Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 08, 2012

Για να λέει το καθεστωτικό ΒΗΜΑ ότι το 80% των Ελλήνων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τους λαθρομετανάστες, φανταστείτε τα πραγματικά ποσοστά

Τρομάζουν, ενοχλούν και είναι υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας. Αυτή είναι η εικόνα για τους μετανάστες, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», μετά την έναρξη των επιχειρήσεων-σκούπα στο κέντρο και την απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρων κράτησης.

Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό κοντά ή και πάνω από το 80%, έχουν αρνητική γνώμη για τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους. Αλλά, αν οι Έλληνες φαίνεται να ομονοούν για το πρόβλημα, 1 στους 3 παραμένει δύσπιστος για τις λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί.

Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί.... πολύ σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας και το 79,3% αισθάνεται ότι κινδυνεύει, εξαιτίας τω περιστατικών βίας που συμβαίνουν καθημερινά.

Εκτός από την εγκληματικότητα, μεγάλη ανησυχία προκαλεί πλέον στους πολίτες και το υγειονομικό θέμα, με το 71,6% του δείγματος να θεωρεί απαραίτητη την καθιέρωση πιστοποιητικού υγείας για τους μετανάστες.

Επιπλέον, το 54,7% κρίνει αναγκαία την ίδρυση κέντρων φιλοξενίας-κράτησης για τους μετανάστες. 
 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών