Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2012

Δημοσκόπηση της Alco : 8 στους 10 ποτέ δε θα δεχτούν να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία...Εμεις νιωθουμε ντροπη για τους 2 στους 10 !!!

Eρώτημα της δημοσκόπησης της alco καταδεικνύει περίτρανα ότι, ο ελληνικός λαός, ακόμη και στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας του, πάνω από όλα –πάνω και από το αν θα έχει να φάει- βάζει την εθνική του αξιοπρέπεια.
Ακόμη και σήμερα, μετά τα όσα έχουν υποστεί από τρόικες, ΔΝΤ και τους εν Ελλάδι εκφραστές τους, σχεδόν 8 στους 10 Ελληνες επιμένουν:
Ποτέ των ποτών να μη δεχτούμε τα Σκόπια να πάρουν όνομα που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγό του. Κι ας τους αναγνωρίσει όλη η υφήλιος. Εμείς να παραμείνουμε σταθεροί στην ιστορική αλήθεια.
Μάλιστα, το βροντερό όχι έρχεται από όλες τις πλευρές. Ακόμα και....
στο ΣΥΡΙΖΑ, περισσότεροι από τους μισούς (53%) λένε όχι στην ψευδεπίγραφη ονομασία που διεκδικούν οι Σκοπιανοί για τον εαυτό τους. Το «όχι» φτάνει το 85% στο ΛΑΟΣ, το 79% στη Ν.Δ., το 75% στο ΠΑΣΟΚ και το 64%στο ΚΚΕ.
Με τη σχεδόν ομόφωνη αυτή στάση τους, οι Ελληνες δίνουμε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους που ήθελαν να μας πείσουν ότι το θέμα του ονόματος «θα ξεχαστεί»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...15 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:05 μ.μ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΤΕ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ!!! ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:http://www.youtube.com/watch?v=5HPCIZ0D4Kw

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΚΩΛΟ-ΓΥΦΤΟΙ!!!Ε,ΓΥΦΤΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ!!!

    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών