Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2012

Πολλοί αναφέρουν συχνά την γνωστή φράση ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ''εμείς'' τους ενημερώνουμε ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ...!!!

Πολλοί αναφέρουν συχνά την γνωστή φράση ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ''εμείς'' τους ενημερώνουμε ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ! Η πίστη στον Θεό , στην Πατρίδα και στην οικογένεια κρατάει αναμμένη μέσα μας την σπίθα του Εθνικισμού και των ιδανικών της Ελληνικής φυλής.
 
Αναφέρω πιο πάνω το «Εμείς» γιατί αντιλαμβάνομαι ότι οι σημερινοί νέοι που έχουν σωστές πατρικές διδαχές, όλο και πιο πολύ αυξάνονται και καθημερινά δίνουν "μάχη" να διαλύσουν τις προσπάθειες των προδοτών που πολεμούν να μας οδηγήσουν στην απομόνωση, την μοναχικότητα , την αμάθεια - στρέβλωση ώστε να χαθεί αυτό το σπάνιο είδος του κόσμου, τη φυλή που ονομάζεται Έλληνες. Ναι, όντως είμαστε σπάνια φυλή που.... διαφαίνεται στην προσπάθεια των υπολοίπων για αντιγραφή. Τους ενήμερώνουμε ότι δεν θα κατάφέρουν να μας αφανίσουν!
Πάντα στην ιστορία σε περιόδους των ΄΄Παχέων αγελάδων'' υπήρχε κάμψη του Εθνικισμού, αλλα στην σκιά των ΄΄Ισχνών αγελάδων'' η αναπτέρωση του ηθικού γινεται όλο και πιο μεγάλη. 'Αλλωστε γ΄αυτό υπάρχουμε ακόμα!!! Λαμπρές σελίδες της παλαιότερης αλλα και σύνχρονης ιστορίας μας έχουν γραφτεί από μεγάλους ανθρώπους, ιστορικούς που πραγματικά είναι παραδείγματα προς μίμηση.
Δυστυχώς όμως στους χαλεπόυς καιρούς που ζούμε στην Ελλάδα έχουν προδιαγράψει μία πορεία καταστροφής χωρίς να μπορούμε να απομακρυνθούμε, γι΄αυτό ένα από τα λίγα όπλα που μας απομένουν , εκτός της λεβεντίας μας είναι η υπομονή και η προετοιμασία για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται ,μένοντας προσκολλημένοι στην Εθνική ιδέα. Πρέπει οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες που έχουν μείνει να ενημερωθούν για την πραγματικότητα της καταστάσεως, να αφυπνιστούν και να διατηρήσουν την Πατρίδα, τον πολιτισμό μας, την Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και την ιδέα της Ελληνικότητος. Πρέπει να πιστέψουν και ν'αγωνιστούν για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.
Ας αφήσουμε τον άνεμο να κυματίζει την γαλανόλευκη Ελληνική μας Σημαία ψηλά, τη Σημαία του Σταυρού, η οποία συνοψίζει όλα της Φυλής μας τα ιδανικά και τις αθάνατες αξίες. Η σημαία μας που συμβολίζει την πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα. Την ευσέβεια και την φιλοπατρία. Τον Χριστό και τον Ελληνισμό, με τις εννέα οριζόντιες γραμμες, όσες και συλλαβές του συνθήματος της Ελληνικής Επανάστασεος του 1821, «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
Ας θυμηθούμε ότι οι Έλληνες ΠΟΤΕ δεν συμβιβάστηκαν. Για Εκείνους, πάντοτε, ήταν ή η Ελευθερία ή τίποτα. Ο λευκός σταυρός συμβολίζει την αφοσίωση των Ελλήνων στην Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, καθώς και τη συμβολή της Εκκλησίας στο σχηματισμό του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.
Ας ξαναθυμηθούμε όλα αυτά, και τον πολιτισμό που κινδυνεύουμε να χάσουμε. Μόνο εάν ακολουθήσουμε τον σωστό δρόμο θα επαναλάβουμε το θρίαμβο του πνεύματος και της ανθρώπινης σκέψεως που κάποτε ήταν προνόμια μόνο των προγόνων μας. Όπως τον θρίαμβο τον οποίον πέτυχε ο Όμηρος, ο Αισχύλος, ο Δημόκριτος, ο Σοφοκλής, ο Φειδίας και ο Πλούταρχος. Τον θρίαμβο που θύμιζε Θερμοπύλες , Μαραθώνες, Σαλαμίνες και Πλαταιές. Τον θρίαμβο που θύμιζε την ατελείωτη στρατιά ηρώων, που με το αίμα που έχυναν πότιζαν τη γη και δίδασκαν το δρόμο της αρετής και του καθήκοντος και όλα για την Πατρίδα. Νέοι θυμηθείτε τους νέους στα παράρχαια χρόνια που με μία ασπίδα και ένα δόρυ έδιναν όρκο μπροστά στο ναό για την Πατρίδα τους.

Οι ατρόμητοι αυτοί νέοι κρατώντας τα όπλα που τους εμπιστευόνταν η Πατρίδα και έδιναν τον εξής όρκο «Ου καταισχύνω τα όπλα, ουδ'εγκαταλείψω τον παραστάτην αυτών, ότω αν στοιχίσω. Αμύνω δε και υπέρ ιερών και οσίων, και μόνος και μετά πολλών. Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι . Και τα ιερά τα πάτρια τιμήσω».«Δε θα ντροπιάσω τα όπλα μου, ούτε θα εγκαταλείψω τον συμπολεμιστή μου, όπου κι αν ταχθώ να πολεμήσω, θα υπερασπίζομαι τα ιερά και τα όσια και μόνος και με πολλούς, και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη, αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη απ' όση θα μου παραδοθεί . Και τις ιερές παρακαταθήκες των πατέρων θα τιμήσω.»
Ζήτω το Εθνος των Ελλήνων.
Η εκ Μάνης ερχόμενη,
Ε.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών