Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

Έγραφα χθες ότι προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία με την προπαγάνδα τους. Δεν είναι όμως μόνον η Ιστορία που δεν ξέφυγε από την προπαγάνδα των μαρξιστών. ΟΛΕΣ οι Αξίες του Πολιτισμού βρίσκονται στο στόχαστρο! Ολόκληρο το Σύστημα, έχοντας διαβρωθεί από το δηλητήριο των μαρξιστών, αλλά και των καπιταλιστών, έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό η κοινωνίανα θεωρεί το μαύρο ως άσπρο και το άσπρο ως μαύρο! Έχει περάσει στην κοινωνία το μήνυμα της απομάκρυνσης από το φυσικό σύστημα Αξιών.
Έτσι λοιπόν το Σύστημα προωθεί στον λαό την αθεϊα πρώτα-πρώτα, θεοποιώντας την «επιστήμη». Ξεχνούν ότι η πραγματική Επιστήμη φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στο Θεό! Το Σύστημα καλλιεργεί επίσης τον διεθνισμό, μέσω της παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης των συνόρων και του φυλετικού ανακατώματος. Η Φυσική όμως τάξη πραγμάτων στον τομέα των Ιδεώνσυγκλίνει προς τον Εθνικισμό! Έχει ακόμη απομακρύνει τους ανθρώπους από την .....
παραδοσιακή μορφή οικογένειας, σπρώχνοντας τους νέους προς τα διαζύγια και τη μονογονεϊκή μορφή«οικογένειας».
Όλες οι παραπάνω περιγραφείσες, και πάμπολλες άλλες, ψευδοαξίες του σύγχρονου «πολιτισμένου» κόσμου πρέπει λοιπόν απλώς να αντιστραφούν για να προκύψει και πάλι το Φυσικό σύστημαΑξιών. Χρειάζεται, και μάλιστα επειγόντως, μια γενική ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ! Την Αντιστροφή αυτή είμαστε αποφασισμένοι να επιδιώξουμε εμείς οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣΑΥΓΗΣ.

Ε .Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών