Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

Η προπαγάνδα των γραικύλων των ΜΜΕ δεν έχει τελειωμό...Τους "έτσουξε" πολύ το αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου

Δεν την κόβουν την κακή συνήθεια…
Παρότι έχει περάσει ένα δεκαήμερο από την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στον ελληνικό πολιτικό χάρτη –και μάλιστα με το διόλου ευκαταφρόνητο 7%-, κάποιοι… κάργα «δημοκράτες» δε μπορούν ακόμη να το χωνέψουν. Όπως π.χ. ένας αρθρογράφος του καθεστωτικού «Βήματος», ο οποίος γράφει μια ακατάσχετη…
τερατολογία, για το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, υπό τον χαρακτηριστικότατο τίτλο «Το τέρας». Ας δούμε, λοιπόν, ποιο είναι το… τέρας που τόσο πολύ τρομάζει το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και τα παπαγαλάκια του:

Συνέχεια

1 σχόλιο:

  1. Μια φορά κι έναν καιρό κάτι τέτοιους τους έβαζε ο Πανανδρέου (ο πονηρός, όχι ο πανίβλακας ο γιός του) στην ΕΡΤ και σε διάφορα άλλα Υπουργεία.. Γι' αυτό και ΦΑΛΗΡΙΣΕ ο τόπος αφού φτάσαμε το 1,5 εκατομμύριο Δημοσίων Υπαλλήλων με μισθούς 3πλάσιους από τον ιδιωτικό τομέα σε πολλές περιπτώσεις.. Τώρα αυτά τα αριστερόστροφα καθάρματα που όποια μαθήματα ιστορία έκαναν ήταν στην ΚΝΕ της γειτονιάς τους, από κάποιο αναρχικό φιλλάδιο στα Εξάρχεια και τίποτε παραπάνω, έχουν θράσος και πετάνε λάσπη αγνοώντας ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (όπου κόπηκαν οι προμήθειες και οι παροχές του συγκροτήματος με την Κυβέρνηση) τι σημαίνει οικονομική κρίση και ΠΟΥ ΑΡΚΙΒΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ).. Στείλτε τους ΟΛΟΥΣ τους "δημοσιογράφους" - λιβελογράφους της πλάκας, στον Μπουτάρη να τους προσλάβει Δημοτικούς Υπαλήλους ή αν είναι.. ομοϊδεάτες και (ψυχή τε και σώμματι) να τους βάλει σε κανένα gay-bar!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών