Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2012

Άρθρο-φωτιά: Μέχρι τη Νίκη


Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι οι επερχόμενες Εθνικές εκλογές, αποτελούν για το Εθνικιστικό Κίνημα τη μητέρα των μαχών. Τουναντίον, οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν αποτελούν παρά μια ακόμα σκληρή μάχη του Κινήματος εναντίον ενός αντεθνικού κράτους, το οποίο επιδιώκει τον αφανισμό των Ελλήνων και το καθολικό ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδος. Μια ακόμη μάχη, στον....
ολοκληρωτικό πόλεμο τον οποίο η Χρυσή Αυγή έχει κηρύξει από ιδρύσεώς της, κατά του Καθεστώτος των ξενόδουλων και των διεφθαρμένων. Και βρισκόμαστε σήμερα, ξανά, μόνοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, να δινουμε τον Αγώνα για να περισώσουμε όχι την Τιμή του Κινήματος, η οποία στέκει περήφανη ως απόρθητο Φρούριο, αλλά την Τιμή και την Αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου Λαού, ολάκερου του Ενδόξου μας Έθνους!
Αποτελεί όμως, αλήθεια αδιαμφισβήτητη, το γεγονός ότι η έκβαση της επικείμενης μάχης, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, για το μέλλον του Λαού μας. Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, το Καθεστώς των Σιωνιστών Τραπεζιτών και τα κόμματα τόσο της φιλελεύθερης συναίνεσης όσο και της μαρξιστικής συνενοχής, θα επικεντρώσουν το σύνολο των δυνάμεών τους, στη πολεμική κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Για πολλοστή φορά, οι κρατικοδίαιτοι κονδυλοφόροι της διαπλοκής, θα χύσουν μέσα από τις βρωμοφυλλάδες και τα βοθροκάναλά τους, το σιωνιστικό τους δηλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, με μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίσουν το Λαό. Έχουμε όμως, από χρόνια δοκιμάσει τη μορφή και το περιεχόμενο της καθεστωτικής προπαγάνδας σε βαθμό τέτοιο, ώστε να δυνάμεθα σήμερα να ισχυριστούμε πως μπορούμε να τους παραδώσουμε μαθήματα προπαγάνδας σε αυτά τα ξεπουλημένα και αλαζονικά ανθρωπάκια.
Τί είναι όμως εκείνο, το οποίο ξεχωρίζει τη Χρυσή Αυγή από το σύνολο των πολιτικών παρατάξεων; Και ακόμη περισσότερο, ποιά η διαφορά του Εθνικιστικού Κινήματος από τις αριστερές αντιμνημονιακές δυνάμεις;
Η Χρυσή Αυγή, δεν ανήκει στους όψιμους ‘‘επαναστάτες’’, των τελευταίων δύο ετών. Αντιθέτως, οι Έλληνες Εθνικιστές ήσαν οι πρώτοι οι οποίοι προειδοποίησαν τον Ελληνικό Λαό για τις τραγικές συνέπειες των πολιτικών επιλογών των κοινοβουλευτικών απατεώνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα, είχε από νωρίς κρούσει το κώδωνα του κινδύνου, τόσο για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής (Μακεδονία, Κύπρος, Αιγαίο), όσο και για τις πολιτικές επιλογές οι οποίες ακολουθούντο στο εσωτερικό πεδίο. Εκείνη την εποχή, υπνωτισμένος ο Λαός μας από την ακατάσχετη ψευδολογία της ‘‘γενιάς του Πολυτεχνείου’’ και από την εφήμερη ευδαιμονία που παρουσίαζαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, αντιμετώπιζε με περιφρόνηση τη Χρυσή Αυγή. Τα διαπλεκόμενα και κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, αποκαλούσαν τη Χρυσή Αυγή ακραία περιθωριακή ομάδα ρατσιστών, η οποία κινδυνολογεί.
Πράγματι, οφείλουμε να κοιτάξουμε με περηφάνια στο παρελθόν. Η Χρυσή Αυγή κινδυνολογούσε. Υπερτόνιζε, στο μεθυσμένο από το πανηγύρι των τραπεζικών δανείων, Λαό, τον μέγιστο κίνδυνο της δουλείας των τόκων, όχι μόνο για τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά για ολόκληρο το κρατικό μηχανισμό. Είναι γεγονός, η Χρυσή Αυγή κινδυνολογούσε, διαβλέποντας το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους του Βορρά, προειδοποιώντας για μυστικές συνομιλίες που μοίραζαν το Αιγαίο με το προαιώνιο εχθρό της Ανατολής, καταγγέλλοντας την αδιαφορία του κατ’ επίφαση ‘‘ελληνικού’’ κράτους απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα και πρόκληση στη Θράκη, καθώς επίσης και τη γενοκτονία εις βάρος του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, από το λαό των Αλβανών κατσαπλιάδων.
Το Εθνικό Κίνημα, ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έλαβε εξαρχής, ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών: όταν η Χρυσή Αυγή, δια της εφημερίδος της και δια των μαχητικών της πορειών στο κέντρο των Αθηνών, κραύγαζε ‘‘έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα’’, οι προδότες του καθεστώτος των Αθηνών, ασχολούντο με τις μεγάλες κομπίνες του Χρηματιστηρίου, την είσοδο της χώρας στη Νομισματική Ένωση και τα υπερκοστολογημένα δημόσια έργα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Και ήταν η Χρυσή Αυγή, η πολιτική δύναμη εκείνη που αντιτάχθηκε στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, δια μέσου της εκχώρησης της νομισματικής μας πολιτικής στους σιωνιστές των Βρυξελλών.
Κι αν ακόμη υποθετικά αποδεχτούμε, τη θέση των αριστερών δυνάμεων ότι εκείνες δε κυβέρνησαν, το ερώτημα που τίθεται είναι, ποιά στάση τήρησαν απέναντι σε μια σειρά εγκλημάτων του καθεστώτος. Η αριστερά την περίοδο εκείνη, αγωνιζόταν για να προσεταιριστεί τους μετανάστες, αποσκοπώντας σε μελλοντικά ψηφοθηρικά οφέλη, την ίδια ώρα που οι Έλληνες Εργάτες έχαναν τις δουλειές τους. Η αριστερά, μέσω της επιβολής της δια της τρομοκρατίας στο πνευματικό και εκπαιδευτικό γίγνεσθαι της χώρας, πρωτοστατούσε στη προδοσία όλων ανεξαιρέτως των εθνικών θεμάτων, φθάνοντας στο σημείο, να αναπαράγει στα ελληνικά πανεπιστήμια την προπαγάνδα των εχθρών του Έθνους, κατά τις εντολές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων των σιωνιστών τοκογλύφων.
Ναι λοιπόν, η Χρυσή Αυγή κινδυνολογούσε. Το σύνολο των κινδύνων τους οποίους η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει και επισημάνει, γίνονται με τον καιρό πραγματικότητα. Σήμερα όμως, ο Ελληνικός Λαός, ατιμασμένος και διωκόμενος από το ανθελληνικό καθεστώς των Αθηνών, βιώνει όσα βίωσε επί τρεις δεκαετίες το Εθνικιστικό μας Κίνημα. Ιδού, νταβατζήδες του σάπιου καθεστώτος, ινστρούχτορες της δημοκρατίας και της παγκοσμιοποίησης, η πηγή της δυνάμεώς μας: πετύχαμε οτιδήποτε ελληνικό, να ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή. Κι όταν ο Ελληνικός Λαός δέχεται επίθεση, συσπειρώνεται στο Εθνικιστικό Κίνημα και απαντά με Αντεπίθεση και Εθνική Αντίσταση!
Σε ποιόν όμως θα πρέπει να απολογηθεί το Εθνικιστικό Κίνημα και για ποιό λόγο; Η Χρυσή Αυγή δεν απολογείται για κανέναν λόγο στα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν και συνεργάστηκαν με τον εξωτερικό εχθρό, ξεπουλώντας τη Πατρίδα και το Λαό. Δηλώνουμε δε απερίφραστα, ότι όχι μόνο δεν απολογούμεθα στους Προδότες, αλλά δεσμευόμαστε απέναντι στο Λαό μας, για την παραδειγματική τους τιμωρία. Τιμωρία τέτοιας μορφής, ώστε να χαραχτεί στις μελλοντικές γενιές των Ελληνοπαίδων, ποιό είναι το τίμημα για την Προδοσία του Έθνους. Ας μην προσμένουν λοιπόν, εξεταστικές επιτροπές και θεατρινισμούς. Η δικαιοσύνη που θα αποδοθεί, έχει ήδη προσδιορισθεί από το Γέρο του Μοριά, το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Και η ετυμηγορία είναι: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
Στην απελπισμένη προσπάθεια που επιχειρεί το Καθεστώς, δια των κοινοβουλευτικών του κομμάτων και των μέσων μαζικής εξαπάτησης, ώστε να εμποδίσει την λαϊκή προέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος, επετεύχθη εκείνο που αποτελούσε πάντοτε πρωταρχικό μας στόχο: η δημιουργία των δύο αντιμαχόμενων στρατοπέδων τα οποία και εν τέλει θα αναμετρηθούν. Έχουμε λοιπόν από τη μία πλευρά, συνασπισμένους τους εχθρούς μας, προστάτες του διεφθαρμένου και φύσει ανθελληνικού πολιτικού συστήματος και από την άλλη, τον μοναδικό πολιτικό φορέα που στάθηκε από γεννήσεώς του πολέμιος αυτού του σάπιου καθεστώτος. Έχουμε από τη μία πλευρά τα ψοφίμια του κοινοβουλευτισμού και από την άλλη την μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης. Έχουμε από τη μία πλευρά τους εκλεκτούς του Διεθνούς Σιωνιστικού τραπεζικού συστήματος μαζί με τους προστάτες των βαρβάρων της Ασίας και της Αφρικής και από την άλλη τη Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς για εκείνους που επιθυμούν να θέσουν στο Λαό ψεύτικα διλήμματα περί ‘‘ναζιστικού’’ κινδύνου και λοιπές τέτοιες φαιδρότητες, το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών, είναι ένα: Ελεύθερη κι Ελληνική Πατρίδα ή Καθεστώς των σιωνιστών Τοκογλύφων;
Κάθε φορά που οι κρατικοδίαιτοι ρουφιάνοι θα προβάλουν τον ‘‘μείζονα κίνδυνο’’ του δωρικού μας χαιρετισμού, θυμήσου Έλληνα, ποιοί ήταν εκείνοι που άπλωναν το χέρι τους στο μισθό και τη σύνταξή σου, ποιοί ήταν εκείνοι που άπλωναν ως επαίτες το χέρι για να λάβουν τα δάνεια των σιωνιστών τραπεζιτών και υπέγραφαν τα μνημόνια. Κι αυτά τα χέρια, δεν ήταν χέρια Χρυσαυγιτών. Διότι οι Χρυσαυγίτες έμαθαν να χαιρετούν τον Ανίκητο Ήλιο και όχι να ζητιανεύουν από τον παγκόσμιο Σάυλωκ.
Μας είπατε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές, μα είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες!
Κάθε φορά που τα σκυλιά του καθεστώτος θα αποκαλούν το Εθνικιστικό Κίνημα ‘‘ναζιστική συμμορία που απειλεί τη δημοκρατία και τρομοκρατεί τους μετανάστες’’, θυμήσου Έλληνα, πόσες φορές καταπάτησαν το Σύνταγμα αυτοί οι κατά τ’ άλλα ευαίσθητοι δημοκράτες. Θυμήσου την απάνθρωπη βία των πραιτοριανών του Χρυσοχοΐδη και του Παπουτσή κατά Ελλήνων. Θυμήσου τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών κατά των συμπατριωτών μας, με την ανοχή αυτού του ίδιου του καθεστώτος των κομμάτων και των εκδοτών- μεγαλοεργολάβων του δημοσίου.
Έξω οι Ξένοι απ’ την Ελλάδα- η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Κι όταν αυτά τα ίδια πρόσωπα, που συναποτελούν το καθεστώς το οποίο σήμερα καταρρέει, θα σου τάζουν επανάκτηση της χαμένης σου αξιοπρέπειας, θυμήσου Έλληνα άνεργε, πόσες φορές έφτασες στην εξευτελιστική θέση, να ικετεύεις ένα κομματικό ανθρωποειδές, για να αποκτήσεις εκείνο που θα έπρεπε να είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, μια θέση εργασίας, την ίδια ώρα που τα κομματικά κοπρόσκυλα, διορίζονταν αφειδώς στο δημόσιο.
Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη!
Οι πολέμιοι του Εθνικιστικού Κινήματος, χαρακτηρίζονται από ένα κοινό στοιχείο: άπαντες αγωνίζονται για την συντήρηση του σημερινού ανθελληνικού καθεστώτος. Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για το γκρέμισμα αυτού του κράτους που σφίγγει ασφυκτικά τη θηλιά γύρω από το λαιμό των Ελλήνων, για να οικοδομήσει στη θέση του, το Νέο Εθνικό Κράτος!
Να λοιπόν για ποιό λόγο η μάχη της 6ης Μαΐου, είναι μάχη πρωτίστως ιδεολογική. Και από αυτή τη μάχη θα βγούμε θριαμβευτές, ακριβώς διότι είμαστε οι Προμηθείς του Νέου Ελληνισμού, οι πρώτοι του Νέου Λαού που έρχεται να σαρώσει το σάπιο παρελθόν και να θεμελιώσει το περήφανο και ελπιδοφόρο- εθνικά και φυλετικά- μέλλον. Υπερέχουμε ποιοτικώς, για δυο σοβαρούς λόγους: πρώτον, διότι είμαστε απόγονοι Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, φορείς της αιώνιας Εθνικιστικής Ιδέας, η οποία ουδέποτε νικήθηκε στο πεδίο των μαχών. Δεύτερον, διότι οι μακροχρόνιες διώξεις που υπεστήκαμε από το ανθελληνικό καθεστώς των φαύλων, δε μας σκότωσαν, αλλά μας έκαναν περισσότερο σκληρούς και ανθεκτικούς, μας πείσμωσαν και ατσάλωσαν την Πίστη μας.
Η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, αποτελεί την πρώτη από μια σειρά σκληρών μαχών, που το Εθνικιστικό Κίνημα καλείται να δώσει στο άμεσο μέλλον. Η Χρυσή Αυγή, το υγιέστερο κομμάτι του Ελληνικού Λαού, η αιχμή του δόρατος του Ελληνικού Εθνικισμού, σε καλεί στον υπέρ πάντων αγώνα για τον Επανελληνισμό! Και η δέσμευση του Εθνικιστικού Κινήματος, δε μπορεί παρά να είναι μία: καμία ανακωχή, καμία συναίνεση, καμιά ανοχή! Μονάχα Αγώνας μέχρι την καθολική επικράτηση, μέχρι τη συντριβή των εχθρών του Έθνους και του Λαού, μέχρι την Τελική Νίκη!
Ε.Κ.

Μέχρι τη Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών