Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 14, 2012

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Obama προειδοποιεί Putin για το τέλος του κόσμου;;!!!

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τη συνάντηση της 5ης Μαΐου μεταξύ του επικεφαλής συμβούλου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Thomas Donilon και του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στη Μόσχα.

Σύμφωνα με όσα γίνονται σταδιακά γνωστά, ο Donilon – ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄ εντολή του Barack Obama- φαινόταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά τις ευθείες απειλές του Ρώσου αρχηγού των ΕΔ στρατηγού Nikolai Makarov για ανάληψη προληπτικής δράσης εναντίον της αντι-πυραυλικής ασπίδας που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ στα ανατολικά του σύνορα.

Ο Donilon αποδοκίμασε τις.... απειλές της Ρωσίας για προληπτικό πλήγμα, στις θέσεις Patriot του ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη συνεργασίας εκ μέρους των Ρώσων απέναντι σε θέματα όπως αυτό της Συρίας, λέγοντας πως η στάση αυτή της Μόσχας μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό με αποτέλεσμα ο Barack Obama να οδηγηθεί σε εκλογική ήττα.

Μάλιστα ο Donilon υπενθύμισε στον πρόεδρο της Ρωσίας πως ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα Mitt Romney είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο CNN πως η «Ρωσία είναι ασφαλώς ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός για τις ΗΠΑ σήμερα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Putin απάντησε στον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, πως για τη Ρωσία δεν έχει σημασία ποιος είναι ο Αμερικανός πρόεδρος καθώς από τη στιγμή που ο Barack Obama ανέλαβε το προεδρικό αξίωμα λίγα ήταν εκείνα που έκανε προς τη σωστή κατεύθυνση, συνεχίζοντας ουσιαστικά την πολίτική του προκατόχου του George W. Bush.

Μάλιστα ο Putin εξέφρασε τη δυσφορία του που ο Obama συνέχισε και επι προεδρίας του να προστατεύει τους «γκάνγκστερ» όπως είπε χαρακτηριστικά της wall Street (!) οι οποίοι προκάλεσαν την οικονομική κρίση του 2008.

Καθώς όμως η συνάντηση των δύο ανδρών έφτανε στο τέλος της ο Donilon φάνηκε ιδιαίτερα αποθαρρυμένος ενώ στο τέλος της συζήτησης είπε σε ένα αποσβολωμένο Putin: «Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων», για να ρίξει τη «βόμβα» του στη συνέχεια «Ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού»!

Εάν οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή κάτι γνωρίζει ο Donilon ή κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο και ο Obama πρέπει να τον απαλλάξει επειγόντως από τα καθήκοντά του!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών