Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ "ΔΝΤ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ"!

Το άρθρο αυτό είναι μια μικρή απάντηση σε όσους υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και υπερθεματίζουν υπέρ των τοκογλύφων του ΔΝΤ, απειλώντας μας με τον "μπαμπούλα" του κομμουνισμού (και ειδικότερα της Βόρειας Κορέας).

Οι δωσίλογοι που αρέσκονται σε αυτή την τακτική, επενδύουν σε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα που υπάρχουν εν αφθονία στη χώρα μας και μάλιστα συντηρούνται και από τους δύο πόλους (αριστερά - δεξιά) εξίσου: Το γιατί, το αφήνουμε στην κρίση του καθενός.

Θα χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα σύγκρισης την Ρωσία. Πιθανόν....
θα βρεθούν ξερόλες και "οικονομολόγοι" να μας πουν ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, διότι η συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ μεγαλύτερη και ισχυρότερη από την Ελλάδα και γενικότερα, δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης.


Απαντάμε πως ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ δεν ισχυροποιείται με τις πρώτες ύλες και τον πλούτο που έχει, αλλά με την ΣΩΣΤΗ Ή ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Για να καταλάβουμε τι εννοούμε, ας γυρίσουμε πίσω στο 1991, οπότε καταρρέει ο κομμουνισμός κι αναλαμβάνει ο Γλετσιν: Εκείνος, ξεκινάει την "θεραπεία - σοκ" της ρωσικής οικονομίας, με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΔΝΤ (τυχαίο θα ήταν...).

Το αποτέλεσμα; Οικτρό. Η φτώχεια καλπάζει σε......

συνέχεια στο HELLAS-ORTHODOXY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών