Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 28, 2012

Συνεχίζουμε απτόητοι κι απροσκύνητοι τον Αγώνα

Για άλλη μια φορά, το Σάββατο 26 Μαΐου τα κεντρικά γραφεία στον Σταθμό Λαρίσης πλημμύρισαν από τα στελέχη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής. Αφού έγινε μια ενημέρωση για τις δράσεις και την πορεία του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος ενόψει εκλογών από τον Ηλία Κασιδιάρη, στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έκανε μια σύντομη ομιλία.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε την....
υποκρισία των καθεστωτικών ΜΜΕ που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως φασίστες, αλλά τα ίδια κατ΄εντολή των αφεντικών τους, αποκλείουν φασιστικά και φιμώνουν την φωνή των στελεχών μας και την παρουσία τους στα τηλεοπτικά κανάλια, αγνοώντας το 7% του ελληνικού λαού και παραβιάζοντας τις δημοκρατικές αρχές. Ο αποκλεισμός μας από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό Μέγαρο απέδειξε πως η αυθαιρεσία τους δεν έχει όριο. Θέλουν να "θάψουν" μισό εκατομμύριο Έλληνες, αλλά δεν θα το πετύχουν!
Στην συνέχεια επισημάνθηκε το ψευτοδιακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου: ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ με σαφή στόχο ο κόσμος να τρομοκρατηθεί, να πολωθεί και να στηρίξει πάλι την Νέα Δημοκρατία από τον φόβο μην επικρατήσει ο λαθρομεταναστολάγνος ΣΥΡΙΖΑ. Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους λαθρομετανάστες είναι γνωστή. Γνωστή όμως είναι και η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που έφεραν τους παραπάνω από δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην χώρα μας.
Τέλος, τονίστηκε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα συνεχίσει τον Αγώνα για την επανάκτηση της πατρίδας, τις Αξίες και τα Ιδανικά μας. Τονίστηκε για μια ακόμη φορά πως δεν θα αλλάξουμε ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές. Παραμένουμε σταθεροί στις Ιδέες και τις παραδόσεις μας όπως η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον τελευταίο Έλληνα αυτοκράτορα, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο την 29η Μαΐου, "μαύρη" επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινούπολης πηγή

Και η απάντηση της Χρυσής Αυγής για το συμβάν της Κυψέλης και τα ψέματα και την προπαγάνδα των κατεστημένων ΜΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών