Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2012

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!

Όχι, δεν είναι...λάσπη, όπως συνηθίζουν να λένε οι οπαδοί του "υπερπατριώτη" Καμμένου, αλλά "σημείωμα πολιτικού σχεδιασμού", στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 23/5/2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΑΜΑΡΑΣ
 
Η Ν.Δ με την απόφασή της να.... επανεντάξει στο δυναμικό της την Ντόρα Μπακογιάννη ουσιαστικά προσχωρεί θριαμβευτικά στην γραμμή του Μνημονίου. Αλλά και συγχρόνως αποδέχεται την αδυναμία του να στηρίξει αυτή τη γραμμή.
Είναι απόλυτα ταπεινωτικό για ένα κόμμα να διώχνει μια πολιτικό όταν αυτή είναι σε ισχύ, όπως όταν διεγράφη και να την επαναφέρει όταν η ίδια έχει τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής από τους πολίτες. Και απόλυτα εξευτελιστικό να διώχνει από έδρες του κοινοβουλίου εκλεγμένους για να τους αντικαταστήσει με αποτυχημένους.
Το ίδιο απαξιωτικό είναι να υποδέχεται κανείς πολιτικούς που έχουν εξαπολύσει μύδρους πολιτικών ύβρεων εναντίον του, όπως είναι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που τώρα γίνονται δεκτοί από την Ν.Δ. μετά βαίων και κλάδων.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν έλλειμμα αρχών και αξιών, έλλειμμα σταθερού πολιτικού αποτυπώματος. Δείχνουν κυνική δίψα για εξουσία χωρίς αναστολές, χωρίς ήθος αλλά και χωρίς ιδεολογικό περίγραμμα . π.χ πώς μπορείς να οικοδομήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με το κράτος του Ισραήλ και να καθορίσεις ΑΟΖ δίπλα σ` αυτήν της Κύπρου, όταν φέρνεις στο κόμμα σου ένθερμους θιασώτες και συγγραφείς της θεωρίας του αντισιωνισμού ή οπαδούς του εθνικισμού και της καθαρότητας των φυλών…
Για να το πούμε απλά:

συνέχεια στο Hellas-Orthodoxy επανήλθε δριμύτερο και πιο μαχητικό
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/05/blog-post_25.html

3 σχόλια:

  1. Με συγχωρείται ρε παιδια, αυτος ως εθνικόφρονας δεν εχει εκλεχθεί, τωρα ξαφνικά ειναι κατα του εθνικισμου και της Ελληνικης λευκης φυλης(?).

    Αυτα να τα βλεπουν τα ΖΩΑ που τον ψήφισαν ως "υπερεθνικοφρονα" ενα κοινοβουλευτικο απόκομμα αντίγραφο του καρατζαβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα αυτο δεν το λες και εύρημα, τι περιμενε δηλαδη κανεις απο τον αποτεφρωμένο(καμμενο) οτι θα ειναι κατα των Σιωνιστων?!!
    Αλλα ποιος εχασε το μυαλο για να το βρει ο νεοελληνας που ψηφιζει μαζικα εθνοκτονους εβραιομπολσεβικους ,διεθνιστες Σταλινικους, Μαοικους, Τροτσκιστες και ολον τον εσμο της παγκοσμιας υπανθρωποτητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δεν αποδεικνυεται τιποτα απο αυτο...απο αυτα που λεει δηλαδη λετε οτι φαινεται οτι ειναι φιλοσιωνιστης???καλυτερα μην τα χαβετε ολα και ας δειτε ποσα εχει πει ο Καμμενος για την Νεα Ταξη Πραγματων και πως εχει κατηγορησει μεσα στη Βουλη τον τοτε πρωθυπουργο γιωργακη το οτι εκτελει τα σχεδια αυτων που ανηκουν στη λεσχη Guilderberg...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών