Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ

Σε 15 περίπου μέρες από σήμερα η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και η Χρυσή Αυγή καλούν στην καθιερωμένη συγκέντρωση μνήμης και τιμής για τους τρεις Ήρωες αξιωματικούς του πολεμικού μας ναυτικού. Είναι πολύ σημαντικό που στις μέρες μας υπάρχει ένα Κίνημα που δεν έχει ξεχάσει και τιμάει όλους τους Ήρωες του Έθνους. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους «πατριώτες» που είτε δεν έχουν μνήμη και ξεχνούν, είτε έχουν βολευτεί σε πολιτικά γραφεία και βουλευτικά έδρανα.

Καλύτερα όμως έτσι… Γιατί στον Αγώνα που δίνουμε δεν θέλουμε ούτε βολεμένους, ούτε τυχοδιώκτες. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αληθινούς Εθνικιστές με γενναία καρδία και αστείρευτο θάρρος. Όλα δείχνουν ότι η φετινή συγκέντρωση μνήμης και τιμής θα είναι η μαζικότερη από κάθε άλλη χρονιά. Μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής απ’ όλη την Ελλάδα το Σάββατο της 28ης Ιανουαρίου θα έρχονται προς το μνημείο των Ιμίων.

Χρειάζεται όμως αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία σε τυχόν προκλήσεις. Αυτή η εκδήλωση πρέπει....
να γίνει πάση θυσία και γι’ αυτό πρέπει να την προστατέψουμε εμείς οι ίδιοι. Σε συνδυασμό με μια μεγαλειώδη πορεία θα ταρακουνήσουμε ακόμα πιο πολύ το σάπιο σύστημα, αλλά και θα αφυπνίσουμε ακόμα περισσότερους Έλληνες να έρθουν στο πλευρό μας. Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία λοιπόν στις εντολές της Ηγεσίας για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι. Για να κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα με την μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ. Ζήτω η Νίκη

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών