Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

Έχω Τιμή, Διαθέτω Πυγμή...Ψηφίζω...


....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο, εν όψει των εκλογών της 6ης  Μαΐου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα που εκφράζει έμπρακτα και μοναδικά τον Ελληνικό Λαϊκό Εθνικισμό, διεκδικεί, για μια ακόμη φορά, την ψήφο του Ελληνικού Λαού, βρισκόμενη όμως έτη φωτός μακριά από την οποιαδήποτε φθηνή και ψηφοθηρική τακτική και λογική. Κινούμενοι σε μια εποχή, όπου οι....
άνεμοι φυσούν κάτι παραπάνω από ευνοϊκά για την Ιδεολογική Αξία, την Πολιτική Γραμμή και την Κομματική Ταυτότητα, οι οποίες συνθέτουν την Ύπαρξη μας, αποτελεί συνάμα αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε καμία περίπτωση, δεν είναι ένα ακόμη κλασικό εκλογικό σχήμα, το οποίο εξαντλεί ολοκληρωτικά τις δραστηριότητες του κατά την διάρκεια της οποιασδήποτε προεκλογικής περιόδου. Η ίδια η ροή της Ιστορίας, οι εξελίξεις των γεγονότων, όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξαν περίτρανα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την Ενότητα, στην πράξη, των πιο Υγιών, Δυναμικών, Επαναστατικών και ‘‘Ψαγμένων’’ στοιχείων του Εθνικού Λαϊκού Κινήματος.
Η μέχρι τώρα πορεία μας έχει αποδείξει με ποιο τρόπο αντιλαμβανόμαστε την στενή σχέση της Ιδεολογικής καθαρότητας με την πολιτική τακτική, την μεταχείριση της Αλήθειας με απόλυτη συνέπεια απέναντι σ’ αυτήν. Επομένως, με γνώμονα όλα αυτά, η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ψήφο ουσίας και όχι εντυπώσεων, ψήφο με ξεκάθαρο ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο και όχι ψήφο χαλαρή και ‘‘χαβαλετζίδικη’’. Χωρίς βαρύγδουπα ονόματα και ‘‘διασημότητες’’, μακριά από ύποπτες και άγνωστες χρηματοδοτήσεις, πλήρως αποκλεισμένη (όταν δεν καθυβρίζεται και δεν λασπολογείται ασύστολα χωρίς την δυνατότητα απάντησης) από την χρηματιστική δικτατορία των ‘‘νταβατζήδων’’ των ΜΜΕ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει να βαδίζει σ’ έναν δύσκολο, όσο και σωστό δρόμο. Γιατί αυτό ακριβώς αποτελεί το βαθύτερο και ουσιαστικό περιεχόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ένα Κίνημα, με όλη την βαρύτητα και το κύρος που εμπεριέχει η έννοια αυτή, αποτελούμενο από απλούς Έλληνες στην Καταγωγή και την Συνείδηση, Έλληνες στους οποίους η Προσωπικότητα τους αποκτά Εθνική και Κοινωνική διάσταση διαγράφοντας την οποιαδήποτε ατομιστική λογική, χρηματοδοτούμενη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις συνδρομές και τις εθελοντικές εισφορές των Μελών και των Φίλων της.
Κινούμενη στο πεζοδρόμιο, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας, στα......

συνέχεια

ΕΧΩ ΤΙΜΗ, ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΥΓΜΗ, ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών