Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αποστόλου καηγορεί τον "Μπουμπούκο" ως νενέκο και γραικύλο


Προς κ. Άδωνη Γεωργιάδη
Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.
Ενταύθα                                                                                             
                                                                                                06/02/2012
 
Άδωνη,

          Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας τον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του, μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».
          Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή  Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.
          Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζω.....
την από 4 Απριλίου 2011 (αρ. πρωτοκόλλου 817) επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Πετσάλνικο, όπου κατήγγειλα τους μουσουλμάνους βουλευτές  Δ. Θράκης, Χατζηοσμάν και Μάντατζη και του ζητούσα να λάβει θέση για το ασυμβίβαστο του λειτουργήματος του Έλληνα βουλευτού και συνάμα της συμμετοχής τους στο προεδρείο (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα) «Τούρκικου» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας. Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να καταθέσω πως γι΄ αυτή την επιστολή δεν έπραξες το παραμικρό με την ιδιότητα, τόσο του Γραμματέως Κ.Ε. κοινοβουλευτικού κόμματος, όσο και  με την ιδιότητα του Έλληνος βουλευτού, παρότι η επιστολή σου είχε κοινοποιηθεί.
Σου θυμίζω, επίσης, πως με τον προκάτοχό σου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Βάρδα είχαμε κάνει υπεράνθρωπους αγώνες, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα, αυτούς να τους υπονομεύει, να τους διασύρει και να τους ακυρώνει.
          Αν φαντάζεσαι ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια τέτοιες τακτικές και αντιλήψεις σου και σε καλώ υπό την ιδιότητά σου ως Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ., να συγκαλέσεις αυτήν, άμεσα, για να συζητηθεί το προκύψαν μέγιστο ηθικό και Εθνικό ζήτημα, από την υποτελή, επικίνδυνη στάση σου, θέτοντας ταυτόχρονα την παραίτησή σου στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παναγιώτης Αποστόλου
Μέλος Κεντρικής επιτροπής ΛΑΟΣ
Πρώην Αναπληρωτής Κ.Ε. ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών