Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2012

“ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ” ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! Αλαφούζος speaking…


Ή πως οι τελευταίοι έσονται… τρίτοι και ο… δημοφιλέστερος προτελευταίος!

Δημοσκόπηση» για γέλια και για κλάματα της εταιρείας Public Issue, μας παρουσίασε «Καθημερινή» και ΣΚΑΙ (Αλαφούζος speaking…). Βέβαια, η «δημοσκόπηση» ακολουθεί τους νόμους της… αγοράς («ο πελάτης –Αλαφούζος- έχει πάντα δίκιο»)!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα «στοιχεία» της «δημοσκόπησης», η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη ανέβασε τα ποσοστά του κατά… 4% (!!!) μέσα σ’ έναν μήνα και είναι πλέον τρίτο (!!!) κόμμα, με 13,5%! Θα συμφωνήσουμε με το δημοσκοπικό «εύρηκα», υπό έναν όρο: Ο Κουβέλης επισκέπτεται πολύ συχνά την επαρχία, προς συνάντηση των οπαδών του. Θέλουμε, λοιπόν, να δούμε μία, μόνο μία φωτογραφία στην οποία να απεικονίζεται το… μέγα πλήθος των οπαδών του… τρίτου κατά σειρά ελληνικού κόμματος, με την «εκρηκτική άνοδο»! Οπουδήποτε! Ακόμη και σε πόλη μεγάλη! Έστω και στην Θεσσαλονίκη! Γιατί άραγε, το…
τρίτο κόμμα, μαζί με το δελτίο τύπου που στέλνει στα ΜΜΕ «Ο Φ. Κουβέλης επισκέφθηκε σήμερα το τάδε μέρος και μίλησε κ.τ.λ., κ.τ.λ.», δεν συνοδεύει το κείμενο κι από μια φωτογραφιούλα; Μήπως, γιατί οι συγκεντρώσεις του… τρίτου κόμματος είναι μεταξύ ολιγάριθμων… συγγενών και φίλων; Γαλαντόμος, όμως, είναι ο κύριος Αλαφούζος και με τα άλλα δύο κόμματα της άκρας αριστεράς: 12,5% για το ΚΚΕ και 12% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύνολο ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ+ΔΗΜΑΡ= 38%! Και μετά ξύπνησε! Τέλος πάντων, όποιος είναι βλάκας τους πιστεύει. Άλλωστε, σε βλάκες απευθύνονται!
Ο τραγέλαφος της (υποτιθέμενης) δημοσκόπησης συνεχίζεται με την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών. Αν στην υπόλοιπη «δημοσκόπηση» γελάνε, εδώ… ξεκαρδίζονται στα γέλια! Ο Jeffry, λοιπόν, ανέβηκε (!!!) στον πίνακα κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα! Από κει κι έπειτα, ο πρώην –προ δύο μόλις μηνών- «δημοφιλέστερος» πολιτικός αρχηγός», Γ. Καρατζαφέρης, κατρακύλησε και είναι τώρα… προτελευταίος, λίγο ψηλότερα από την (τελευταία, «αντιπαθέστερη») Ντόρα (παρ’ όλα αυτά, υποτίθεται πως το ΛάΟΣ συγκρατεί τα ποσοστά του, του 2009 (5,5%), τότε γιατί όλοι συμφωνούν ότι χάνει;). Πρώτος σε δημοφιλία (στο Αλαφουζέϊκο…) είναι αυτή την εποχή ο… Κουβέλης και δεύτερος ο Τσίπρας! Ωρε μεγαλεία!
Ένα άλλο καταπληκτικό πράγματι «εύρημα», είναι και το ότι ενώ ο κόσμος είναι κατά 91% απογοητευμένος από την υπάρχουσα κατάσταση (εδώ δεν έπαιρνε «επέμβαση» Αλαφούζου, γιατί θα τους παίρνανε με τις πέτρες…), υποτίθεται ότι δεν επιθυμεί εκλογές, κατά 50%. Δηλαδή, το 50%, οι μισοί Έλληνες, θέλουν να διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση!!!
Τέλος, όπως είναι φυσικό, Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει στη «δημοσκόπηση» (στα «λοιπά κόμματα δίνουν 5,5%). Δυστυχώς, όμως, για τους Αλαφούζους –και όχι μόνον- υπάρχει στην κοινωνία. Κι αυτό θα το δούμε στις προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν γίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών