Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!! - Αριστεριστές προπαγανδίζουν στα σχολεία ... στόχος ο Άγιος Παντελεήμονας στις 17/3/2012 ! Διαδώστε το, να είστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Σήμερα το πρωί ώρα 8:00 ήταν ένας γνωστός αριστεριστής στην Αγία Παρασκευή όπου μοίραζε τα παραπάνω φυλλάδια .
Καταρχάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε μελη της Χρυσής Αυγής ούτε κανενός κόμματος , είμαστε ανυπόταχτοι Έλληνες πατριώτες , το ξεκαθαρίζουμε διότι στα φυλλάδια αυτά αναφέρεται η Χρυσή Αυγή . Ο συγκεκριμένος κύριος αγαπητοί αναγνώστες δεν είναι κάποιος τυχαίος διότι όταν ήμουν στην πρώτη Γυμνασίου , δηλαδή μόλις είχα ήλθα από το δημοτικό μέσω της κόρης του όπου εκείνη ήταν δευτέρα Γυμνασίου "στρατολογούσε " ανήλικα παιδιά 13 και 15 ετών όπου τα μάζευε σε καφετέριες ! Με απλά λόγια περνούσε την προπαγάνδα του σε ανήλικα παιδιά που δεν είχαν ιδέα από πολιτική και αυτό το έκανε μέσω της κόρης του η οποία φοιτούσε στο Γυμνάσιο μου ... έτσι οργάνωσε ανήλικα παιδιά και με την βοήθεια αυτού του κυρίου πήγαν σαν τους κλέφτες ένα βράδυ Κυριακής και κρέμασαν ένα πανό που έλεγε "ΚΑΤΑΛΗΨΗ " , αυτά είχαν συμβεί την χρονιά 2007-2008 .
Θα πρέπει να αναφέρω το ότι η κόρη του μου είχε δώσει μία ....εφημερίδα με τίτλο "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ". Αυτά τα ανέφερα για να βάλω σε λογικές υποψίες και σκέψεις όλους εσάς ... τώρα την χρονιά 2012 ημέρα Παρασκευή τον βλέπω ξανά μπροστά μου εκείνο τον κύριο όπου ασχολείται στα φυλλάδια όπου μοίρασε έξω από το σχολείο μου με το ευαίσθητο θέμα της περιοχής των Αθηνών του Αγίου Παντελεήμονα όπου καλεί τους μαθητές στο "αντιναζιστικό "και "αντιρατσιστικό" συλλαλητήριο , καλεί παιδιά που ίσως "τσιμπήσουν " από αυτό το καθαρά δημαγωγικό φυλλάδιο . Το θέμα του παραπάνω κόμματος όπου ενοχοποιείτε δεν μας αφορά διότι δεν είμαστε τσιράκια του , αν επιθυμεί ας φέρει αυτό αντίρρηση .

Το πρόβλημα μας είναι ότι το όλο σκηνικό θα εξελιχτεί σκόπιμα σε μία ευαίσθητη περιοχή όπου είναι γεγονός πως οι κάτοικοι ζούνε υπό την κατοχή των λαθρομεταναστών και της εγκληματικότητας ... είναι γνωστά τα όσα γίνονται σε εκείνο το μέρος . Αυτοί οι κύριοι όταν μιλάνε για αντιρατσισμό μιλάνε κατά των Ελλήνων κατοίκων , το αστείο είναι ότι μιλάνε για αντικαπιταλισμό όταν κλείνουν ελληνικές επιχειρήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα λόγω των λαθρομεταναστών και φυσικά όποιος αντιδράει , κατά αυτούς είναι ο "νεοναζί "και ο "ρατσιστής " .

Εμείς οι Έλληνες μαθητές ως ένδειξη πατριωτικού κοινωνισμού και αλληλεγγύης προς των Ελλήνων αδελφών μας στον Άγιο Παντελεήμονα σας καλούμε ημέρα Σάββατο να είστε όλοι εκεί γιατί πολλοί απλά θα μπορούσαμε εμείς να ήμασταν στην θέση αυτών των Ελλήνων που βιώνουν τον φόβο και το ρατσισμό μέσα στον ίδιο τους τον τόπο !!! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΛΟΙ ΕΔΩ ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ !!! Αυτές τις δύσκολες ημέρες οι Έλληνες θα πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη σε οποιοδήποτε ποδοπατάει τις ελευθερίες μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών