Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

Ένα εκπληκτικό άρθρο-απάντηση στην προπαγάνδα των σιωνιστικών ΜΜΕ: Ο χαιρετισμός του Νορβηγού μακελάρη


Γράψαμε ήδη για το πως τα εγχώρια ελληνόφωνα τουρκοκάναλα σπεύσαν να χαρακτηρίσουν τον χαιρετισμό που απήυθηνε στο κοινό ο νορβηγός μακελάρης ως «ναζιστικό» και «φασιστικό». Βέβαια ένα τέτοιου είδους αισχρό ψέμα είναι αναμενόμενο από επαγγελματίες ψεύτες και λασπολόγους, ιδιαιτέρως σε μια εποχή που η άνοδος της Χρυσής Αυγής, της Φωνής της Αλήθειας τους τσούζει και τους πονάει. Όμως πέραν της αρχικής απαντήσεως που δώσαμε, ψάξαμε περαιτέρω το θέμα και ανακαλύψαμε ότι....
ο εν λόγω χαιρετισμός, όχι μόνο δεν είναι «ναζιστικός» ή «φασιστικός», αλλά αντιθέτως είναι σιωνιστικός και από εκεί τον πήραν και οι κομμουνιστές που ως γνωστόν είναι ένα κίνημα δημιουργημένο από τους σιωνιστές. Άλλωστε ο Μάρξ, ο πατέρας του Κομμουνισμού Εβραίος ήταν, όπως και ο Λένιν, όπως και ο Μπεναρόγια και οι λοιποί που ιδρύσανε το ΚΚΕ. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και την παρακάτω φωτογραφία.
Βεβαίως, εμείς δεν συνδέουμε τον χαιρετισμό έτσι επειδή μας συμφέρει ή επειδή έτσι μας ήρθε. Αντιθέτως έχουμε τα ίδια τα γραπτά του μακελάρη, όπως αυτά κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο, στα οποία δηλώνει υπέρ του Ισραήλ και των ομοφυλοφίλων. Έτσι συνδέεται και ο «χαιρετισμός». Για του λόγου το αληθές δείτε και άλλον ένα σιωνιστικό σύνδεσμο με τον εν λόγω χαιρετισμό, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών