Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2012

10 λόγοι για να ψηφίσεις τους Έλληνες Εθνικιστές!

Οι φετινές εκλογές είναι αδιαμφισβήτητα οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, ικανές να αποφασίσουν σε μεγάλο βαθμό αν η πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα θα είναι προς την ολική καταστροφή και το ξεπούλημα ή την αντιστροφή του ξέφρενου κατήφορου. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι έχετε χορτάσει από την υποκρισία και τους υστερόβουλους σωτήρες, που το μόνο που έχουν τόσα έτη επιτύχει είναι να βυθίσουν την πατρίδα μας σε ένα άνευ προηγουμένου τέλμα.
Χωρίς άλλα περιττά λόγια, παραθέτουμε 10 ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή αξίζει την ψήφο κάθε Έλληνα, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κόμμα στις κρίσιμες επερχόμενες εκλογές:
  • Πιστεύει απαρέγκλιτα στην δημιουργία ενός ισχυρού, ανεξάρτητου, αυτοδύναμου εθνικού κράτους, για το οποίο όλοι οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι και τα υπόλοιπα έθνη περιδεή.
  • Παραμένει διαχρονικά αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη ως προς την ιδεολογία της, συνεπής στα πιστεύω της και σταθερά προσανατολισμένη στην ολοκλήρωση των εθνικών οραμάτων.
  • Αποτελεί τη μόνη οργανωμένη δύναμη που.... μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και της διαφθοράς με συνοπτικές διαδικασίες και κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.
  • Είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που εναντιώνεται με παρρησία και χωρίς περιστροφές στην δράση του διεθνούς σιωνισμού, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους όταν οι δήθεν πατριώτες τηρούν σιγή ιχθύος.
  • Πλαισιώνεται από ανθρώπους που είναι μαχητές της ζωής, δοκιμασμένοι στις δυσκολίες και ικανοί να......
συνέχεια...

10 ξεκάθαροι λόγοι για τους οποίους η Χρυσή Αυγή αξίζει την ψήφο κάθε Έλληνα

1 σχόλιο:

  1. to πρωτευον
    να φυγουν οι λαθρομεταναστες

    και η Θρακη να μην γινει Κοσσοβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών