Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012

Διαλύεται η Ακριτική Ελλάδα...Τραγική κατάσταση στην Ροδόπη - Έκλεισαν 500 επιχειρήσεις μέσα στο 2011!!

Τη δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων ετών, άφησαν πίσω τους πριν από λίγες ημέρες οι επαγγελματίες της Ροδόπης, μετρώντας πολλές πληγές και ξεκινώντας με δυσοίωνες προβλέψεις τη νέα χρονιά. Ενδεικτικό του χάους, είναι ο αριθμός των «λουκέτων» της αγοράς. Μόνο το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, μετρά 255 επίσημες διαγραφές το 2011, από τις λίστες του.

Να σημειωθεί ότι επίσημη διαγραφή μπορούν να κάνουν μόνο όσοι έχουν τακτοποιημένες τις ασφαλιστικές τους οφειλές και τις λοιπές τους υποχρεώσεις.
Έτσι, εκτιμάται ότι....
ο πραγματικός αριθμός των «λουκέτων» είναι διπλάσιος και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αργύρη Αργυρόπουλο, περίπου 500 επιχειρήσεις έχουν κλείσει το 2011 στη Ροδόπη.

Η ραγδαία πτώση του τζίρου αποτυπώθηκε σε όλους τους τομείς της αγοράς, αν και μεγάλος χαμένος φαίνεται να είναι ο κλάδος της ένδυσης και υπόδησης, ενώ εκείνος που αντιστέκεται ακόμα είναι αυτός της εστίασης.

Στον αντίποδα των «λουκέτων», το 2011 άνοιξαν 285 επιχειρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες στο πρώτο εξάμηνο του 2011. Από το καλοκαίρι και έπειτα, ο αριθμός των νέων επιχειρήσεων, μειώθηκε, και αναμένεται περαιτέρω μείωση εντός του 2012. Μάλιστα, ο κ. Αργυρόπουλος, επικαλούμενος στοιχεία του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΒΕΕ εκτιμά ότι, το 2012 θα είναι χειρότερη κατάσταση.
elnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών