Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

Είπε και ελάλησε ο "περιούσιος" Soros..."Χρεοκοπείτε.."..Οι 2 όψεις του νομίσματος για τη δήλωση του εβραίου-τοκογλύφου


Μίλησε και πάλι ο «πολύς» και «περιούσιος», Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος όπως κάθε μεγάλος χρηματιστής – κερδοσκόπος που σέβεται τον εαυτό του, έχει μια κάποια εσωτερική και, συνεπώς, καλύτερη ενημέρωση. Ενημέρωση την οποία μοιράστηκε μέσω του Newsweek. Εκεί είπε ότι η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι πιο πιθανή από ποτέ, τώρα το 2012, που όλοι οι ταγοί της εξουσίας δηλώνουν αισιόδοξοι, λόγω του PSI. Όσον αφορά την υπόλοιπη ευρωζώνη δήλωσε ότι θα πρέπει να αντέξει, αλλιώς θα περιέλθει κατάρρευση, την οποία έσπευσε να περιγράψει μιλώντας για ταραχές που θα οδηγήσουν σε περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών και κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Οι δηλώσεις αυτές του Σόρος θα πρέπει να αναλυθούν υπό δύο πρίσματα. Το ένα θα εκλαμβάνει τις δηλώσεις ως «κρίσεις ειλικρίνειας», θα τις θεωρεί δηλαδή αληθινές ως προβλέψεις. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να....
δούμε το μνημόνιο και τις εφαπτόμενες σε αυτό νομοθεσίες ως τις υπογραφές των κυβερνώντων μας προκειμένου να σωθεί το ευρώ, ενώ η Ελλάδα θεωρείται ήδη χαμένη υπόθεση. Κοινώς δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία μιας χώρας που έχουν ήδη εγκαταλείψει ως χαμένη, διαμοιράζοντας τα υπάρχοντα ωσάν λήσταρχοι κατά τη διάρκεια μοιρασιάς. Γίνεται δηλαδή σταδιακά η μεταβίβαση της χώρας και των περιουσιακών της στοιχείων στους νέους διαχειριστές, τους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Η άλλη οπτική γωνία με την οποία μπορεί να δει κανείς τις δηλώσεις Σόρος είναι η ματιά του κερδοσκόπου. Ο Σόρος με αυτές τις δηλώσεις δίνει το έναυσμα στα γεράκια των χρηματιστηριακών εταιριών για το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν. Είχε πει ο Ράιχενμπαχ ότι οι επενδυτές θα έρθουν, όταν θα έχουμε πλέον πιάσει πάτο. Οπότε οι δηλώσεις Σόρος είναι ουσιαστικά η οριοθέτηση του πάτου, τον οποίο οφείλουν να προσδοκούν οι τοκογλύφοι. Ένας πάτος που δεν είναι κανείς άλλος από την χρεοκοπία. Η παραπάνω οπτική, βεβαίως, είναι και η πιο πιθανή, οπότε στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε, σύμφωνα με αυτή την οπτική περί των δηλώσεων, να ενταθούν οι πιέσεις προς την Ελλάδα, προκειμένου να δώσει γη και ύδωρ και να μείνει ένα κενό κέλυφος, με την δημόσια περιουσία ξεπουλημένη και τους εργαζόμενους εξαθλιωμένους. Όμως αυτό θα πρέπει να γίνει σταδιακά, για να μην προκληθούν ταραχές, που θα θέσουν το σχέδιο σε κίνδυνο.
Σε κάθε περίπτωση το σχέδιο που έχουν για την Ελλάδα είναι να την διαμελίσουν σε ιδιωτικές περιοχές – φιλέτα, που θα διαχειρίζονται οι τοκογλύφοι. Το θέμα, όμως, είναι αυτό το σταδιακό που θα κάνει τις ταραχές ανύπαρκτες. Αυτό είναι το όλο στοίχημα για αυτούς. Οπότε αναμένεται το σύστημα να προσπαθήσει εκ νέου να παγιδεύσει συνειδήσεις, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να φέρει τον Λαό προ τετελεσμένου γεγονότος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών