Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2012

Αυτό είναι το προσωπείο της "αριστεράς"..Τρομοκράτες και εθνοπροδότες. Γνωστοί ''συνιστώσας'' της Αριστεράς οι τρομοκράτες που εκτέλεσαν το μαφιόζικο συμβόλαιο στη Κύπρο!!!

Η περίφημη διασύνδεση τρομοκρατών-ποινικών που ερευνάται από την δεκαετία του '80 (πρώτος ο αείμνηστος εισαγγελέας Εφετών Δ.Τσεβάς είχε ξεκινήσει να ερευνά τον σύνδεσμο αυτών των χώρων όντας πεπεισμένος ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι μεν χρησιμοποιούσαν του δε) φαίνεται ότι αποδεικνύεται στην περίπτωση των δύο Ελλήνων 29 και 41 ετών που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε εκτέλεση δύο ενταλμάτων της Ιντερπόλ για την δολοφονία πέντε σωματοφυλάκων ενός επιχειρηματία στις 23/6 στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Μάλιστα και οι δύο συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν προς άγνωστο προορισμό. Οι δύο είναι γνωστοί του λεγόμενου "χώρου της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς"
Ο 41χρονος άντρας έχει..... ξαναπασχολήσει τις ελληνικές αρχές και έχει συλληφθεί δύο φορές τη μία το 2007 για ναρκωτικά και τη δεύτερη στις 16 Ιουλίου του 2010 μαζι με άλλα έντεκα άτομα για την εισαγωγή κοκαΐνης με ιστιοφόρο από την Ιταλία, το οποίο είχε πιαστεί στην Λευκάδα. Στο μεταξύ όμως είχε συλληφθεί στο Βερολίνο όπου... διαδήλωνε κατά της G8. Γενικά είναι άτομο που συγχνωτίζεται διάφορες "συνιστώσες" της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου
Ομοίως και ο 29χρονος είχε συλληφθεί, στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια κατά την διάρκεια διαδηλώσεων, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.
Οι δύο συλληφθέντες φέρονται ότι ανήκαν στην ομάδα που εκτέλεσε τους πέντε σωματοφύλακες με πυροβολισμό στο κεφάλι, τρεεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους.
Όλα έγιναν στις 3.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ενω οι 5 βρίσκονταν σε αυτοκίνητο που κινείτο σε σκοτεινό δρόμο της περιοχής στην Αγία Νάπα, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του οχήματος το οποίο ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Οι δράστες πλησίασαν το όχημα και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τα πέντε πρόσωπα στο κεφάλι και στο στήθος. Ο θάνατος των δύο ήταν ακαριαίος ενώ οι άλλοι τρεις υπέκυψαν στα τραύματα τους κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Η Αντιτρομοκρατική κατέφερε να συλλάβει τους δύο άντρες, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη ταυτόχρονα έρευνες σε τρία σπίτια, στην Νέα Ιωνία, τα Εξάρχεια και τον Ταύρο, όπου έχουν βρεθεί σημαντικά στοιχεία τα οποία ενισχύουν την άποψη ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας ταύτισης του χώρου της ευρύτερης εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με τον υπόκοσμο και ειδικότερα με κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.
Μετά την εκτέλεση ο ένας από τους δύο συλληφθέντες αναχώρησε το ίδιο βράδυ από την Κύπρο και ο επόμενος ταξίδεψε για Ελλάδα το επόμενο βράδυ. Εξετάζεται ήδη η συμμετοχή των δύο σε δολοφονίες που έχουν διαπράξει τρομοκρατικές ομάδες, όπως αυτή του δημοσιογράφου Σ.Γκιόλια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών