Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 12, 2012

Αρχιζούν σιγά, σιγά και οι υπόλοιποι και σπάνε τη σιωπή τους...4ο κόμμα; οι Έλληνες Εθνικιστές στις επόμενες εκλογές..

Γράφει το parapolitika.gr
"ΑΞΙΖΕΙ: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων, η "Χρυσή Αυγή", μπορεί να αναδειχθεί το τέταρτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής."

Βέβαια για ακόμη μια φορά, αργά το θυμήθηκαν όλοι...
Τώρα που βλέπουν ότι φτάνουμε προ τετελεσμένων γεγονότων και η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δυναμική ανάλογη με κόμμα εξουσίας, είπαν να γράψουν τα αυτονόητα για να μην... τους κρεμάσουν κουδούνια

Πρώτοι για ακόμη μια φορά γράψαμε εδώ και μια εβδομάδα

Οι εκτιμήσεις των Πρεσβειών για τις εκλογές...

Και την Κυριακή δώσαμε τις εκτιμήσεις των αναλυτών
http://paspartoy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_643.html

11 σχόλια:

  1. Είμαι 18.5 ετών , μου κλέβουν το μέλλον μια φατρία πολιτικών-καναλαρχών-τοκογλύφων . Παρότι στις προηγούμενες ψήφισα Καμμένο για κάτι ανατρεπτικό τώρα πάω ολοταχώς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Καλός ο Πάνος αλλά με τα υπόλοιπα της ΝΔούλας δεν κάνεις πατριωτική σύναψη .
    Μου κλέβουν το μέλλον .
    Μου κλέβουν την χώρα .
    ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ .
    Η Ελλάς στους Έλληνες .
    Οι προδότες στην δικαιοσύνη .

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε γεμισει ανθελληνες πρακτορες. Ο Θεος μονο μπορει να βοηθήσει,αλλά με τη ζωη που κάναμε,χάσαμε την ευλογία του.Για την ωρα...:)

      Διαγραφή
    2. Γειά σου ρε Δημήτρη μάγκα, είμαι 39 και χαίρομαι που βλέπω την νεολαία να σκέφτεται σωστά, εμείς στην ηλικία σου (και γώ μέσα) δυστηχώς κάναμε πολλές κουταμάρες.
      Αργήσαμε να το καταλάβουμε.
      Μακάρι να έχει η Ελλάδα τέτοια τέκνα σαν εσένα, είμαι υπερήφανος.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ φίλε από πάνω - που είσαι 39 ετών - ότι μπορώ κάνω :)
      Θέλω να μπουν Έλληνες μέσα στην Βουλή ρε φίλε .
      Όλο το σαθρό σύστημα πολεμάει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
      Αυτό και μόνο λέει πολλά και πιστεύω πώς τα ποσοστά θα αυξηθούν κατά 1-2 % .
      Εγώ ήδη ... προειδοποίησα τις δικούς μου για την ψήφο μου ! :)

      Δημήτρης

      Διαγραφή
  2. ελληνες εθνικιστες οι λιγο απ ολα του μιχαλολιακου...μεγαλη φαντασια να υποθεσω...μην συγχεετε τις εννοιες πατριωτισμος και εθνικισμος, η πρωτη ειναι υγεια η δευτερη αρρωστια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να σε κολογαμήσουν οι πακιστανοί χαιβάνι αριστερέ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμε μάλλον δεν στα είπαν καλά. Δες τι λένε για τον Εθνικισμό ο Γέωργιος Παπανδρέου, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο Ιωανας Δραγούμης.
    Ο Πατριωτισμός, να ξέρεις, είναι το καταφύγιων των δειλών. Και οι Συριζαίοι και ο Ακης Πατριώτες λέγανε ότι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεγανε...στην ελλαδα οποιος θελει λεει οτι θελει...ο πατριωτισμος δεν εξαιρει κανεναν ακομα και αυτους που εχουν αντιθετη αποψη, ο εθνικισμος ομως...και προσεξε φλεγεθων, αναφερομαι στους εθνικιστες του μιχαλολιακου, εκεινους που ξεκινησαν σαν ναζιστες επειτα το γυρισαν στους αρχοιους τωρα τελευταια βρηκαν και την ορθοδοξια...αλλα ειπαμε στην ελλαδα οποιος θελει λεει οτι θελει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή προφανώς είσαι ο ίδιος "ανώνυμος" που έκανες και το σχόλιο στις 9.58μ.μ., σου ξεκαθαρίζω..
      1ον. Σε προκαλώ να μου στείλεις το mail σου και να βάλουμε και ένα στοιχηματάκι για τη θέση και το ποσοστό των Ελλήνων Εθνικιστών.
      2ον. Είσαι άσχετος και ημιμαθής..Δεν σε κατηγορώ για αυτό. Από την τόση προπαγνάδα που έχεις φάει λογικό είναι να μην γνωρίζεις τίποτα για τον Εθνικισμό και το μόνο υγιή εκπρόσωπό του στον Ελλαδικό χώρο. Ωστόσο αν έχεις αντοχές να τα πούμε αναλυτικά για το ποιοί είναι οι "ναζιστές", ποιοί οι "πατριώτες" και ποιοί οι "εθνικσιτές"
      3ον. Όντας ανιστόρητος και βέβηλος τολμάς και αμφισβητείς τον Ίων Δραγούμη και τον Παπαναστασίου. Κάτι που με κάνει να καταλαβαίνω ότι μάλλον ρέπεις προς την Αριστερά,Υιοθετώντας φρασεολογία της θολοκουλτούρας και των "δημοκρατών" , άρα και εν δυνάμει προδότης (λόγω ιδεολογίας και άγνοιας)
      4ον. Έκανες μια "ιστορική ανδρομή" της ιδεολογικής πλατφόρμας του Εθνικιστικού Κινήματος..Να σε ρωτήσω λοιπόν; Είσαι μέλος ή απλά τυγχάνει να αναπαράγεις ότι μαλακία γράφει ο κάθε καραγκιόζης-ξερόλας του διαδικτύου;

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Υ.Γ.
      Η μη απάντησή σου στις ερωτήσεις, ταυτόχρονα θα σημάνει και την....στοχοποίησή σου από...τους αναγνώστες(μη νομίσεις κιόλας ότι κρατάμε την IP σου και σε απειλούμε)

      Διαγραφή
    2. στοιχηματα δεν βαζω...που ακριβως ειμαι ασχετος και ημιμαθης...δεν αμφισβητησα τον δραγουμη και τους αλλους γιατι δεν εντρυφησα στα εργα τους...αριστερος δεν ειμαι...μαλλον εσυ συγκαταλεγεσαι στους ξερολες του διαδικτυου αν κρινω απο τις κρισεις σου...ανιστορητος,βεβηλος, εν δυναμει προδοτης, ασχετος , ημιμαθης, κοψε κατι ρε μεγαλε...με αυτα τα επιχειρηματα θα με πεισεις και θα με σωσεις...

      Διαγραφή
  5. Μα πάγια τακτική των αριστερών είναι να μην απαντάνε (γιατί δεν μπορούν αφού το θέμα τους τάπωσε) και να το γυρνάνε σε άλλα ντ' άλλων για να δημιουργήσουν μια σούπα που πιστεύουν οτι θα μπερδέψει τόσο τον συνομιλητή τους ώστε να πάρουν την "ηθική δικαίωση".
    ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών