Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

ΝΕΟ ΑΝΤΙ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ «ΣΤΑΘΗ»


Ο κατά Κακαουνάκην «συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων»…

Άργησε κάπως, από το προηγούμενο παραλήρημά του κατά της Χρυσής Αυγής, ο ξεπεσμένος σταλινομπολσεβίκος «Στάθης» (που κατήντησε αρθρογράφος-σκιτσογράφος σε αστικά ΜΜΕ), αλλά… ξαναχτύπησε. Και ξαναχτύπησε, γιατί τον έχουν χτυπήσει κατακούτελα τα εντυπωσιακά ποσοστά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, που μέρα με την ημέρα τραβούν την… ανηφόρα. Κι απ’ την μία… εύχεται (τάχα) να μπούμε στη βουλή για να… ξευτιλιστούμε, κι απ’ την άλλη κάνει έκκληση προς....
τους «δεξιούς» ψηφοφόρους, αυτός ο δηλωμένος θαυμαστής και νοσταλγός του εθνοκτόνου βουλγαροκομιτατζίδικου εαμοσυμμοριτισμού, να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Σχιζοφρένεια; Όχι! Απλώς, είναι κι αυτός πανικόβλητος. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

3 σχόλια:

  1. Με συγχωρείται παιδια, αλλα δεν ξερω αν κατανοείτε πως οι καθεστωτικοι δημοσιογραφισκοι προσπαθούν να παρουσιασουν τον αποκλεισμό σας απο τα μιντια, ως δικη σας εθελουσια απουσια και "μυστηριώδη" απροθυμία εκθεσης,για να παραμείνετε οπως λενε στο ¨"σκοτάδι", απο το οποιο εχει βαλθει να σας "βγαλει" η Εβραιομαρξιστικη καθεστωτική συμμορία.

    Πριν λιγο στον Σκαι επαιζε και αλλο ενα κλιπ για εσας χωρις εσας, αποκαλώντας σας "μαχαιροβγαλτες" και συμμετέχοντες σε "δολοφονιες" απο αυτες που για καποιο λογο γνωριζουν μονον οι εβραιομαρξιστες, αλλα ουτε το δικαστικο ουτε το ποινικό ...
    Εχουν πλεον ξεσαλώσει εναντίον σας, οτι παράνοια μπορει να σκεφτεί κανεις λενε εναντίον σας, ενας δημοσιογραφισκος μιλώντας στο ελεεινογγελατο, ειπε πως θα ειναι .....ντροπή(για ποιους?) να μπει η Χρυση ΑΥγη στην Βουλη!!!!!! ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ότι δεν με καταστρέφει, με κάνει δυνατότερο"..Νίτσε
      Φίλε ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει και σε συγχαίρω για την αποκρυστάλλωση της πραγματικότητας που έχεις πετύχει.
      Μέχρι στις 6 του Μάη θα παλεύουμε μόνοι εκεί που έχουμε μάθει..Στο δρόμο!Από εκεί ξεκινήσαμε και εκεί θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη.
      Από τις 7η του Μάη όμως ο Νόμος μας επιτρέπει να είμαστε σε όλα τα ΜΜΕ και να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο ανάλογο με το ποσοστό μας.
      Τότε θα φανεί ποιός είναι ο "δημοκράτης", ποιός ο "δολοφόνος της Ελλάδος" και ποιός ο μαχαιροβγάλτης της Ελληνικής Καρδιάς.
      Την φυλειτκή ψυχή μας όμως δεν την ακουμπούν..Δεν μπορούν γιατί έχει τόσο φως που τους θαμπώνει.
      Το ραντεβού μας με το καθεστώς των ΜΜΕ θα ανανεωθεί στις 7 του Μάη.Και τότε ας ελπίσουμε ότι αντέχουν την αντιπαράθεση με τους όρους που επέβαλλαν τόσα χρόνια.Δεν θα τους αλλάξουμε. Πρώτα θα τους συντρίψουμε.
      Μέχρι τη Νίκη!

      ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

      Διαγραφή
  2. Παιδιά της ΧΑ, δεν είμαι της Χρυσης Αυγης αλλα σας γνωριζω ,επισης γνωρίζω ατομα απο μεσα απο την Χρυση Αυγη και τους θεωρω απο τους Ελαχιστους πραγματικους εθνοφυλετιστες .
    Θεωρώ πως αυτη μου η "συμβουλη" ειναι εποικοδομητική ,οπότε και θα σας την δώσω.
    Ειναι βασική αρχη της πολιτικης να μην εισαι ποτε μα ΠΟΤΕ σε θεση άμυνας, ενας αμυντικός πόλεμος ειναι καταδικασμένος σε ήττα ελεγε ο Μεγας Φρειδερικος, αφήστε την ασπιδα και πιάστε το σπαθί, οταν η μαρξιστικη και καπιταλιστικη εβραικη συμμορία που μεθοδεύει δεκαετιες τωρα την βιολογικη μας εξόντωση και την εθνικη μας υποδούλωση επιτίθεται εναντιον σας, τοτε μονον η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ειναι η ενδεικνυόμενη αντιδραση, καθοτι η επιθεση είναι η καλύτερη αμυνα, και παντα στο ΙΔΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, δεν μπορουν οι νοσταλγοί του ΕΑΜΟσυμμοριτισμου του Σταλιν και του Λαζαρ καγκανοβιτς να ομιλούν για "εγκληματίες" και "εγκληματικες πρακτικές" οι συνήγοροι υπεράσπισης των εγκληματιών δολοφόνων συμμοριτών της αναρχοαριστερας της μεταπολιτευτικής (Γ)Ελλαδας.
    ΟΤαν η Χρυση Αυγη , εαν δώσουν οι θεοι ,φωτίσουν τους Ελληνες και την ψηφίσουν, εχει αναγκαστικα βήμα στα ΜΜΕ, με ενα η δυο ιδιαιτέρως ικανους ομιλητές μπορεί οχι απλα να παραμείνει στην Βουλη αλλα να κονιορτοποιήσει κυριολεκτικά της καπιταλιστικη-μαρξιστικη συμμορία, μπορει να φτασει το ποσοστό της σε δυσθεώρητα επίπεδα, ειμαι πεπεισμένος οτι ως γνήσιοι εκφραστες των πραγματικων ,εθνοφυλετικων, ΦΥΣΙΚΩΝ ,εξεων του ανθρωπινου εμβιου όντως, ως οι γνήσιοι εκφραστες της φυσικης αρχής και της κοσμικής βιολογικής ταξης, μια απλη γνησια και επιδέξια παρουσίαση θα ξυπνήσει αμεσα τα φυσικά ένστικτα και την κοινη εθνικη λογικη εκ των οποιων εκπηγάζει, του Ελληνικου εθνους, αμεση απόδειξη? Ακομα και σε αυτην την εποχή της πλήρους διαστρεβλώσεως της φυσικης ταξης, της ανεστραμμένης πυραμίδας των ηθικών και πνευματικών αρχων, η δαιμονοποιημενη και χιλιο συκοφαντημένη Χρυση Αυγη ειναι έτοιμη να εισέλθει θριαμβευτικά στην Βουλη, που να ειχαν άμεση επαφη οι ψηφοφόροι της ΧΑ με την κοσμοθεαση την οποια εκπροσωπεί.
    Δεκαετίες τωρα οι εκμαυλιστές προσπαθούσαν να αναστρέψουν τα ενστικτα του έθνους με εθνοκτονα και μηδενιστική κοκκινη προπαγάνδα και ομως ειναι τοσο μεγάλοι διαστρεβλωτες της φύσεως, που η ιδια τους η μεθόδευση βαινει εναντιον τους, αναγκάζονται τωρα μετα απο δεκαετιες εθνοκτονας ρητορικής να μαζέψουν οπως οπως τα ασυμμάζευτα(μεταναστευτικά ,λαθρολαγνικα) για να αναχαιτίσουν την εκρηκτική άνοδο των εθνοφυλετικων δυνάμεων!!

    Μερικοί ικανοι ομιλητές ,αρκούν για να διαλυθεί το ελεεινό εθνοκτονο καθεστως και εβραιομαρξιστικες κατσαρίδες που το στελεχώνουν.

    ΨΗΛΆ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΧΑ

    Ενας πιστός φιλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών