Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2011

MΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκινάει την νέα χρόνια δυναμικά, διοργανώνοντας μια μεγάλη πορεία στο κέντρο της ΛΕΜΕΣΟΥ, κατά της αυξανόμενης λαθρομετανάστευσης αλλά και της ανεργίας, δύο ζητήματα αλληλένδετα αλλά και επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε, αφού οι συμπατριώτες μας θυσιάζονται στο βωμό του οικονομικού συμφέροντος, ειδικά τώρα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, και με την λαθρομετανάστευση να έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, απειλώντας έτσι και τα δύο μαζί την κοινωνική συνοχή, την οικονομική μας ευημερία ακόμα και το μέλλον και την ύπαρξη μας σαν Κυπριακός Ελληνισμός.

Για τα προβλήματα αυτά το κίνημα μας, έχει άπειρες φορές αναφερθεί στο παρελθόν, προτείνοντας διάφορα μέτρα. Από την ημέρα της ίδρυσης μας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά οι βολεμένοι πολιτικάντηδες μας αρνούνται κατηγορηματικά να μας ακούσουν, παίρνοντας μας καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.

Έφτασε η στιγμή όλοι μαζί να αντιδράσουμε.

Η πορεία θα γίνει την.... ΤΕΤΑΡΤΗ, 4/1/2012, η ώρα 7:30 μ.μ. στην ΛΕΜΕΣΟ, και θα έχει ως σημείο εκκίνησης το χώρο στάθμευσης στον Εναέριο, και θα καταλήξει στο Διοικητήριο.

Τέλος καλούμε κάθε υγιή σκεπτόμενο Έλληνα, που βαρέθηκε τα ωραία τα λόγια, τα μεγάλα από τους πολιτικάντηδες και έχει μπουχτίσει από την σημερινή κατάσταση, να δώσει το παρών του στην πορεία μας πυκνώνοντας τις γραμμές, και ενώνοντας την φωνή του μαζί μας, για να διατρανώσει όσο πιο δυνατά τα δίκαια του.

ΟΛΟΙ στο δρόμο, πριν να είναι αργά.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών