Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2012

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Με την ανατολήτου 2012, ο Ανώτατος Άρχοντας της πατρίδος μας κ. Παπούλιας υπέπεσε σε νέοβαρύτατο θεσμικό ατόπημα. Ξέχασε πως είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίαςκαι ο θεματοφύλακας των θεσμών και του Συντάγματος της χώρας,  δηλαδή ο πραγματικός ρυθμιστής τουπολιτεύματος και  θυμήθηκε, ενεργώντας ωςυψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ρόλο που προφανώς ποτέ δεν ξέχασε), πωςέπρεπε να στηρίξει με νέες δηλώσεις του τις δυνάμεις κατοχής, της κυβέρνησηςΠαπαδήμου, φθάνοντας την οργή και την υπομονή του λαού μας στα όριά της.
Πιο αναλυτικά,την Κυριακή υποδέχτηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο τηνπολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας καθώς και τουςκοινωνικούς φορείς όπου του μετέφεραν τις ευχές τους για το νέο έτος...
Μετά τοπέρας της εκδήλωσης, δήλωσε με περίσσια θρασύτητα στους δημοσιογράφους  πως αισθάνεται ότι.... «με την κυβέρνηση Παπαδήμουεπικρατεί ύφεση και έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός. Του γίνεται πόλεμος. Τοβλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται, αφού όλοιδηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη».  Επιπλέον,πρόσθεσε πως «είναι αισιόδοξος για τηνοικονομική πορεία της χώρας  καθώς οιΕλληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό αρχίζουν να αναπτύσσονται, αφού έναςτεχνοκράτης σαν τον κ. Παπαδήμο εμφανίζεται αισιόδοξος και θα πρέπει νασυμμεριστούμε αυτή την αισιοδοξία». Τέλος ζήτησε, με μια παρέμβαση ωμήςαθλιότητας, από τα Μ.Μ.Ε. να μη μεταφέρουν τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν,επιδιώκοντας να συγκινήσουν τον κόσμο, αλλά να τις παρουσιάζουν στις “πραγματικέςτους διαστάσεις”.
Δεν πρέπει ναξεχνάμε πως ο κ. Παπούλιας ήταν στενότατος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου καιδιατέλεσε Υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ. Ήταν δε εξεκείνων που ψήφισαν το 1985 στην αναθεώρηση του Συντάγματος, το «κούρεμα» τωνλίγων αρμοδιοτήτων που είχαν απομείνει στον ανώτατο άρχοντα. Γιαυτό και είναι  συμμέτοχος της ηθικής, πολιτικής, πολιτισμικήςκαι οικονομικής εξαθλίωσης της πατρίδος μας. 
Προχθέςλοιπόν, ο κ. Παπούλιας, δυστυχώς, μας θύμισε για άλλη μια φορά, πως συνειδητά υπέμεινε χωρίς αντίλογο, ταόσα θλιβερά και Εθνικά επικίνδυνα απηύθυνε προς την «εξοχότητά του» η κ.Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, επί κυβερνήσεως Ν.Δ. του ΚώσταΚαραμανλή, όταν τον προσφώνησε εκ μέρους της βουλής των Ελλήνων, για την εκλογήτου στο ύπατο αξίωμα της χώρας, του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στις12/12/2004  και από χειρογράφου μεταξύάλλων του ανέφερε: « … Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θαπεριορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένηΕυρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώςθα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές καιεξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θασυναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφέςδιακυβέρνησης…». Έτσι ο Ελληνικός λαός παρακολούθησε την παρουσίασή τουστο αξίωμα του Προέδρου και κεραυνόπληκτος άκουσε για τα εφιαλτικά επιστημονικάσενάρια που του ετοίμαζε η νέα τάξη πραγμάτων, μέλος της οποίας ήταν καιεξακολουθεί να είναι ο κ. Παπούλιας.  
Ο κ.Παπούλιας, τον Μάιο του 2010 επικύρωσε την δανειακή διεθνή σύμβαση με το ΔΝΤ,μια ανυπόστατη σύμβαση που είναι αντίθετη στην διεθνή, Ευρωπαϊκή και Ελληνικήνομιμότητα, που παραβιάζει κατάφορα το Ελληνικό Σύνταγμα και που υπέγραψε ηπροδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους δυνάστες του Ελληνικού λαού, τουςδιεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους τραπεζίτες που ελέγχουν την παγκόσμιαοικονομία. Αυτός, ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επικύρωσε, λοιπόν, μιασύμβαση που εμπεριέχει πλήθος καταχρηστικών όρων και που για πρώτη φορά στηνιστορία κάνει αναφορά σε κυριαρχικά Εθνικά δικαιώματα του κράτους. Μία σύμβασηπου παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές δικαίου. Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν και τοΠΑ.ΣΟ.Κ. υπογράφοντας αυτή την σύμβαση υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος σετρίτους και υπέγραψαν την απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών της. Υποθήκευσαν τακυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας και την ελεύθερη δημοκρατική βούληση τουλαού μας. Αυτός, λοιπόν, ο πρόεδρος της χώρας, συνηγορεί σε όλα τα παραπάνω.
Ο κ.Παπούλιας, επικυρώνει όλους τους άδικους και αντιλαϊκούς νόμους που έχουνδιαρρήξει τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και έχουν μετατρέψει ένα μεγάλομέρος του λαού μας σε νεόπτωχους του μεσοπολέμου. Ταυτόχρονα, το παραγωγικότεροκομμάτι της κοινωνίας μας, οι νέοι, διώχνονται συνειδητά εκτός Ελλάδος, υπόμιας νέας σκληρής μορφής μετανάστευση, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες εργασίαςεδώ, που θα εκπληρώσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, για μια  άνετη διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους.

Κε Πρόεδρε, αισθάνομαιπολύ υπερήφανος για τους προγόνους μου Ηπειρώτες, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τουςγια την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδος μας μέσα από πολύχρονους αιματηρούςαγώνες. Αισθάνομαι, επίσης υπερήφανος για τους Ηπειρώτες Εθνικούς ευεργέτες πουμόχθησαν στην ξενιτιά και δημιούργησαν τεράστιες περιουσίες, τις οποίες πρόσφερανολόψυχα στην μητέρα  πατρίδα τους, τασκλαβωμένα  τότε Ιωάννινα, αλλά και στηνελεύθερη Αθήνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να αισθάνομαι το ίδιο ακριβώς και για εσάς,αλλά δυστυχώς με οδύνη και θλίψη ομολογώ, ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, αισθάνομαιντροπιασμένος και ταπεινωμένος από την γενικότερη στάση σας. Μια στάση πουέμπρακτα στηρίζει την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τηνεγκαθίδρυση στη χώρα άλλων μορφών δημοκρατίας σαν αυτή που βιώνουμε σήμερα.Αυτή τη δημοκρατία προωθείτε εσείς με τις αποφάσεις σας και τη στάση σας, γιαστήριξη και συντήρηση της μη εκλεγμένης και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ κυβερνήσεωςΠαπαδήμου.  
Κε Πρόεδρε, αφούδεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να πράξετε το καθήκον σαςαπέναντι στην Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, που θα ήταν η άμεση παραίτησή σας,τουλάχιστον μην προκαλείτε με δηλώσεις περί στήριξης προς τον πρωθυπουργό τωντραπεζιτών και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που μέλημά τους δεν είναι πως θα βρουν λύσειςγια την ανακούφιση του Ελληνικού λαού, αλλά το πώς γρήγορα και σίγουρα θαεισπράξουν, οι διεθνείς τοκογλύφοι το χρέος μας απέναντί τους. Επίσης, μηνξεχνάτε πως ο Ελληνικός λαός σας πληρώνει και ζείτε πλουσιοπάροχα σε αντίθεσημε το μεγαλύτερο μέρος αυτού, κυρίως συνομήλικοί  σας, που φυτοζωούν, έχουν περιέλθει σε απόλυτηδυστυχία και απελπισία και οι οποίοι έχουν ήδη επαναστατήσει κατά των πολιτικώνσας.
Κε Πρόεδρε,οφείλω να σας υπενθυμίσω πως οι πολίτες της Ελλάδος, σας έχουν ήδη συμπεριλάβειστο κάδρο των ανεπιθύμητων πολιτικών προσώπων της πατρίδος μας και  σας θεωρούν συνυπεύθυνο για την σημερινήζοφερή κατάσταση μετατροπής της χώρας σε ένα οικόπεδο περιχυμένο με βενζίνη, πουμια σπίθα αρκεί για να εκραγεί. Έτσι θεωρώ πως έχετε χάσει την δεδηλωμένηστήριξη του λαού μας, στο ανώτατο αξίωμά σας. Ο Ελληνικός λαός  προτιμάει μια Ελλάδα πτωχευμένη μεν, αλλάανεξάρτητη και υπερήφανη δε. Ο Ελληνικός λαός μένει πιστός στο «Ελευθερία ή θάνατος» των διαχρονικών αρχών τωνπρογόνων μας και έχει καταδικάσει κατά το παρελθόν όλες τις τακτικές καιπρακτικές των Εφιαλτών της Ιστορίας. Επίσης, καταδικάζει όλους τους σύγχρονουςΕφιάλτες, συμπεριλαμβανόμενου του σημερινού υπουργού εξωτερικών της μειοδοτικήςκυβέρνησης Παπαδήμου, κ. Σταύρου Δήμα, που δεν έχει καμία ουσιαστική προσφορά στην πολιτική μας ζωή και πουφρόντισε να σας επισκεφτεί προκειμένου να χαιρετήσει τις πρόσφατες δηλώσεις σας,οι οποίες έχουν φουντώσει την οργή και την αγανάκτηση του λαού μας. Όμως ο λαόςτης Ελλάδος, όλους αυτούς, κε Πρόεδρε, θα τους κατατάξει αργά ή γρήγορα εκείπου πραγματικά τους αξίζει: όσους προλάβουν να πεθάνουν πριν την λαϊκήετυμηγορία, στη λήθη και την απαξία της Ιστορίας και τους εν ζωή, σε ένα νέο Γουδίπου σύντομα θα στηθεί προκειμένου να εξαγνιστεί η πατρίδα μας από τα αμαρτήματάτους.

ΠαναγιώτηςΑποστόλου
Οικονομολόγος
egerssi@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών