Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 13, 2012

Αισχρές αντεθνικές δηλώσεις από τη Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ: "Συνεργασία με την Τουρκία στο Αιγαίο" και "Προστασία της Τουρκικής Μειονότητας"

Bravo στους "patriwtes" που έσπρωξαν τους Έλληνες στο ΣΥΡΙΖΑ....

Η τουρκική εφημερίδα Zaman με τον τίτλο « Η υφαλοκρηπίδα να γίνει αιτία συνεργασίας και όχι έντασης» γράφει ότι ένα από τα σημαντικά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Ρένα Δούρου μίλησε στην Zaman και αναφέρθηκε στο πως βλέπει το κόμμα της τις σχέσεις Τουρκίας –Ελλάδας.
Η κ. Δούρου είπε ότι οι δύο γείτονες στις δύο πλευρές του Αιγαίου θα πρέπει να γίνουν συνεταίροι . Ακόμα τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί για την δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών και τόνισε « Το θέμα της υφαλοκρηπίδας θα πρέπει να δημιουργήσει βάση συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας και όχι ένταση

Για την "τουρκική" μειονότητα ανέφερε:

 «εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης υπήρξε μια τάση να περιθωριοποιηθούν τα προβλήματα των μειονοτήτων, ακόμη και οι ίδιες οι μειονότητες. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη των μειονοτήτων γίνονται τα θύματα της οικονομικής κρίσης και αυτό είναι, κατ’ εμάς, απαράδεκτο. Είμαστε εναντίον της, και εμείς θα αγωνιστούμε για να μην συμβεί. Η κρίση δεν πρέπει να είναι το πρόσχημα για πολιτικές διακρίσεων σε βάρος των μειονοτήτων… είναι πολύ άδικο, αντιδημοκρατικό και άδικο»

Ολόκληρη η συνέντευξή της ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών