελίζα Βόζενμπεργκ...

Αστή, κολωνακιώτισσα, πρώην κολαούζος του Αβραμόπουλου, και με "ιστορία" που εκτείνεται από την Πατριάρχου Ιωακείμ μέχρι τη Βουκουρεστίου!
Αυτή λοιπόν είναι η "λαϊκή Δεξιά" της ΝΔ...

Και τα... τετράποδα συνεχίζουν να τρώνε το σανό που τους σερβίρεται από τα ΜΜΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Η "λαϊκή" Βόζενμπεργκ ενισχύει το αγώνα των μη προνομιούχων με τσάντα που αξίζει όσο 3 μισθοί!!!!!

Υπό κατάρρευση οι υπηρεσίες του Δ. Αθηναίων ελέω Καμίνη..Και η «πριγκίπισσα» Ελίζα

5 σχόλια:

  1. Έχεις διαβάσει ποτέ άρθρο της; την έχεις ακούσει ποτέ να μιλάει, ή μήπως κρίνεις από το πόσα λεφτά έχει ο καθένας;τι κόμπλεξ είναι αυτά;η γυναίκα έχει λεφτά και το ξέρουμε, τι πρέπει να κάνουμε δλδ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος
    Έχω διαβάσει πολλά άρθρα και την έχω παρακολουθήσει πολλά χρόνια εντός και εκτός Κοινοβουλίου, μέχρι και πρόσφατα στις εκλογές του ΔΣΑ..
    Οπότε άσε τα "μαθήματα" και βρες κανένα επιχείρημα να αντπαρατεθείς... ή πήγαινε να βρεις τη μετρέσσα σου στο Κολωνάκι να σου δώσει τα "ψιλά" για την μ@λ@κία που έγραψες.

    Υ.Γ.
    Επίσης άθλιε προπαγανδιστή ένας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δεν κοιτάζει ποτέ τα υλικά αγαθά και δεν είναι "υλιστής"...χέστηκα για τα λεφτά της, χέστηκα για τα σπίτια της.
    Κατάλαβες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρω και γιατί κιόλας, είναι ότι δεν σου κάνω μαθήματα..απλά η λαική δεξιά και ο εθνικισμός δεν είναι το ίδιο, όπως και να το κάνεις..λαική δεξιά δεν σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός..πιο κοντά είναι στην ιδεολογική προσέγγιση του Βορίδη(εθνικοφιλελεύθερος)..δεν στα λέω με διάθεση να συγκρουστώ , απλά, από την μία λες πως χέστηκες για τα λεφτά της και από την άλλη σχολιάζεις τις τσάντες της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να κλείσει το θέμα.. Τα πάντα θα σχολιάσω και για ότι θέλω θα μιλήσω ώστε να κατανοήσουν όλοι ότι δε γίνεται η Κανέλλη να μιλά για Κομμουνισμό από την Εκάλη και η Βόζεμπεργκ για "λαϊκή Δεξιά" με Gucci τσάντες και από το Κολωνάκι..
    Όσο για θέματα ιδεολογίας, φυσικά και θα υπερασπιστώ τη δική μου, σε βάρος του υλισμού της Βόζεμπεργκ και της κάθε Βόζεμπεργκ

    Υ.Γ.
    Ένας υλιστής, φιλελεύθερος σαν την Βόζεμπεργκ δεν μπορεί να έχει θέση σε τίποτε...λαϊκό!
    αυτό ελπίζω να γίνεται αντιληπτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών