Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2012

Βιβλίο αποκαλύπτει την αληθινή αποκρυφιστική φύση του Ιουδαϊσμού


Του Michael Hoffman* / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το βιβλίο “The Secrets of the Stars” («Τα Μυστικά των Αστεριών») του ραβίνου Ari Storch είναι πράγματι μια αποκαλυπτική μελέτη, αφού εκθέτει τους μάντεις και τους οιωνοσκόπους του Ταλμούδ και του Μιντράς (επεξηγηματική ραββινική γραμματεία), οι οποίοι εξυψώνουν τη δύναμη και την επιρροή της αστρολογίας μέσα στον Ιουδαϊσμό.

Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε τον.... Υδροχόο ως το Mazal (τύχη) του Ισραέλ, τον Ιούδα ως τον Καρκίνο!

Η συντριπτική πλειοψηφία των σεβαστών "σοφών" ραβίνων από την περίοδο του Taanaim (από το 0 έως το 200 μ.Χ.) έως της περιόδου του Rishonim (11ος έως 15ος αιώνας μ.Χ.) εφάρμοζαν και υποστήριζαν την αστρολογία και τη μετενσάρκωση, πρακτικές και δοξασίες που αποτελούν μέρος των μαγικών τεχνών των αρχαίων παγανιστικών πολιτισμών, από την Αίγυπτο έως τη Βαβυλώνα (Δανιήλ 21:2). Όλα αυτά μεταδόθηκαν μέσω των αιώνων και έχουν μολύνει τους κληρονόμους του Φαρισαϊκού Ιουδαϊσμού, που είναι σήμερα γνωστός ως Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός.
Μοναδική εξαίρεση σε αυτήν την υιοθέτηση του αποκρυφισμού από την Ιουδαϊκή θρησκεία είναι ο "Rambam," Μωυσής Μαϊμονίδης, ("Rambam," Moses Maimonides), που έγραψε και έκανε γνωστή δημόσια την αντίθεσή του στην αστρολογία. Οι απόψεις του αυτές όμως ήταν η εξαίρεση μπροστά σε ένα πλήθος αδελφών του ραββίνων - τόσο συγχρόνων όσο και αρχαιότερων.

Παρόλα αυτά όμως, για τους Χριστιανούς και τους μαύρους τουλάχιστον, ο Μαϊμονίδης, δεν είναι ακριβώς ένας «ήρωας», αφού υποστήριξε τη δολοφονία του Χριστού και των οπαδών του (στο «Avodat Kochavim"), και καταράστηκε τους μαύρους ως «υπανθρώπους», πλάσματα που βρίσκονται μεταξύ πιθήκου και ανθρώπου (Βλέπε : The Guide of the Perplexed, Vol. 2 [κεφάλαιο 51]) από το ραβίνο Maimonides στην μη λογοκριμένη μετάφραση του Shlomo Pines).

Ο συγγραφέας του βιβλίου "The Secrets of the Stars", ραβίνος Ari Storch, προσφέρει μια εύχρηστη και ακριβή αναφορά στα χωρία των ραβινικών κειμένων που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την αστρολογία και για το λόγο αυτό και μόνο, το βιβλίο αυτό αξίζει να αγοραστεί.

Μια προειδοποίηση: θα μπορούσε να είναι συνετό κάποιος να αγοράσει την πρώτη έκδοση, που δημοσιεύθηκε το 2011. Είναι πιθανόν οι επόμενες εκδόσεις να περάσουν μέσα από λογοκρισία για τους σκοπούς της hasbara, (διπλωματία) αν διαπιστωθεί ότι το βιβλίο αυτό μαρτυρεί σε όλους, αλλά περισσότερο στους καθυστερημένους χριστιανούς και στα γκογίμ ότι τα δόγματα του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού είναι βδέλυγμα για τη βιβλική πίστη (Ησαΐας 47: 11 - 15). Κάθε γνώστης της Αγίας Γραφής γνωρίζει ότι η αστρολογία είναι βδέλυγμα στα μάτια του Θεού. Ο Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός με το πάθος του για την αστρολογία έχει καταδικαστεί να είναι «γεμάτος από τα πράγματα της Ανατολής» (Ησαΐας 2:6)

Διάβασε:

*Το πιο γνωστό βιβλίο που έχει γράψει ο Αμερικάνος συγγραφέας και ερευνητής Michael Hoffman, - που ο ίδιος αυτοαποκαλείται «αιρετικός συγγραφέας», - είναι το ‘Judaism's Strange Gods’ (2000) (Οι Παράξενοι Θεοί του Ιουδαϊσμού). Σε αυτό όπως και στο ‘Judaism Discovered: A Study of the Anti-Biblical Religion of Racism, Self-Worship, Superstition and Deceit’ (2008), ο Χόφμαν υποστηρίζει ότι ο σύγχρονος Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός έχει ελάχιστη έως καθόλου σχέση με τη Παλαιά Διαθήκη και στηρίζεται περισσότερο στην προφορική παράδοση, όπως αυτή εκφράζεται από την Μισνά, την Γκεμαρά και την Ραββινική Halacha. Ο Χόφμαν υποστηρίζει ότι ο ορθόδοξος Ιουδαϊσμός έχει περισσότερα κοινά με τον Βαβυλωνιακό παγανισμό παρά με την Βίβλο. Εδώ είναι το blog του.
Οι κατηγορίες κατά του Hoffman είναι ότι είναι «συνομωσιολόγος», «αντισημίτης» και «αρνητής του Ολοκαυτώματος».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών