Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2012

Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός



Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει τις εστεμμένες κεφαλές της Ευρώπης – ας πούμε τους ηγέτες του σήμερα – να προσκυνούν μπροστά στον Lionel Rothschild στο θρόνο του με τις υποθήκες δανείων, και τα μετρητά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης. Για αυτό άλλωστε, ο Ρότσιλντ ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των βασιλέων». (Michael Collins Piper- The New Babylon / Η Νέα Βαβυλώνα)
Ο εβραϊκός μεσσιανισμός είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα. Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά μια εβραϊκή πατρίδα.
Του Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
(Jewish Messianism: Excuse for Khazar Imperialism?)
Ίσως η ιδεολογία πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων να είναι ο....
εβραϊκός μεσσιανισμός, η άποψη ότι ο Θεός επέλεξε «τον βασιλιά των Ιουδαίων» να κυβερνήσει όλα τα έθνη. Αυτός ο Μεσσίας ή αντί-Χριστος θα επιλεγεί από τις τάξεις της οικογένειας Ρότσιλντ.
Αυτή την άποψη ενστερνίζεται ένα πολύ σπάνιο και αδημοσίευτο βιβλίο με τίτλο «Ο προφήτης Ηλίας, οι Ρότσιλντ και η Κιβωτός της Διαθήκης» ("Eljiah, Rothschilds and the Ark of the Covenant") των Tom Crotser & Jeremiah Patrick (Restoration Press, 1984).
 
Στο βιβλίο περιγράφεται η αναζήτηση των Ρότσιλντ για την ανακάλυψη της Κιβωτού της Διαθήκης, του καλυμμένου με χρυσό κιβωτίου που κατασκεύασε ο Μωυσής μετά την Έξοδο από την Αίγυπτο για να φυλάξει τις πρωτότυπες Δέκα Εντολές. Προφανώς οι Ρότσιλντ προτίθενται να την τοποθετήσει στο (νέο) Ναό του Σολομώντα  στην Ιερουσαλήμ, για να δώσουν κύρος στον ισχυρισμό τους ότι είναι «ο Μεσσίας».
Αυτό το παράξενο απόκρυφο όραμα με ρίζες στη βιβλική προφητεία είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα. Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά, μια πατρίδα για τους Εβραίους.
«Η μεσσιανική ελπίδα υπόσχεται τη δημιουργία από τους Εβραίους μιας παγκόσμιας δύναμης στην Παλαιστίνη στην οποία όλα τα έθνη της γης θα αποτίσουν φόρο τιμής», λένε οι συγγραφείς. (Σελίδα 29)
«Αυτή η λαμπρή εποχή δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί από έναν άνθρωπο, γόνο του Οίκου του Δαβίδ» που θα οδηγήσει τους Εβραίους στην «δικαιοσύνη» και την «ανάπλαση» της ανθρώπινης φυλής.
Σύμφωνα με το Ταλμούδ, αυτός ο ‘Μεσσίας’ από τη γενιά του Δαβίδ θα φέρει όλα τα ‘ειδωλολατρικά έθνη’ υπό την υποταγή του και το Ισραήλ θα γίνει η παγκόσμια δύναμη.
Ο Ρότσιλντ είδαν τους εαυτούς τους σε αυτόν τον ρόλο. Ήδη από το 1836, ο Anselm Meyer Rothschild έλαβε μια επιστολή από τον Hirsch Kalischer, (φωτο στο γραμματόσημο), ένα ραβίνο, ο οποίος του αποκάλυψε το «θεϊκό σχέδιο»:
"Ας μη φανταστεί κανένας ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί ξαφνικά και μέσα από θαύματα και σημεία, θα οδηγήσει τους Ισραηλίτες στην αρχαία τους κληρονομιά. Η αρχή της λύτρωσης θα είναι με φυσικό τρόπο, από την επιθυμία των Εβραίων να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη, και την προθυμία των εθνών να τους βοηθήσουν στο έργο αυτό. "
Όταν θεωρούμε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν κρίσιμο για την ίδρυση του Ισραήλ, το όραμα αυτό δίνει στη σύγχρονη ιστορία μια εντελώς νέα τροπή. Το Ολοκαύτωμα μπορεί να ήταν μέρος ενός σχεδίου βήμα-βήμα για να φέρει στο προσκήνιο τον Εβραίο Μεσσία.

Ο Kalischer συνέχισε λέγοντας ότι αφού επιστρέψουν οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη, και η Ιερουσαλήμ ανοικοδομηθεί και ο Ναός αποκατασταθεί, «τότε ο Θεός θα τους δείξει όλα τα θαύματα, σύμφωνα με την περιγραφή που δίνεται από τους προφήτες και τους σοφούς ... ο Θεός θα αποστείλει τον προφήτη Του και τον χρισμένο βασιλιά Του".
Ο Αλμπέρ Κοέν, καθηγητής του Edmund de Rothschild (στην φωτογραφία σε χαρτονόμισμα του Ισραήλ), έκανε γνωστές τις απόψεις του Kalischer. Ως αποτέλεσμα ο Edmund de Rothschild χρηματοδότησε τον εβραϊκό εποικισμό του Ισραήλ το δέκατο ένατο αιώνα, με το ποσό των £ 6.000.000. Ίδρυσε τη δική του διοίκηση στην Παλαιστίνη και αποφάσισε τι θα πρέπει να καλλιεργηθεί και αγόρασε την παραγωγή σε σταθερή τιμή. Μεταξύ 1887 και 1899, έκανε τρία ταξίδια.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Edmund de Rothschild έπαιζε ένα ρόλο σε ένα μεγαλύτερο δράμα που θα φέρει τελικά τον διάδοχό του να γίνει ο αντίχριστος. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών κατ’ επανάληψη αναφέρονται στο "όταν θα έχουμε έρθει στο βασίλειό μας".
Είμαι πεπεισμένος ότι γράφτηκαν από έναν Rothschild.
Ο εβραϊκός μεσσιανισμός κάνει τα γεγονότα να φαίνονται μέσα από μια άλλη προοπτική. Μέσα από το χρέος, η οικογένεια Ρότσιλντ γονατίζει τα έθνη του κόσμου στο δικό της θέλημα.
Μέσα από την Αραβική Άνοιξη και την καταστροφή της Λιβύης και της Συρίας, όλοι οι «περίεργοι» ευθυγραμμίζονται. Τέλος, και το Ιράν θα οδηγηθεί στην «θεραπεία» μέσα σε έναν πόλεμο που θα καταστρέψει και θα υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο.
Δυστυχώς, ο "Μεσσίας" που θα προκύψει δεν θα λυτρώσει τον κόσμο, αλλά μάλλον θα τον καταδικάσει σε μια εποχή πόνου και σκότους. Και τότε, δεν θα πρέπει να κατηγορήσουμε κανέναν, παρά τους ίδιους μας τους εαυτούς.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών