Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2011

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ: Ποιοι αντιστέκονται σε αυτήν και ποιοι εκλιπαρούν την εύνοιά της

“…Είμαστε η μοναδική χώρα εκτός του Βιετνάμ, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας, όπου το να είναι κανείς κομμουνιστής είναι τίτλος τιμής!”

Ισχυρίζομαι ότι στην χώρα αυτή υπάρχει μία Χούντα της «αριστεράς», ακόμη και σήμερα που κυβερνά η κεντροδεξιά, φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Και διευκρινίζω σχετικά με τα εισαγωγικά ότι αυτή η Χούντα, που εξουσιάζει την δημόσια ζωή της Πατρίδος μας, δεν έχει καμμία σχέση με το κοινωνικό και οικονομικό πρότυπο, που επικρατεί στο κράτος. Πρότυπο που αναμφισβήτητα είναι όχι φιλελεύθερο, αλλά σκληρά καπιταλιστικό.  Πλήθος τα μονοπώλια και τα «τραστ» σε αυτήν την χώρα και προπαντός σε τομείς κρίσιμους και σημαντικούς για την λειτουργία του πολιτεύματος, όπως είναι τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, δηλαδή ο τύπος, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί κλπ.
Είμαστε η.....
μοναδική χώρα εκτός του Βιετνάμ, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας, όπου το να είναι κανείς κομμουνιστής είναι τίτλος τιμής! Τίτλος τιμής αναγνωρισμένος και από αυτήν την ίδια την δεξιά πολιτική ηγεσία, που δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται τα μνημεία της αριστεράς και να καταθέτει τον σεβασμό της, ενώ αντίθετα αποφεύγει όπως ο διάολος με το λιβάνι τους τόπους εκείνους και τα μνημεία, όπου τιμώνται οι αγώνες κατά των κομμουνιστών.
Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι.....

συνέχεια

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ: Ποιοι αντιστέκονται σε αυτήν και ποιοι εκλιπαρούν την εύνοιά της


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών