Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!




Πραγματικό σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από ομαδικούς τάφους και πτώματα Κούρδων ανταρτών που δημοσίευσε το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Φιράτ!

Σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea.gr “η αποκάλυψη των ομαδικών τάφων σε Νταργκετζίτ, Γκιουτσλούκονακ και Σιλόπη και τα κρανία, τα οστά και κομμάτια υφάσματος που βγήκαν από εκεί, έθεσαν πάλι το θέμα για το πόσα άτομα έχουν θαφτεί σε ομαδικούς τάφους.

Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε το παράρτημα Ντιαγιαρμπακίρ της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IHD), σε 20 διαφορετικές πόλεις στους Κουρδικούς νομούς, υπάρχουν 253 ομαδικοί τάφοι και σε αυτούς είναι θαμμένα 3.248 άτομα.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τις προσφυγές που έγιναν στην IHD από άτομα που έχασαν συγγενείς τους ή από μάρτυρες περιστατικών.

 Αλλά μέχρι τώρα λόγω του βρώμικου πολέμου που διεξάγεται στο Κουρδιστάν, ακόμη δεν είναι γνωστό πόσοι ομαδικοί τάφοι υπάρχουν. Μέχρι το 2000 αντάρτες που πέθαιναν σε συγκρούσεις θάβονταν ομαδικά σε αγροτικές περιοχές ή στα κατά τόπους νεκροταφεία χωριών και πόλεων.

Πέρα από αυτό αντάρτες που σκοτώνονταν κοντά σε στρατόπεδα γενικά θαβόταν δίπλα σε αυτά, όπως φάνηκε και με τους ομαδικούς τάφους που αποκαλύφτηκαν τις περασμένες εβδομάδες στο Γκιουτσλούκονακ και στην Σιλόπη. Για πρώτη φορά εμφανίζονται φωτογραφίες ανταρτών που συνελήφθησαν τους σκότωσαν και μετά άρον-άρον τους έθαψαν με φτυάρια”.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών