Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 15, 2012

Ο Ελληνικός Στρατός φωνάζει "Παρών"...Αιφνιδιαστική άσκηση της Δύναμης Ταχείας αντίδρασης της ΠΑ!!!

Αιφνιδιαστική άσκηση ενεργοποίησης της αεροπορικής Δύναμης Ταχείας αντίδρασης της ΠΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ. Η άσκηση δεν ήταν προγραμματισμένη και αποτέλεσε ένα πολύ καλό μήνυμα της ΠΑ προς την Τουρκία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 20 μαχητικά απογειώθηκαν μέσα σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα από όλα τα αεροδρόμια της χώρας με κατεύθυνση τα νησιά του Αν Αιγαίου.
 
Η άσκηση αυτή είχε ως σκοπό της τον έλεγχο τις ετοιμότητας και της διαθεσιμότητας των πολεμικών Μοιρών σε όλες της μονάδες της ΠΑ. Όπως αναφέρουν πηγές οι.... χρόνοι απογειώσεων των μαχητικών που προβλέπεται να αποτελούν μέρος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της ΠΑ ήταν απείρως καλύτεροι από τους προβλεπόμενους εκπλήσσοντας τους πάντες.

Τα αεροσκάφη μετά την απογείωση τους συναντήθηκαν σε καθορισμένο σημείο σχηματίζοντας πακέτο COMAO υπό την καθοδήγηση αεροσκάφους EMB-145H Erieye AEW&C το οποίο απογειώθηκε και αυτό στο πλαίσιο της αιφνιδιαστικής άσκησης.

Με την άσκηση αυτή η ΠΑ απέδειξε ότι ακόμα και υπό τις πλέον δυσμενείς συνθήκες μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ενώ το ΓΕΕΘΑ με την πραγματικά αιφνιδιαστική αυτή κίνηση δοκίμασε την λειτουργία της ΠΑ και έστειλε το δικό του μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι αν και η χώρα βρίσκεται ακόμα χωρίς κυβέρνηση οι Ένοπλες Δυνάμεις της είναι έτοιμες για την αντιμετώπιση κάθε απειλής.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις μέρες οι Τούρκοι πραγματοποιούν δύο στρατιωτικές ασκήσεις σε ολόκληρο το Αιγαίο ενώ η άσκηση EFES 2012 περιλαμβάνει αποβατική ενέργεια απέναντι από την Χίο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών