Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΕΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 13 Φεβρουαρίου 2012 ο Γιώργος Καρατζαφέρης διέγραψε από το ΛΑΟΣ τους μέχρι τότε αγαπημένους και «κολλητούς» του βουλευτές Βορίδη και Γεωργιάδη, καθώς υπερψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση αντίθετα με τις προσωπικές του οδηγίες, που ως συνήθως εξυπηρετούν αποκλειστικά την προσωπική του πολιτική στρατηγική και όχι βεβαίως το κόμμα του ΛΑΟΣ στο οποίο έχει αυτοδιορισθεί ισόβιος Πρόεδρος. Ενός κόμματος που... τον Μάιο του 2010 ψήφιζε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την κ. Μπακογιάννη, το πρώτο μνημόνιο και έθετε τις «στέρεες» βάσεις για την κατάργηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και την υποδούλωση του λαού μας στους ξένους δανειστές και τοκογλύφους. Έτσι, δυο μόλις ημέρες μετά και αφού πρόσκαιρα δείχνει να έχει συνέλθει από την ευθεία συνολική αμφισβήτηση των βουλευτών και σε μια προσπάθεια πολιτικής απαξίωσής τους, στις 15 Φεβρουαρίου 2012 ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 είπε μεταξύ των άλλων: «Τα προβλήματα άρχισαν όταν υπουργοποιήθηκαν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης. Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, δηλαδή απώλεια προσανατολισμού, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλλε κάποια άλλη πολιτική ή να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους...».

Ακολούθως, «πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις», στις 17 Φεβρουαρίου 2012 οι δυο βουλευτές προσχωρούν στη ΝΔ δείχνοντας πως ήταν μια απόφαση από μέρους τους προσχεδιασμένη και προμελετημένη και δηλώνουν πως επιστρέφουν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία ο ΛΑΟΣ μιλάει για ένα ευρύτερο σχέδιο διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Χρυσανθακόπουλος δηλώνει: «Ο καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της ΝΔ».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεσαλώνει εναντίον των πρώην προστατευομένων του και στις 21/2/2012 σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM υποστηρίζει με ατιμωτικό προς το πρόσωπο των βουλευτών τρόπο: «η ΝΔ πήρε στις τάξεις της δύο βουλευτές που είχαν διαγραφεί από την Κ.O. του ΛΑΟΣ και ήταν «αδέσποτα». Επίσης στις 29/2/2012 στην καθημερινή εκπομπή του στο Τηλεάστυ έκανε την εξής αναφορά για τους πρώην βουλευτές του: «όπου Χριστός και Ιούδας, όπου Καίσαρας και Βρούτος, όπου Λεωνίδας και Εφιάλτης».

Όλες οι παραπάνω αντιδράσεις και δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη δείχνουν αν μη τι άλλο πως αιφνιδιάστηκε. Είναι όμως έτσι; Δεν γνώριζε πως οι δυο βουλευτές του δεν είχαν εδώ και χρόνια καμία σχέση με τον πατριωτικό χώρο και είχαν εξελιχτεί σε προασπιστές και φερέφωνα της μεγαλοαστικής τάξης και του νεοφιλελευθερισμού; Δεν γνώριζε πως τυγχάνουν της απολύτου εμπιστοσύνης των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοκαναλαρχών, εξού και οι υπουργοποιήσεις τους στα συγκεκριμένα υπουργεία; Δεν γνώριζε τις στενές σχέσεις που διατηρούσαν με την εταίρα νεοφιλελεύθερη Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα η οποία δράττεται κάθε ευκαιρίας να κατηγορεί και να απαξιώνει οτιδήποτε το Ελληνικό, παραμένουσα στη θέση της λόγω του ότι τυγχάνει της απόλυτης κάλυψης του προέδρου της;

Ο υπογράφων, από το 2006, ως Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ και σε κάθε άλλη ευκαιρία ενημέρωνε τον κ. Καρατζαφέρη για τις υπόγειες ιδεολογικές διαφοροποιήσεις των κ.κ Βορίδη και Γεωργιάδη. Αμέσως δε, μετά την ψήφιση του μνημονίου από την Κ.Ο. του ΛΑΟΣ απέστειλε δυο επιστολές προς τον κ. Γεωργιάδη, τότε Γραμματέα της Κ.Ε. ΛΑΟΣ, στις 11/11/2010 και 6/12/2010, για το περιεχόμενό των οποίων είχε ενημερωθεί ο κ. Καρατζαφέρης αφού του είχαν κοινοποιηθεί. Σε αυτές τις επιστολές, ο υπογράφων κατήγγελλε: «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ήταν ένα κόμμα, Πατριωτικό, Λαϊκό. Ποιος επέτρεψε, σε σένα και στον Μάκη Βορίδη, να γίνετε κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού και να προσπαθείτε να το μετατρέψετε, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης;».

Όλα τα παραπάνω κατήγγειλε ο υπογράφων στην τηλεοπτική εκπομπή του Στέφανου Χίου στο kontra channel, στις 12/11/2011 και ήταν ο λόγος της παράτυπης, παράνομης και αντικαταστατικής διαγραφής του από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Η ιστορία βέβαια δικαίωσε τον υπογράφοντα και κατέγραψε τα αργοπορημένα αντανακλαστικά του ισοβίου Προέδρου του ΛΑΟΣ που διαπίστωσε πολύ καθυστερημένα, τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό των Βορίδη και Γεωργιάδη.

Από την άλλη μεριά, οι πολιτικά άγνωστοι και ασήμαντοι, πριν την ένταξή τους στο ΛΑΟΣ , κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχτούν, υφαρπάζοντας τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών, πουλώντας τους σε τιμές ευκαιρίας ιδέες περί πατριωτισμού που ποτέ στην πραγματικότητα δεν πίστεψαν. Αυτοί, οι γενίτσαροι του ψευτοπατριωτισμού, μαζί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ήταν οι υπερασπιστές της ψηφίσεως του πρώτου μνημονίου που οδήγησαν το κόμμα στον κατήφορο με το κομματικό πραξικόπημα που διέπραξαν από την στιγμή που το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος αλλά και η Κοινοβουλευτική Ομάδα είχαν αποφασίσει κατά της ψηφίσεως του μνημονίου τον Μάιο του 2010.

Οι κ.κ. Καρατζαφέρης, Γεωργιάδης και Βορίδης είναι μεταξύ των πρωτοκλασάτων ηθικών και φυσικών αυτουργών της σημερινής κατάρρευσης της πατρίδας μας με τις ευλογίες της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της κ. Μέρκελ. Ο κ. Καρατζαφέρης μετά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου, εισπράττει την γενική κατακραυγή της Ελληνικής κοινωνίας. Ο ΛΑΟΣ είναι σε πλήρη αποσύνθεση και η κατρακύλα του είναι σαν φορτηγό με σπασμένα φρένα στον κατήφορο. Τα συνεχή τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα παρουσιάζουν το κόμμα του σε ελεύθερη πτώση. Προ του φάσματος, λοιπόν, να μην μπορέσει να υπερβεί στις προσεχείς εκλογές το 3% που θα του δώσει την εκ νέου είσοδο στην Ελληνική Βουλή, απείχε της ψηφοφορίας της νέας δανειακής σύμβασης και το «γύρισε» πάλι στο πατριωτικό. Θυμήθηκε το «Ρήξη και ανατροπή στο σάπιο κατεστημένο» που ήταν το κυρίαρχο σύνθημα ιδρύσεως του κόμματος. Όμως, δυστυχώς για κείνον, οι καιροί άλλαξαν και ο λαός πλέον, δεν «μασάει ταραμά».

Εδώ είμαι υποχρεωμένος να θυμίσω στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ μια ρήση του θυμόσοφου λαού μας: «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

Ο κ. Γεωργιάδης τώρα, έχει ήδη αυτοαναιρεθεί από τις εξελίξεις και δεν νομίζω πως πρέπει να ασχοληθώ περαιτέρω. Αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων και θα εισπράξει πολύ σύντομα το τίμημα της απόλυτης απαξίας του νέου του πολιτικού χώρου.

Ο κ. Βορίδης, ξεγελά τους πάντες με την διπλοπροσωπία του χαρακτήρα του. Τους συνεπαίρνει όλους όταν αρθρώνει αυτό τον «υπέροχο» όσο και «αληθινό» πολιτικό λόγο κατά τον οποίο αοριστολογεί επί παντός επιστητού και ποτέ δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί αυτό ενοχλεί βαθύτατα το σύστημα. Ποτέ μα ποτέ δεν αναφέρθηκε εναντίον του προσώπου του κ. Μητσοτάκη, της κ. Μπακογιάννη, του κ. Καραμανλή, του κ. Παπανδρέου. Ποτέ δεν είχε αναφερθεί κατά το παρελθόν εναντίον του κ. Σαμαρά. Έχτιζε με απόλυτη επιμέλεια το πολιτικό του προφίλ σαν γνήσιος επαγγελματίας της πολιτικής και όχι ως λειτουργός της, καταφέρνοντας να ξεγελάει επιμελώς όλους εκείνους που τον εμπιστεύονταν αρχικά στην ΕΠΕΝ, αργότερα στο «Ελληνικό Μέτωπο» και τέλος στο ΛΑΟΣ. Έτσι, χρησιμοποίησε τον πατριωτισμό αθώων ψηφοφόρων για την πολιτική του ανέλιξη.

Από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες, διαχρονικά του κ. Βορίδη, ήταν ο Χρίστος Χαρίτος, που δήλωνε σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 17ης Ιουλίου 2010 της εφημερίδος «Ελεύθερος Κόσμος»: «Ο Δημήτριος Γούναρης έλεγε ότι “υπάρχει μια ψήφος που δεν πρέπει να χάσουμε ποτέ. Την ψήφο της συνειδήσεώς μας”. Όσοι πήγαν ή πάνε στην ΝΔ, αυτή την ψήφο την έχουν εκποιήσει. Και αυτό το έκαναν συνειδητά και μόνοι τους. Ούτε δικαιολογίες υπάρχουν, ούτε συμψηφισμοί. Τέλος.»

Ναι, Μάκη Βορίδη, αυτή την ψήφο της συνειδήσεώς σου την έχεις εκποιήσει. Την εκποίησες από τη στιγμή που παρουσιάζεσαι στο MEGAλο κανάλι και ανταλλάσεις «πολιτισμένα» χαμόγελα αγάπης με την άλλοτε κνήτισα (της νεολαίας του ΚΚΕ), Όλγα Τρέμη και είσαι από τους τακτικότερους θαμώνες της τηλεεκπομπής του κ. Πρετεντέρη στο ίδιο κανάλι. Άλλωστε, όλοι οι ασχολούμενοι με την πολιτική, γνωρίζουν πως οι συμμετέχοντες σε εκπομπές αυτού του καναλιού είναι οι αρεστοί του συστήματος. Την ψήφο συνειδήσεως, λοιπόν, την εκποίησες με τις πρόσφατες αυξήσεις των διοδίων που υπέγραψες και γνωρίζουμε όλοι ποιους ωφελούν. Την εκποίησες με τις συνεννοήσεις που έχεις ως υπουργός, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να κλείσουν όλες οι ανοικτές υποθέσεις με την Γερμανική εταιρεία Siemens.

Σήμερα, Μάκη Βορίδη «διόρθωσες» ένα παλαιό σου λάθος από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Την εποχή που ο Αντώνης Σαμαράς σε συμβούλευε να παραμείνεις στην Ν.Δ. και να μη μεταπηδήσεις στην ΕΠΕΝ, κάτι που τελικά έπραξες. Όμως, οι δρόμοι, ουσιαστικά ποτέ δεν χώρισαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι δυο τους κάποτε ανήκαν στο στενό περιβάλλον της οικογενειακής δυναστείας Μητσοτάκη. Είναι και οι δυο, όπως και ο ολετήρας της Ελλάδος, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως και ο σημερινός Πρωθυπουργός της αντισυνταγματικής κυβερνήσεως, Λουκάς Παπαδήμος, απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών, του ιδρύματος δηλαδή που διαχρονικά ελέγχει το πολιτικοοικονομικό σύστημα της χώρας μας.

Συνεπώς, θεωρώ, πως στις δύσκολες σημερινές ημέρες που περνά η πατρίδα μας και ο λαός μας, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους παραπάνω αριβίστες της πολιτικής. Ο Ελληνικός λαός πρέπει και μπορεί να τους «τιμήσει» όπως τους αξίζει γιατί δεν έχει πλέον, άλλα περιθώρια λανθασμένων επιλογών.

2 σχόλια:

  1. Αποστόλου δεν μας τα λές καλά. Τώρα ανακάλυψες τον "νεοφιλελευθερισμό" των Βορίδη και Γεωργιάδη και απο που τεκμέρεται; Με τα γραφόμενα σου γλύφεις τον Καρατζαφέρη για να προετοιμάσεις το έδαφος της επιστροφής σου. Γιαυτό μας γέμιζες φλυαρίες περί δήθεν αόριστων καταγγελιών για πράγματα που έκανε ή δεν έκανε ο κολοτούμπας αρχηγός σου και θεωρίες περί του πατριωτισμού σου. Με αυτό το αρθρο σου αποκαλύφθηκες και έδειξες πόσο νερόβραστος είσαι. Τρέξε λοιπόν τώρα που χήρεψε η θέση στη Β΄ Αθηνών να την καταλάβεις και δι΄ αυτής να ξαναγυρίσεις στο κόμμα για να υπερασπιστείς τί; Μάλλον για να ξευτιλιστείς μια ακόμη φορά και να σε βάλλει ο Καρατζαφέρης να ανακατέβεις τα σκατά. Γιαυτό γράφεις τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια μέσω της ανωνυμίας γράφει ο κάθε ένας ότι θέλει. Διαβάζω τα blogs και σπάνια σχολιάζω. Όμως εδώ αδικείς τον Αποστόλου. Τον Βορίδη τον ξεμπροστιάζει ο Χαρίτος με όσα λέει. Ο Γεωργιάδης καθύβριζε τον Σαμαρά και τώρα τον λιβανίζει. Όσον αφορά τον Καρατζαφέρη, από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι θέλει ο άνθρωπος να γυρίσει πίσω, όταν τον ξεσκίζει. Βέβαια μπορεί να είσαι βαλτός του Καρατζαφέρη και να τα λες αυτά γιατί πολύ θα θέλατε να τον έχετε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών