Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

Ένα θλιβερό προτεκτοράτο του Σιωνισμού...Αλλά πάντα θα υπάρχει η ελπίδα και η πίστη της απελευθέρωσης από τα δεσμά!


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές των νέων υπουργών της συγκυβέρνησης και οι προτεραιότητές τους έγιναν εμφανείς.
Μήπως συνάντησαν κάποια κοινωνική ομάδα, κάποιον εργασιακό κλάδο που πλήττεται από τα βαριά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζουν; Προφανώς τα γνωρίζουν όλα, και με γνώση των προβλημάτων που οι ίδιοι και οι πολιτικές τους δημιούργησαν προχωρούν στον κατατεμαχισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Μήπως συνάντησαν επιφανείς Έλληνες που μπορούν με τις γνώσεις και τις επαγγελματικές τους γνωριμίες να συμβάλλουν στην έξοδο της Ελλάδος από τα σημερινά και αυριανά αδιέξοδα; Ελπίζουμε πως συναντώνται αλλά δεν διαρρέει στον Τύπο.
Αυτό που μαθαίνουμε διότι προφανώς οι......
αποδέκτες του μηνύματος είναι πολλοί και πρέπει να το γνωρίζουν, είναι οι συναντήσεις τους με εβραίους λομπίστες.
Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, στις 20 Ιουλίου, συγκεκριμένα, με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης American Jewish Committee, David Harris. Η συνάντηση, γράφεται, «πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και αποτέλεσε ευκαιρία εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν με την Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και μεταξύ των ελληνικών και εβραϊκών ομογενειακών οργανώσεων στις ΗΠΑ και ανά τον κόσμο». Να θυμίσουμε ότι ο κύριος υπουργός των Εξωτερικών, ο οποίος προεκλογικά είχε επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ως υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε υποδεχθεί τον αντιπρόεδρο και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ.
Αλλά και ο σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος,......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών