Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 10, 2012

Πάνος Καμμένος: Ο νέος «σωτήρας» της χώρας!

Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας, φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ; Όχι ασφαλώς! Φταίει και η Ν.Δ. και που ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίζεται ως απόλυτος «επαναστάτης» και «ανατροπέας» όλα αυτά τα χρόνια; Όλοι γνωρίζουμε πως ήταν στην Ν.Δ.
Έγινε, μάλιστα,
εξαιρετικά νέος βουλευτής το 1993, έχοντας στενές σχέσεις, όπως όλοι γνωρίζουν σε αυτόν τον τόπο, με την οικογένεια Μητσοτάκη. Την οικογένεια Μητσοτάκη από την οποία έχουν βγει τα τελευταία 10 χρόνια τρεις αρχηγοί κομμάτων. Πρώτος ο Καρατζαφέρης, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι πολιτικός του πατέρας ήταν ο Μητσοτάκης, δεύτερη η θυγατέρα Ντόρα και τρίτος τώρα ο Πάνος…
Μέσα στην διακήρυξή του δε περί ιδρύσεως της πολιτικής του κινήσεως αναφέρεται και στην… κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

1 σχόλιο:

  1. ...ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΒΕΡΥΓΔΟΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ !! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!! ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ . ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΤΟΝ ....ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών