Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 28, 2012

Ο Στέφανος Χίος διαψεύδει τον Αιβαλιώτη για δήθεν προπηλακισμούς Χρυσαυγιτών


γράφει ο Στ. Χίος, παρουσιαστής της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2

Χτες το βράδυ ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και στελέχη του κόμματος επεσκέφθη το EXTRA 3 για να μιλήσει καλεσμένος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, αμέσως μετά το “Αποκαλυπτικό Δελτίο”. Ο Αιβαλιώτης επειδή είχε κλάσει μαλλί με όλα όσα είπε… κατά του κόμματος του Μιχαλολιάκου, είπε στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και που πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας να τον βγάλουν από τη πίσω πόρτα για να μην πέσει μούρη με μούρη(ο γενναίος)με τα στελέχη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Οι αστυνομικοί έντρομοι και χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς(είμασταν παρόντες), τον φυγάδευσαν σαν τον κλέφτη από την πίσω πόρτα κι ενώ η… γυναίκα του Μιχαλολιάκου και τα στελέχη έμπαιναν στο στούντιο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.
Πέραν τούτου ουδέν. Τι φοβήθηκες ρε Αιβαλιώτη; Μήπως σε δείρει μια γυναίκα;
Άσχημο δρόμο έχεις πάρει Αιβαλιώτη με τις....
ανακρίβειες που διαδίδεις για έναν τηλεοπτικό σταθμό που προσπαθείς να τον παρουσιάσεις ως κολαστήριο και για μια εκπομπή που ΠΟΤΕ δεν σε γούσταρε για καλεσμένο της αλλά και ποτέ δεν σε έπιασε στο στόμα της.
Όσο για σένα ρε Ευαγγελάτο, διολισθαίνεις ακόμα περισσότερο. Να δούμε σε πόσα μέτρα στο πάτο του βαρελιού θα σταματήσεις. Κρίμα και σε είχαμε σε κάποια υπόληψη. Κατέβασε ρε τις ανοησίες που γράφεις. Μην γίνεσαι περισσότερο ρόμπα. Παρόντες είμασταν και βλέπαμε… Παρόντες.

πηγή: makeleio.gr (Ι)(ΙΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών