Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2012

Ένα μήνυμα απο τους Έλληνες Μαθητές...!!

ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ "ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ".

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ..... ΣΑΦΩΣ ΑΝ Ο ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΗΤΑΝ "ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.... ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=246917315411808&set=a.118184031618471.11890.111859248917616&type=1&theater¬if_t=like
Έλληνες Μαθητές
enwtheite.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Πρώτα να δώσουν ένα ευρώ σε κάποιον άπορο και μετά να ομιλούν...
    Στο κατω κάτω αν θελουν μπορουν να κάνουν το αντίστοιχο για τους λαθρομετανάστες... δεν το κάνουν όμως, θέλουν να τους πληρώνουμε όλοι μαζί,..... τόοοοοοσο δημοκρατικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατι ενοχλείται η ΧΑ με τον χαρακτηρισμό "ρατσιστικο"
    Ναι ειναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ το παντοπωλείο, και εθνοφυλετικοτατο, υπερ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.
    Ειναι ενα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ παντοπωλείο, που δεν δεχετε αλλόφυλους εισβολείς υπανθρωπους , και θα πρεπει να ειναι πολυ περήφανη η χΑ γιαυτο.
    Αυτο ελειπε να ειναι πολυφυλετικο αντεθνικό και διεθνιστικό το παντοπωλείο ενος εθνικιστικου κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ16 Ιουλίου 2012 στις 3:38 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο ανώνυμο 3:19.

    ΒΕΒΑΙΩΣ και είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ το παντοπωλείο !

    ΤΙΜΗ μας και ΚΑΜΑΡΙ μας, και μπράβο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γι' αυτή την πρωτοβουλία !

    Αλληλεγγύη ΜΟΝΟ στους ΕΛΛΗΝΕΣ !

    Όσο για τις υστερικές αντιδράσεις των "προοδευτικών", ο λαός μας λέει πως ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ !

    Με απλά λόγια, ας είχατε τα κότσια να κάνετε κι εσείς κάτι τέτοιο, "σύντροφοι" !

    Έχουν λυσσάξει τα αναρχοκομμούνια, διότι με τις δράσεις αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους χτυπάει εκεί που πονάνε, στις λα'ι'κές γειτονιές.

    Τους πονάει πολύ η μαζική ανταπόκριση του απλού κόσμου στις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η καθημερινή αύξηση της πολιτικής της επιρροής.

    ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, παντοπωλεία ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, και σ' όποιον γουστάρει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε στη Χρυσή Αυγή για αυτή της τη πρωτοβουλία. Τα σκυλιά ας γαβγίζουν όσο θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν θέλουν τα σχολεία των "μεταναστών" να πάνε στα συσσίτια της Εκκλησίας.. Κανένα πρόβλημα.. Τις πράξεις της Χρυσής Αυγής καλά θα κάνουν οι λαθρομετανάστες που έφυγαν ως κλέφτες και σαν τους κλέφτες από τις πατρίδες τους, να μην τα πιάνουν στα άπλυτα στόματά τους! Κοινωνικό έργο κάνει η Χρυσή Αυγή.. Ψωμί και λάδι μοιράζει.. Από αυτά που τους κλέβουν τους όποιους μετανάστες αυτοί που τους έφεραν στην χώρα μας για να τους εκμεταλλευτούν! Να βάζουν τους γονείς τους στα φανάρια να καθαρίζουν αυτοκίνητα και σε δουλειές ΧΩΡΙΣ ΙΚΑ και άλλα ένσημα! Η Χρυσή Αυγή προσφέρει ΑΓΑΠΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.. Ποιό άλλο κόμμα το κάνει; Αυτό που πήγαινε μια φορά και έναν καιρό τις μαύρες στη γιορτή της "Δημοκρατίας" όπως βγάζει κανείς το.. κατοικίδιο βόλτα;; (Και μετά το.. κατοικίδιο το πήρε για πολιτική βόλτα ο Καμμένος!) Ή μήπως το ΚΚΕ που έχει παιδιά στο Αμερικάνικο κολλέγιο και η επόμενη Γ.Γ. του θα μας έρθει με μερσεντές από την Εκάλη;; Ή μήπως οι ΑΘΕΟΙ ανθέλληνες Δήμαρχοι που σκορπάνε λεφτά για παρελάσεις πούστηδων και λεσβιών!!
    Ρε άντε συνέλθετε και να λέτε κανένα ευχαριστώ που στη χώρα που σας δίνει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ χώρο να σκορπίζεται τη βρώμα σας υπάρχουν και τα εκκλησιαστικά συσσίτια.. Αλλιώς να βλέπαμε εάν σας έπαιρναν στα σπίτια τους οι υποστηρικτές σας (Αριστερόστροφοι, αναρχικοί και λοιπές "προοδευτικές" - ανθελληνικές δυνάμεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών