Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στο ραντεβού του με τον πολυπολιτισμό;! στηρίζει έμπρακτα το "Athens Gay Pride 2012"

Ρήση θυμόσοφου λαού
"Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή"

 Και πώς θα μπορούσε να λείπει ο ΣΥΡΙΖΑ, το διεθνιστικό εξάμβλωμα του νεομπολσεβικισμού, απόμια νέα πτυχή την πολυπολιτισμικότητας.

Το χειρότερο όλων όμως δεν είναι ότι απλά χαιρετίζει και στηρίζει την εκδήλωση, αλλά διαλλαλεί ότι αν έρθει στην εξουσία θα κατοχυρώσει τα ίδια δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους με τους υπολοίπους, καθ'ότι θεωρεί "ρατσισμό" την μη αναγνώρισή τους από ένα προηγμένο κράτος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:


 "Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τη διοργάνωση του “Athens Pride 2012” στην οποία και συμμετέχει, προκειμένου να διατρανωθεί για άλλη μια χρονιά η ανάγκη καταπολέμησης των διακρίσεων και προάσπισης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.
Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών και συμπολιτισσών μας με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και μάχεται ασυμβίβαστα για την κατοχύρωση όλων των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.
Με αφορμή τη διοργάνωση της ετήσιας αυτής σημαντικής εκδήλωσης, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρίσεων αλλά και ρατσιστικής βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, και ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή, όπως κάθε άλλο ζευγάρι που απαρτίζεται από ετερόφυλους συζύγους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν προσφέρουν κανένα είδος νομικής αναγνώρισης στα ομόφυλα ζευγάρια.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να γίνει σεβαστή η αρχή της ισότητας και της ισονομίας σε όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της, ώστε οι ΛΟΑΤ συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να μην στερηθούν κανένα ανθρώπινο δικαίωμά τους, αλλά και να αναδειχτούν οι θετικές όψεις της συνύπαρξης μέσα από τη διαφορετικότητα"


Υ.Γ.
Το γεγονός ότι οι παραπάνω εκηλώσεις έρχονται σε σύγκρουση με τη Θρησκεία του 95% του πληθυσμού στην Ελλάδα και ταυτόχρονα συνιστούν "ρατσισμό" εναντίον τους, προσβάλλοντας τα ορθόδοξα πιστεύω τους, απασχολεί κάποιον;
Δύσκολη ερώτηση...
Άλλα είπαμε..Διεθνιστές και Ρατσιστές με παρωπίδες και οριοθετημένο πλαίσιο..
Το νέο δόγμα της Παγκοσμιοποίησης

Υ.Γ.2
Αν αμφισβητήσουμε την "τυχαιότητα" της φυλετικής υπόστασης των εν Ελλάδι "αρχηγών" των gay θα θεωρηθούμε ρατσιστές...;

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι δύο σημαίες κυματίζουν η μία δίπλα στην άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΖΩΑ ΝΕΟ"ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβα γιατι η γκει πραιντ προσβαλλει τη θρησκεια μας ?
    Επειδη εχω παει στην περυσινη γκει πραιντ ... δεν ειδα πουθενα να στραφουν κατα της ορθοδοξιας.
    Νομιζετε οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι αθεοι η αντιχριστοι ?
    Καθε αλλο ...
    Δεν καταλαβαινω γιατι αρκετοι απο τους εθνικιστες στρεφονται κατα των γκει .Δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτως.
    Το τι κανουν δυο ενηλικες στο κρεββατι τους δεν πρεπει να του δινουμε πολιτικη διασταση.
    Οσο για τον λεγομενο γαμο των γκει ας μην ονομαστει γαμος αλλα συμφωνο συμβιωσεως που θα τους δινει κληρονομικα και ασφαλιστικα δικαιωματα .Σε αυτο δεν βλεπω το λογο που πρεπει οι εθνικιστες να ειμαστε αντιθετοι.
    Η ισοτητα δικαιωματων πρεπει να μην εχει σχεση με τον ερωτικο προσανατολισμο των πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού αυτοπροσδιορίζεσαι ως "εθνικιστής" άρα και ως φυλετιστής για το καλό του Έθνους σου, μάθε ότι από μόνη της αυτή η πράξη αντιβαίνει στη συνέχεια της Φυλής, άρα και του λαού σου.
      Επίσης αν θεωρείς την Βιολογία ως βασική επιστήμη να έχεις υπόψη σου ότι η σεξουαλική συνέρευση μεταξύ ομόφυλων έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το νόμο της φυσικής εξέλιξης γιατί πολύ απλά την..τερματίζει. Δεν θα υπήρχε συνέχεια αν ήταν φυσιολογική η σεξουαλική επαφή μεταξύ ιδίου φύλου ανθρώπων καθώς δεν επαληθεύεται η βασική παράμετρος της Εξέλιξης. Η αναπαραγωγή. Έρχεται σε αντιδιαστολή με το βασικό κανόνα της Βιοθεωρίας και της Εξέλιξης. Άρα θεωρείται ως παρά-φύση φαινόμενο.
      Όσο για την Θρησκεία τώρα, η Ορθοδοξία θεωρεί αμάρτημα την ομοφυλοφιλία γιατί πολύ απλά και αυτή δεν ευλογείται από τη Θεία Πρόνοια και τη ρήση του Ιησού Χριστού "Αυξάνεστε και Πληθύνεστε", καθώς επίσης και από τα μυστήρια της Βάφτισης και του Γάμου.(δεν έχει λογική να σου αναφέρουμε ότι γράφουν τα Ιερά Βιβλία)
      Αν μετά από όλα αυτά διατηρείς επιφυλάξεις για το αν είναι θεμιτό ή όχι η πλήρης αποδοχή της ομοφυλοφιλίας σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ..
      Είσαι, να στο πούμε διαφορετικά, Πατριώτης με ολίγον φιλευθερισμό-διεθνισμό..

      Διαγραφή
    2. Μια και ειχατε την ευγενεια να μου απαντησετε ...λετε οτι η ομοφυλοφιλια τερματιζει τη φυσικη εξελιξη και την αναπαραγωγη ...καθολου .Απλουστατα δεν την τερματιζει διοτι αφορα μονο το 2 η 3 τοις εκατο του πληθυσμου .
      Νομιζω πως η Γη πασχει απο υπερπληθυσμο , 7 δις ειμαστε επανω της.
      Συμφωνα με τη λογικη σας και ολοι οι υπολοιποι Ελληνες -ιδες που δεν μπορεσαν να κανουν παιδια βρισκονται σε ...συγκρουση με τη Φυση και δεν μπορουν να ειναι εθνικιστες !Μπορουμε μονο να πουμε οτι ειναι εκτος νορμας η μειονοτητα .
      Οσο για τον Χριστο να σας υπενθυμισω οτι ποτε και πουθενα δεν καταδικασε τους ομοφυλοφιλους .Οχι τυχαια .Αντιθετα καταδικασε λ.χ. τους πλουσιους λεγοντας οτι ευκολοτερα θα περασει ενα καραβοσχοινο απο την τρυπα της βελονας παρα ο πλουσιος απο την πυλη του παραδεισου...
      Υπαρχει καποιοι η καποιο κομμα που εχουν την αποκλειστικοτητα του εθνικισμου και δινουν πιστοποιητικα εθνικισμου ? Φυσικα και ειμαι και εθνικιστης και χριστιανος και ταυτοχρονως γκει.Συνδυαζονται καλλιστα και τα τρια...
      Να σας θυμισω φερ'ειπειν οτι ο Καβαφης ηταν εθνικιστης ?...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών