Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΩΝ – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΙΔΕΩΝ

Μόνο με μία κυριολεκτική Επανάσταση Ψυχών, μόνο με μία απέραντη Συνωμοσία Ιδεών, που θα αγκαλιάσει την χώρα πέρα ως πέρα, είναι δυνατόν να σωθεί η Ελλάς.

Η κατάσταση της χώρας σίγουρα δεν γεννά πνεύμα αισιοδοξίας. Ακόμη όμως και αν ισχυριστούμε ότι υπάρχει μια άλλη πραγματικότης, που υπάρχει, ακόμη και αυτή η άλλη πραγματικότης δεν εμπνέει και αυτή σίγουρα αισθήματα αισιοδοξίας. Η όλη κατάσταση θυμίζει θαυμάσια τον στίχο του Καρυωτάκη: «Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φθάσει από εκατό δρόμους τα όρια της σιγής…». Τα έχουμε πράγματι φθάσει, όμως καθήκον μας είναι να μη σιγήσουμε.
Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει για να περιγράψει την θλιβερή κατάσταση της Ελλάδος σήμερα. Γνωρίζω βεβαίως πολύ καλά ότι....
το να περιγράφεις πράγματα δυσάρεστα δεν είναι και τόσο δημοφιλές. Ίσως θα έπρεπε και εγώ σαν έμπορος ιδεών να συμπεριφερθώ και να μοιράσω χρυσοποίκιλτες ελπίδες για πράγματα που δεν υπάρχουν. Όμως, το καθήκον στην Αλήθεια πρέπει να στέκει πάνω απ’ όλα και οι πραγματικές ελπίδες υπάρχουν μόνον όπου υπάρχει πραγματική απελπισία.
Ζούμε σε μια χώρα χωρίς εθνική κυριαρχία, ζούμε σε μια χώρα που η......

 η καταπληκτική συνέχεια...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΩΝ – ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΙΔΕΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών