Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2012

Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου:Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια της Χούντας του Μνημονίου!

- OXI επεισόδια: Η συγκυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της θέλουν - με αφορμή μια ενδεχόμενη αναταραχή από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις - να αναβάλουν τις εκλογές και να συνεχίσουν έτσι ανενόχλητοι το ξεπούλημα της χώρας.
   
- Μια «πορτοκαλί επανάσταση» θα ήταν γι’ αυτούς ό,τι καλύτερο για να κρατήσουν ζωντανό το αμαρτωλό καθεστώς τους, το οποίο στην συνείδηση του Λαού έχει πλέον καταστεί «πτώμα, οδωδός και τυμπανιαίον»Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια των παρακρατικών αναρχο-κομμουνιστών και των προστατών τους μέσα στον αλωμένο από πράκτορες ξένων κρατικό μηχανισμό.
 
Σχεδιάζουν να..... πράξουν το ίδιο, το οποίο με μονότονο τρόπο έπρατταν κατά των Εθνικών και Λαϊκών κινητοποιήσεων για το ανθελληνικό Μνημόνιο, χρησιμοποιώντας προβοκάτορες. Έφτασαν μέχρι του σημείου να έχουν έτοιμες αστυνομικές δυνάμεις με χημικά και… ελεύθερους σκοπευτές στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα της παρελάσεως!
 
Θέλουν επεισόδια με κάθε τρόπο! Να μη περάσουν τα σχέδιά τους, σχέδια που οδηγούν στην αναβολή των εκλογών… Την αναβολή των εκλογών για το 2013 θέλει και ο ίδιος ο υπουργός ο υπεύθυνος για τα μέτρα τάξεως Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο τελειωμένος πολιτικά συστηματικός συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Καρατζαφέρης, του οποίου οι επιθέσεις εναντίον μας έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Την αναβολή των εκλογών θέλει το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του και όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις κάποιων ψευτοεπαναστατών της αριστεράς με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε απόλυτη τάξη και ψυχραιμία και δηλώνει επίσης ότι εάν το κράτος αυτό, η Χούντα του Μνημονίου, ήθελε να μη γίνουν επεισόδια υπήρχε κάτι πάρα πολύ απλό και δεν χρειαζόντουσαν ούτε ΜΑΤ, ούτε χημικά, ούτε ελεύθεροι σκοπευτές!
ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.



Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή


www.XAgr.net

https://twitter.com/#!/xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών