Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2012

2 εκ. ευρώ το χρόνο έδινες αμοιβή ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ σε συστημικούς δημοσιογράφους τα έτη 2008 και 2009...Να που πήγαν τα λεφτά σου!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος να μας μιλούν για την ανάγκη να εφαρμόσουμε το μνημόνιο και να περικόψουμε τους μισθούς...Όταν τα λεφτά που έβγαλαν σε 2 χρόνια αντιπροσωπεύουν τον κατώτατο μισθό ενός εργαζόμενου για 40+ χρόνια...
Υπήρξαν και άλλοι με αντίστοιχες απολαβές..Ωστόσο για αυτούς υπάρχουν τα στοιχεία!

Σοκ και δέος για τη διαλυμένη κοινωνία μας προκαλεί ο οικονομικός προϋπολογισμός που έδωσε στη δημοσιότητα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ για τις αμοιβές των δημοσιογράφων- παρουσιαστών της πρωινής ζώνης για το 2008 και 2009. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από.....
1,5 εκατομμύριο ευρώ με αντικείμενο εργασίας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Γραμμή, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, έφτασε σε απολαβές το μισό εκατομμύριο ευρώ! Τα ποσά, που προκαλούν ίλιγγο στην Ελλάδα του ΔΝΤ, δόθηκαν επί ηγεσίας Παναγόπουλου, σημερινού προϊσταμένου τους στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εκεί όπου με περισσή άνεση και ευκολία οι τρεις παρουσιαστές έχουν αναλάβει εργολαβία την προώθηση και την προπαγάνδα του Μνημονίου, των αντεργατικών μέτρων και τον απεργοσπαστικό αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, για το 2008 οι Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξαν από την κρατική τηλεόραση 860.000 ευρώ, δηλαδή μηνιάτικο για τον κάθε ένα από αυτούς 35.000 ευρώ! Την επόμενη χρονιά (έτος που η Ελλάδα άρχισε να πλήττεται από τη κρίση) το δίδυμο εισέπραξε για τις υπηρεσίες του 684.000 ευρώ το οποίο μεταφράζεται σε 28.000 ευρώ το.. μήνα. Για να γίνει ακόμη περισσότερο κατανοητό το υπέρογκο ύψος των αποδοχών, σήμερα το αντίστοιχο δίδυμο παρουσιαστών στη NET, αμείβεται συνολικά με 89.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 3.000 ευρώ το μήνα!
Αντίστοιχα εξοργιστική για τους εργαζόμενους είναι τα οικονομικά δεδομένα και για την Πόπη Τσαπανίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Συμβαίνει Τώρα, μόνο για το 2008, έπαιρνε «μηνιάτικο» 23.000 ευρώ, δηλαδή συνολικές απολαβές 277.831 ευρώ. Την επόμενη χρονιά το κόστος της παρουσίασης της εκπομπής μειώθηκε (λόγω κρίσης;) κατά 20.000 ευρώ, «μειώνοντας» το ποσό στις 257.000. Σήμερα, το κόστος της παρουσιάστριας που έχει αντικαταστήσει την Τσαπανίδου είναι 45.000 ευρώ, δηλαδή, 3.750 ευρώ
το είδαμε εδώ

8 σχόλια:

  1. Αυτοι οι καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι ειδικά δε ο Λενιν και ο Σταλιν(το ηλίθιο διδυμο) ηταν που συστηματικά μιλουσαν κατα της Χρυσης Αυγης και υπερ των λαθροεισβολεων..
    Αυτα τα κοκκινα καθεστωτικα σκατα, με μηνιαίο μισθο 40 και 30 χιλιαδες ευρω, ειναι που προωθούν την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του εθνους και τον καθεστωτικο διεθνισμο, και την μεταναστο λαγνεια.Ο λυριτζής εξ οσων γνωρίζουμε ηταν και Κνιτης, για να μην ξεχνιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους πληρωναμε για να μας βγαζουν τα ματια.....
    φερτε πισω τα λεφτα μας αλητες-απατεωνες-ανθελληνες........

    προπαγανδα υπερ του σχεδιου Αναν
    και κατα της Μακεδονιας εκαναν
    απ οσο θυμαμαι και πολλα αλλα.

    ο Λυριτζης ειναι μελος του Συριζα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το οτι ειναι μελος του Συριζα ειναι θετικο?
      Γιατι δεν το βρηκα ψάχνοντας στο ιντερνετ?
      Οχι οτι εαν δεν ειναι σημαίνει κατι, αλλα εαν ειναι αίρεται ακόμα και η επίφαση πολιτικής "αντικειμενικοτητας".

      Γενικως εμεις γιατι πληρώνουμε την ερτ την σφηκοφωλιά εβραιομπολσεβικισμου, που απο το πρωι ως το βραδυ εχει να κανει με τους "κακους ταγματασφαλιτες" και τους "εξαιρετικούς κοινωνικούς αγωνιστές" του εβραιομπολσεβικισμου, στις "ιστορικες αναδρομές" που κανει?
      Τις προαλλες στην Ερτ 3 ελεγαν πως ηταν "απαράδεκτο να παιρνουν οι ταγματασφαλιτες συνταξεις για τις υπηρεσίες που προσεφεραν στο έθνος", ενω προφανώς το οτι ολοι οι εαμοβουλγαροι κομμουνιστοσυμμοριτες που επαιρναν συντάξεις "αντιστασιακου" δεν τους εκανε καμια αρνητική εντύπωση.

      Διαγραφή
  3. Για τις κομματικές πεποιθήσεις των μεγαλοδημοσιογράφων που ρήμαξαν την Κρατική Ραδιοτηλεόραση ας ρωτήσετε την ΠΟΣΠΕΡΤ.. Ποτέ η ΝΔ ακόμη και ως Κυβέρνηση το 2004 δεν μπόρεσε να κουμαντάρει αυτό το Γκέτο του Παπανδρεϊσμού!! Χαρακτηριστικό το γεγονός της Άνοιξης του 2004 (αρχές μαρτίου είχε επανέλθει στην εξουσία ο Καραμανλής) όπου ανανεώθηκαν ΟΛΕΣ οι συμβάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών "προοδευτικών δυνάμεων" με την ανοχή του Ρουσσόπουλου (πρώην στέλεχος της ΕΠΟΝ Ρήγας Φεραίος και μετά, απλώς.. λαμόγιο που έφαγε έναν σκασμό λεφτά!!)Τώρα στην ΕΡΤ και την ΠΟΣΠΕΡΤ κάνουν κουμάντο ΜΟΝΑΧΑ οι αριστεροί.. Και ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ (ΠΑΝ-ΠΑΝ) επί Σημίτη τώρα είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ!! Τι λέμε τώρα;;; Και αυτοί οι δύο απίθανοι που έχουν πρωινή εκπομπή στην ΝΕΤ(Αρβανίτης-Κατσίμη) και έκαναν ολοφάνερη προπαγάνδα υπέρ του Τσιπρανδρέα προεκλογικ, προχθές του έκαναν ωραία συνένετυξη - image maker με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν κάποιοι στην ΝΔ(κυβερνών κόμμα!!!) και να διαμαρτυρηθούν!! Ο σύζυγος της κ. Κατσίμη είναι γνωστός ΑΘΕΟΣ αναρχοαριστερός καθηγητής της Παντείου που με τα θέματα στις εξετάσεις έχει προκαλέσει σάλο.. Και εσείς λέτε για το ποιός ελέγχει την ΕΡΤ!! Τι λέτε μωρέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ13 Ιουλίου 2012 στις 7:47 μ.μ.

    Γλιτώσαμε από τον κομμουνισμό, αλλά όχι από τους κομμουνιστές !

    Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης που η κρατική της τηλεόραση κυριαρχείται από νοσταλγούς του Στάλιν !

    Ποιος θα καθαρίσει αυτή την κόπρο του Αυγείου ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bρε καθικια του κερατα και βγαινετε ακομη στην τηλεοραση και μιλατε για χρεη και για δανεια που εχετε παρει, κοματοσκυλα του κερατα ουστ απο δω μας εχετε αρμεξει για τα καλα παλιορουφιανοι και μας αρμεγετε ακομη ,να σας καει το βιντεο ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ:τα έσοδα αυτά δεν είναι τα μοναδικά τους. Παρἀλληλα εργἀζονται σε έντυπα, σε ιστοτὀπους, σε γραφεία τύπου του δημοσίου και πέρνουν πολύ βρώμικο χρήμα κάτω από το τραπέζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ποπαρα ειναι μουναρα και την πληρωνω και παλι ευχαριστως,τους αλλους δυο σοβαροχαβαλεδες στον ασβεστη και γρηγορα.βεβαια τωρα στον σκαι δεν εχουν ουτε τις μισες απολαβες σε σχεση με την ερτ,ηρθε και ο αυτιακας με 2000 τον μηνα και τους χαλασε την συνταγη τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών