Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Θριάμβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..Συντριβή ΠΑΣΟΚ..Εκτός Βουλής ΛΑΟΣ, Ντόρα, Οικολόγοι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αποτελέσματα που είναι βέβαιο θα προκαλέσουν ρίγος στο καθεστώς αποτύπωσε σε δημοσκόπησή της εταιρεία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό μεγάλου καναλιού και του ΠΑΣΟΚ..
Με αναγωγή των αναποφάσιστων, που όλο και λιγοστεύουν τις τελευταίες μέρες, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

ΝΔ:
26,4%
ΠΑΣΟΚ: 17,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 10,9%
ΚΚΕ: 9,4%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,8%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,4%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 6,1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,6%
ΛΑΟΣ: 1,9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
ΔΡΑΣΗ: 0,8%

Τα αποτελέσματα αυτά είναι πρόσθεση των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων των τελευταίων 5 ημερών.
Αύριο θα ξεκινήσει νέος κύκλος δημοσκοπήσεων που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το μεσημέρι από την ίδια εταιρεία.

Στις συσπειρώσεις των κομμάτων καταγράφεται μια διαρκής άνοδος για τη ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ να πιέζεται από όλες τις πλευρές. Η δημοσκόπηση κατέγραψε μάλιστα ένα ποσοστό της τάξης του 4,3% που διαρέει προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δείχνουν σημάδια κόπωσης καθώς τα ποσοστά τους σημειώνουν κάθοδο μέρα με τη μέρα με την πλειοψήφια των απογοητευμένων να κινούνται προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τη ΝΔ.

Το ΛΑΟΣ τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει λίγο τα ποσοστά του αλλά είναι απίθανο να εισέλθει στη Βουλή καθώς στην Αττική (που αποτελούσε τη βάση των ψηφοφόρων του) καταγράφει ποσοστά της τάξης του 2% - 2,5%.

Για τη Ντόρα δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω από το προφανές..Αν δεν υπήρχε η Κρήτη θα την πέρναγε μέχρι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην Β' Αθήνας που αναμένεται να δοθεί ένα ηχηρό χαστούκι στα κόμματα εξουσίας η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ συγκεντρώνουν παραπάνω από το 35%, ενώ τρόμο προκαλεί στο καθεστώς το ποσοστό των Ελλήνων Εθνικιστών που προσεγγίζει το 7%!!!!

63 σχόλια:

  1. μακαρι εκτος
    οι ανθελληνες οικολογοι
    ο απατεωνας ο Καρατζαφερης
    και η φιλελευθερη κορη του δρακουμελ

    τωρα για πρωτη φορα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Υπογραφη
    ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

    Υπογραφη
    ΠΡΩΗΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΠΡΩΗΝ ΝΔ!
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάμε γερά συναγωνιστές...η νίκη είναι δική μας!Ήδη είναι ολοι σε παροξυσμό.Δε πειράζει θα τους περάσει,η λύση είναι το ελληνικότατο ξύδι ΤΟΠ !! Είναι τρομερό ειδικά με τις φακές,τους το προτείνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,,, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,,,, ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,,,, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ,,,, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%,,,, ΕΙΔΑΛΩΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΔ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελληνικα δεν ξερετε να γραφετε ρε ζωα...μαθετε ορθογραφια και μετα πειτε τις εθνικιστικες ιστοριες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρά φύσει συνουσία σου εύχομαι, μωρόν υποζύγιον.

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ που γράφεις χωρίς τόνους και ξεκινάς την γραπτή σου πρόταση με μικρό γράμμα και δεν την τελειώνεις με κάποιο σημείο στίξης που δηλώνει τέλος πρότασης είσαι πρότυπο ορθογραφίας...

      Διαγραφή
  9. Στον έξυπνο ανώνυμο της 02.06 ΑΜ: Βάλε και εσύ τόνους και άσε τους εξυπνακισμούς. ¨Αντε να ψηφίσεις τους λαθρολάγνους συριζαίους! Όνειδος εσύ των Ελλήνων!Άντε ανιστόρητε να διαβάσεις ιστορία ,Αν δεν υπήρχαν οι Έλληνες Εθνικιστές Τά σύνορα της Ελλάδας σήμερα θα ήταν κάπου στη Λαμία. Αναρωτήθηκες ποτέ τι θα έκαναν οι φίλοι σου οι διεθνιστές αριστεροί στους βαλκανικούς πολέμους του 1912;Η αριστερά που υποστήριζε τους ψευτομακεδόνες και ήθελε κράτος της Μακεδονίας, η Αριστερά που στο Ριζοσπάστη της 12-7-1935 χαιρόταν για την μικρασιατική καταστροφή και χαρακτήριζε την εκστρατεία στη Μ.Ασία , στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μ. Ασία, αστοτσιφλικάδικη εκστρατεία! Τόσο προδότες πάντα οι ψευτοαριστεροί της δεξιάς τσέπης. Με δολοφόνους ζαχαριάδηδες και φλωράκηδες. Άντε τώρα πήγαινε σε καμιά τρύπα να κρυφτείς! Οι πατριώτες έρχονται και θα βάλουν στη θέση τους κάθε εθνοπροδότη και ανθέλληνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - να ξεβρωμίσει ο τόπος !

    ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λευτερια στην Κυψελη .Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παλιοτερα το χρυσαυγιτης το ακουγα για βρισια... μετα απο τα σκατα που εφαγα ψηφιζοντας τοσα χρονια νεα δημοκρατια επιλεγω χρυση αυγη και ο πολεμος που δεχεται απο ολους τους βολεμενους δημοσιογραφους μου λεει οτι η επιλογη μου ειναι σωστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι 50 ετών, εργάζομαι ως καθηγητής (μαθηματικών) και ήμουν παραδοσιακός ψηφοφόρος της κοινοβουλευτικής δεξιάς. Παλαιότερα ΝΔ, στις δύο τελευταίες εκλογές ΛΑ.Ο.Σ.. Ελάχιστα γνώριζα για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και αντιμετώπιζα το κόμμα με κάποια υπεροψία, ίσως αλαζονία, αλλά σίγουρα με άγνοια.
    Είδα μια τηλεοπτική συνέντευξη του γ.γ. Νίκου Μιχαλολιάκου και μπορώ να πω ότι σχεδόν εντυπωσιάστηκα. Τόσο από την καθαρότητα των θέσεών του όσο και από την σταθερή επιμονή του του σε αυτές. Κοινώς, ο άνθρωπος αυτός ότι λέει το εννοεί.
    Αποφάσισα να ερευνήσω το κόμμα σας σε μεγαλύτερο βάθος. Διαπίστωσα ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές του Λ.Σ.Χ.Α.. Μικροδιαφορές ίσως υπάρχουν αλλά σίγουρα είναι ήσσονος σημασίας.
    Μου έχει κάνει εντύπωση η μαχητικότητα των στελεχών της Χρυσής Αυγής και ο αληθινός τους λόγος. Όχι στρογυλεμένος και πολλές φορές όχι παραδοσιακά πολιτικός (δηλ. δεν υπακούει το "γνωστό" πολιτικό σαβουάρ βίβρ!). Χαίρομαι για αυτό διότι θεωρώ ότι οι υπερβολικά "στρογγυλεμένοι" πολιτικοί λόγοι υποκρύπτουν δόλο αλλά και τάση υπεκφυγής.
    Έχω πλέον οριστικά αποφασίσει ότι θα ψηφίσω το κόμμα σας στις επερχόμενες εκλογές. Ο κύριος λόγος για αυτή μου την απόφαση, πέραν της ταυτοσημίας των πολιτικών θέσεων, είναι ότι εμπιστεύομαι την αποφασιστικότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος ως Μανιάτης, όπως και εγώ, ξέρω ότι δεν θα προδώσει τις προσδοκίες όλων όσοι τιμήσουν με την ψήφο τους τον Λ.Σ.Χ.Α..
    Καλή σας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτο που θα σου πω δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι ισχυει.Εχεις και κατι αλλο κοινο με τον Μιχαλολιακο.Ειναι και αυτος μαθηματικος.Ψαξτο λιγο,να δεις.

      Διαγραφή
  15. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . 38 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ (SIC)NA ΜΑΣ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ KAI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΕ , Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ...ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΛΟ ΨΗΦΟ....ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ... ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ...
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ- ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ, ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΝ ΜΕΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , Η ΝΤΟΡΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΑΣΘΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ( ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ).................ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ , ΧΩΡΙΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΛΗ , ΣΟΒΑΡΗ , ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ , ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 1 !!! ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!! ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΥΠΗΡΞΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ...ΠΛΕΟΝ Ο-Λ-Ο-Ι ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ...1000% ΘΕΤΙΚΗ...Η ΧΩΡΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΔΑΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... EYZΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχομαι να μην μασατε τιποτα μεσα στη βουλη να σας τρεμουν τα πλουσιοπαιδα της βουλης.να αποκαταστησετε την περηφανεια μας.να φυγουν οι ξενοι επιτελους.

    Φυλακη στους προδοτες της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΣΑΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρυση Αυγη κι εγω, υπογραφη- πρωην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ(ΠΡΩΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ).ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΜΑΘΕ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ *ΚΑΙ ΜΟΝΟ* ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ.

      ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.

      Διαγραφή
    2. ti les ... oi balkanioi..kai oi albavoi..exouv ellevekotato aima...
      h metera tou ALEXANDROU HTAN APO ELLENEKO VASILEIO,THS ILLYRIAS!!I TOYS DOSANE..DIPLOMATIKA..STOUS TOURKOUS!!
      ...KAI XA..DEN EINAI SOBINISTES,RATSISTES...EINAI PAN-EYROPA..ME ELLENOKANTRIKI KOYLTOYPA..
      MIA XAPA EINAI H ALBANIA...OI POLITIKOI MAS..TOYS KANANE EXTHROUS..KAI TOYS DOSANE..DIPLOMATIKA..STOUS TOURKOUS!! OPOS KANOYN STOYS POMAKOYS...

      Διαγραφή
  24. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ SCREENSHOT ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 20 Χρυσαυγίτες στη Βουλή! Ε ρε τι έχει να γίνει. Γερά ρε μάγκες. Άντε να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    Πρώην ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι 47 ετών, ιερέας και θεολόγος και έχω κι εγώ να πω ότι, χρόνια τώρα ψήφιζα Ν.Δ. και στις τελευταίες εκλογές ΛΑ.Ο.Σ.
    Το Λ.Σ.Χ.Α. πάντα τον έβλεπα με καχυποψία και αρνητικότητα και εγώ λόγω άγνοιας.
    Ένα έχω να πω : Από τον προηγούμενο χρόνο και από εδώ και στο εξής, περήφανα δηλώνω ότι είμαι Χρυσαυγίτης. Όχι βέβαια ότι είμαι μέλος, αν και θα γίνει κι αυτό, αλλά ότι δηλώνω ψηφοφόρος.
    Συγχαρητήρια Χ.Α.!!!
    Και εις ανώτερα στο πολύ ωραίο έργο σας αληθινοί λάτρεις της Ελλάδος μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι σιχαμένοι ναζιστές στην ελληνική βουλή. Είναι ξεφτίλα να ψηφίσει κανείς τους απόγονους των ρουφιάνων και τους χαφιέδων. Έξω οι προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους ρουφιάνους και τους χαφιέδες να τους αναζητήσεις στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της αριστεράς...αυτή κατήντησαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι τα τελευταία 38 χρόνια...αλλά μάλλον για να μιλάς με τέτοια ορολογία κάτι φαίνεται ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις άμα μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή...

      Διαγραφή
    2. Και ο τεραστιος ΕΛΛΗΝ Ιωαννης Μεταξας ηταν εθνικοσοσιαλιστης αλλα ειπε ΟΧΙ!!!Αν ηταν ο ζαχαριαδης πρωθυπουργος τοτε(κ.κ.ε)και μας εκανε επιθεση ο σταλιν,και οχι ο μουσολινι,θα "ανοιγε τα ποδια" ναι η οχι,οπως εκανε η τσεχοσλοβακια και η ουγγαρια αργοτερα?Οι δοσιλογοι της κατοχης ειναι αυτοι που βρεθηκαν αμεσως μετα την απελευθερωση με τεραστιες περιουσιες,οι περισσοτεροι απ αυτους ανηκαν στην Ε.Ρ.Ε και την Ε.Δ.Α.Οι χρυσαυγιτες,ειναι φτωχοπαιδα και απογονοι του Ζερβα και της Ε.Δ.Ε.Σ,που τιναξε στον αερα τη γεφυρα του γοργοποταμου,οπως κι εγω,που ειμαι απογονος του Στρατηγου Γρηγορη Λιακατα που σκοτωθηκε στο Μεσολογγι απο τους τουρκοσπορους(μαζι με αλλους 38 Λιακαταιους)υπερασπιζομενος το ντολμα στο Αιτωλικο(υπαρχει και η προτομη του εκει).Οι χρυσαυγιτες ειναι αυτοι που θα πεσουν πρωτοι στο πεδιο της μαχης αν καποιος επιτεθει στην Ελλαδα,οποιος και να ναι αυτος,και σε οποιο πολιτικο χωρο και να ανηκει.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
  28. Έιμαι 42 ετών,ψήφιζα ΝΔ και μια φορά Λ.Α.Ο.Σ χτές βλέποντας Ευαγγελάτο,με τον Χαρδαβέλα είδα ποσο τρομοκράτημενο ειναι το σύστημα τους με τη Χ.Α.Νομίζω οτι απο την 7η Μαίου και μετα,το καλύτερο κανάλι θα είναι αυτο της βουλής,εχεί να πέσει πολύ γέλιο βλέποντας τα ξυνισμένα μούτρα τους.Αμάν ρε παιδιά άιντε να ξεβρώμισει η Ελλάδα,αρκετά μας δουλέψανε ως τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!!!!

    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΧΩΡ!!!

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!

    ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!

    ΠΡΩΗΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΗΚΟ ΓΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aνώνυμε της 08.39, το '' σιχαμένοι ναζιστές'' στο επιστρέφουν όλοι οι Έλληνες Πατριώτες. Είδαμε τη δημοκρατία και τις αξίες του άθλιου πολιτικού συστήματος. Πόσοι δοσίλογοι μετά τον εμφύλιο του 1945-1949 έγιναν και κομμουνιστές και βουλευτές της ΕΔΑ; ψάξτο λιγο! Είδαμε τους δημοκράταρους και "πατριώτες" πολιτικάντηδες μετά τον εμφύλιο! Έκαναν προσπάθειες να δοθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις , το κατοχικό δάνειο, ο χρυσός της Ελλάδας, οι κλεμμένες από τους γερμανούς αρχαιότητες; Τι έκαναν οι άθλιοι πολιτικάντηδες για τον ορυκτό πλούτο,τα πετρέλαια , το φυσικό αέριο; Ήξεραν όλοι για τον πλούτο της Ελλάδας και τι έκαναν; Μας πρόδωσαν! Γι αυτό να χαρείς τη δημοκρατία και την αξιοσύνη των άθλιων συνεχιστών πολιτικάντηδων που ρήμαξαν την Ελλάδα! Εθνικισμός μόνο! Τους είδαμε όλους τους άλλους και ειδικά τους αριστερούς που πάντα ναρκοθετούσαν την εθνική ανάπτυξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πατήστε στο GOOGLE " ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΑ " και δείτε το ρόλο των αριστερών στην κατοχή. Ας πάψει το παραμύθι περί ναζιστών Χρυσαυγιτών. Οκ, υπάρχουν και κάποιοι νοσταλγοί του Χίτλερ αλλά δεν είναι λόγος να καταδικαστεί ένας ολόκληρος πολιτικός σχηματισμός. Με βλέμμα στο μέλλον οι Εθνικιστές μπορούν να συμβάλλουν στην αναγέννηση της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά πρέπει να μη δίνουν πατήματα στην Αριστερά του Χαβιαριού τους ΠΑΣΟΚους της γενιάς του ΕΜΠ εν έτη 1974 και των αεροσυνοδών και τους ψηφοφόρους του κόμματος του Εθνάρχη που είπε "η Κύπρος κείται μακράν".
      Για αυτό θα πρέπει να κάνουν μία εκκαθάριση στα του οίκου τους τα ηγετικά μέλη της Χρυσής Αυγής.
      Από εκεί και πέρα για πρώτη φορά αηδιασμένος από τα τόσα χρόνια που ψήφιζα ΝΔ (έριξα και δυο φορές ΠΑΣΟΚ) θα δώσω μια ευκαιρία στη Χρυσή Αυγή για να μπει στη Βουλή. Δεν έχω δει πολλά βίντεο του Ν. Μιχαλολιάκου, όμως είναι χείμαρρος σκέτος. Μακάρι να μη μας διαψεύσουν, η χώρα κατάστησε χωματερή από την άφθονη αφροασιατική μούχλα. Πετρέλαιο & φυσικό αέριο υπάρχει σε πολλά μέρη κι ακόμα κάθεται.

      Διαγραφή
  32. H dinami sas ine i Neolea.
    To mellon meso Internet.
    Oi idees sostes.
    Oi arxes sas Ellinikes
    Mprabo ke eis anotera

    Xrisi Augi Elliniki

    ** Otan i Athina kegotane ke "anarxokoukouloforoi" rimazan magazia @ epixiriseis, i monadiki boithia sto pleuro to adinaton Ellinon ipirxe i XRISI AUGI
    Ean then imoun stin Ameriki, tha sas psibiza xoris deuteri skepsi.

    Thanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαζί σας,να ξεβρωμίσει ο τόπος.Πολύ καλή δουλειά κάνετε,ειλικρινά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. σκεφτομαι σοβαρα να ψηφισω χρυση αυγη για πρωτη φορα αυτο που θα ηθελα να μαθω μονο ειναι ποιες ειναι η θεσης τησ χρυσης αυγης περι ναζισμου και της γερμανιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η αναισθησία, αναλγησία, το θράσος και η ανεντιμότητα που διακρίνει το ελληνικό μεταπολιτευτικό σύστημα είναι τέτοια που και αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να εφευρεθή η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποδειχθή η Νέμεσις έναντι της ύβρεως των ανθρώπων που με αίσθημα ατιμωρησίας (ας θυμηθούμε το "ένα πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις φυλακή αλλά σπίτι του" του "Εθνάρχη" Καραμανλή) διηύθυναν τις τύχες της χώρας. Πρέπει η Χρυσή Αυγή να εισέλθη στην Βουλή ώστε αναβαθμισμένη και ενισχυμένη να έχη περισσότερες πιθανότητες αφυπνίσεως του υπνώττοντος πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων. Όπως το ΚΚΕ δεν κυβέρνησε και ούτε πρόκειται να κυβερνήση ποτέ την Ελλάδα, αλλά κατώρθωσε να κυριαρχήση ιδεολογικά στον τόπο μας, αν και βασιζόμενο σε μία ξεπερασμένη και ξένη προς τις ελληνικές παραδόσεις ιδεολογία, κατά τον αυτόν τρόπο δύναται και πρέπει η Χρυσή Αυγή, ακόμη και αν δεν κυβερνήση ποτέ η ίδια την χώρα, να κυριαρχήση ιδεολογικά και τουλάχιστον να δημιουργήση τις προϋποθέσεις ώστε πας Έλλην να μπορή να προβάλλη την ελληνικότητά του χωρίς συμπλέγματα ντροπής ή ενοχής ή κατωτερότητας. Δύναται και οφείλει να το πράξη διότι η ιδεολογία της δεν είναι ιδεολογία κίβδηλου πατριωτισμού ή πατριδοκαπηλίας ουδέ ιδεολογία διεθνιστικών πομφολυγοπαφλασμάτων, αλλά ιδεολογία που αντλεί έμπνευση από τους απροσκύνητους Έλληνες του παρελθόντος, στους οποίους οφείλουμε την ελευθερία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. EIMAI ND KAI TH XRYSH AYGH TH FOBAMAI OTI AN ERTHEI THA PROKALESEI XAOS KAI XOYNTA!SIGOYRA THA PAEI KALA OMWS KAI AYTO ME ANHSYXEI ALLA TAYTOXRONIA XAIROMAI POY BLEPW KAPOIOYS NA LENE OTI HTAN ND KAI TWRA EINAIXRYSH AYGH KAI AYTO EINAI POLY SHMANTIKO GIATI KSEKATHARISE TO KOMMA THS ND KAI KANEIS NAZISTHS AKRODEKSIOS DEN PRPEEI NA EINAI STH ND ALLA EKEI POY ANHKEI FYSIOLOGIKA STA AKRA TOY NAZISMOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έχουνε τάξει θεσούλα καλέ μου φίλε? Και εγώ ήμουνα φανατικός Ν.Δ με γνωστούς επί του κόμματος αλλά πλέον τους συχαίνομαι! Είναι ΑΛΗΤΕΣ!
      Χρυσή Αυγή λοιπόν!
      Προτιμώ Ναζιστές παρά Μασόνους!

      Διαγραφή
  37. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΤΙΑΡΗΣ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ.....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.....ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ!ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΥΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Iwish all the best to chrysi aygi.. From Sweden . Hope that Greece will be strong and mighty once again.

    Jesper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. EIMAI 26 XRONON K OSES FORES PSIFISA ERIKSA PASOK,GIA TON SOSIALISMO.....TWRA THA RIKSW XRUSH AUGH GIA TON ETHNIKOSOSIALISMO....TERMA TA ASTEIA....OPIOS RIKSEI PASOK KAI ND EINAI GIA LUPISH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. KREMALES KAI VIA SE AUTOUS POU MAS EFERAN OS EDW 30 XRONIA TWRA.....TERMA TA ASTEIA!!!FOTIA STA SPITIA TOUS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΣΦΑΛΗ.ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΡΜΑΙΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΞΟΔΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ?ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ema thmi xrisy abgi!! Giati kai oi germanolagnoi anthellhnes me thn nohtikh sterhsh prepei na exoun ena katafygio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. μαγκες η δημοτικη αστυνομια σας στηριζει!!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμισει ο τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ (3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΚΑΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ (45 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟ0ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. osoi dn skeroun tin xrhsh augh valte to sto google kai pigenete sto site exei theseis apopsis kai ta panta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες!!!! θα σας γ@μησουμε ανθελληνες!!! Η χρυση αυγη θα γινει ο εφιαλτης σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. η σηψη ειναι τοσο μεγαλη πια που δεν υπαρχει επιστροφη. χρειαζεται λεπιδι. οτιδηποτε αλλο ειναι απλες καραμελες και χρονοτριβουμε. μονο η χρυση αυγη μπορει να ξεβρωμισει τη πατριδα μας. ζητω η χρυση αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΩΡΑ;
    ΠΟΝΑΕΙ;

    ΠΟΝΑΕΙ;

    http://i.imgur.com/mJ6Vl.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. η καβαλα ψυφιζει χρυση αυγη ζητο η ελλαδα κομουνια θεωνιστικα ερχομαστε ολοταχοσ θα πληροσετε για ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών