Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

Επιτέλους...Το ΚΚΕ επιστρέφει στους πραγματικούς ψηφοφόρους του...

Η εικόνα μιλά από μόνη της....


Μόνο μια μικρή επισήμανση...Για όσους δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα είναι βουλγάρικα!
Άντε "σύντροφοι"...Η Σιβηρία δεν είναι μακρυά!

9 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ11 Ιουλίου 2012 στις 11:53 μ.μ.

    ΧΑΧΑΧΑ, πολύ καλό !

    Και μετά παραπονούνται όταν τους λέμε ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ !

    Αρχίζω πάντως να τα λυπάμαι τα συντρόφια, πρέπει να έχουν απελπιστεί τελείως !

    Γιατί δεν πάτε ρε σύντροφοι στην δημοκρατική Βόρεια Κορέα, να παίρνετε άνετα...101 % στις εκλογές και να μας αφήσετε ήσυχους ;;

    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ εργάτες στις λα'ι'κές γειτονιές ψήφισαν μαζικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διότι κατάλαβαν επιτέλους τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΚΚΕ.

    Οι εργάτες ΕΧΟΥΝ Πατρίδα, κι αυτή λέγεται ΕΛΛΑΣ !

    Το καταλάβατε "σύντροφοι" ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΚΕδες ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ε καλα μην ηρωιοποιησουμε τωρα τους εβραιομπολσεβικους της Βορειας κορεας.
      Εθνικισμος και μπολσεβικισμος δυο αντιθετες εννοιες.

      Διαγραφή
  2. Εμενα παντως μου κανει εντυπωση το πως τα εθνικιστικα κινηματα, οπως η Χρυση Αυγη , και τα μπλογκ που τα υποστηρίζουν ,στέκονται τοσο λιγο στην κατάδειξη του φαινομένου , θανατηφορας αγαπης , μεταξυ εβραιομπολσεβικων και εβραιοκαπιταλιστων.
    Αληθεια εχετε δει ποιος διαφημίζει το Canto General μια εβραιοκομμουνιστικη ωδή, ΗΡΩΔΕΙΟ, μεσα μαζικης αποβλακωσης, κρατικες επιχορηγήσεις, διεθνη διαφήμιση κλπ.ΠΕΡΙΤΤΟ να αναφερουμε οτι ο Νερουντα οντας δεδηλωμένος εβραιομπολσεβικος , οπως και ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟΙ αλλοι καθεστωτικοι σε διαφορες θεσεις κλειδια του διευθνους καθεστωτος, ειχε βραβευτει με νομπελ.
    Φανταστείτε να ηταν καποιος δεδηλωμενος θαυμαστης του εθνικοσοσιαλισμου και του Φυρερ και να εγραφε ωδες γιαυτον, θα του εδινε Νομπελ το διεθνες καθεστως? Χχαχα το πολυ πολυ να το εδινε 10 χρονια φυλάκισης βασει αντιρατσιστικων και αντιναζιστικων νομοθεσιων ...
    Το οτι ο Μαιλης βγηκε και εκθείαζε τον μεγαλυτερο σφαγεα ολων των εποχων τον Σταλιν, (εξαιρουμένου του γεγονοτος οτι ηταν μπολσεβικος φυσικα), και οτι τα ΜΜΕ δεν το επαιξαν το γεγονος ουτε ενα κλασμα του δευτερολεπτου , ακομα δεν μας λεει κατι?
    Ο Σταλινισμος οχι απλα ειναι αποδεκτος απο το εγχώριο καθεστως, αλλα και εκθειαζομενος, εαν τολμουσε καποιος χρυσαυγιτης να μιλησει υπερ του Αδολφου Χιτλερ, θα το έπαιζαν τα εβραιοκαναλα για κανενα μηνα ,και φυσικα μετα σε καθε συνέντευξη η πρωτη ερωτηση θα κινούνταν σε αυτα τα πλαισια, " εχετε μιλησει υπερ του Χιτλερ που εκανε τους εβραιους σαπουνια ηταν Ρατσιστης, κλπ κλπ κλπ".
    Εχετε δει ποτε κανεναν δημοσιογραφισκο να μιλαει στους Εβραιομπολσεβικους με τετοιο τροπο στους εβραιομπολσεβικους του ΚΚΕ και των διαφορων αλλων παραφυάδων του ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ εβραικου μπολσεβικισμου?
    Εχετε δει ποτε κανεναν δημοσιογραφισκο να μιλαει σε στελεχος του Συριζα λεγοντας του, "μα εχετε συνιστώσα στο κομμα σας που ειναι υπερ του ΜΑΟ, υπευθυνο για τους θανατους 30 εκατομμυριων ανθρωπων",
    εχετε δει ποτε κανεναν ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ να ασκει αφοριστικές ηθικοπολιτικες κριτικες εναντιον του κομμουνισμό ως σύστημα και κοσμοθεαση, η να ασκει κριτικη στο ταξικο μισος και....τον εθνοκτονο διεθνισμο(μα ολες οι καπιταλιστικες οργανωσεις συμφωνουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ)?
    Μα στο κατω κατω οι Σοσιαλοδημοκρατες του Πασοκ πχ , και αυτοι Μαρξιστες ειναι, η ιδεολογία της σοσιαλοδημοκρατιας ειναι μαρξιστικη στη βαση της και εχει δυο με τρεις αλλους εβραιους που σε αντιθεση με τον εβραιο Λενιν, ειχαν αλλες απόψεις για το πως να επιβληθεί ο εβραικος μαρξισμος σε ενα κρατος, οπως ο Λασσαλ και ο Μπερνσταιν.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ρε, εβραιομπολσεβικοι -εβραιοκαπιταλιστες, οι δυο ΟΨΕΙΣ του ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, η δραση και η εκ του συστηματος δημιουργημένη μορφη "αντιδρασης" στην εξ αυτων δημιουργημένη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ12 Ιουλίου 2012 στις 12:42 π.μ.

    Φίλε ανώνυμε 12:19, φυσικά και γνωρίζουμε ότι ο εβραιομπολσεβικισμός και ο εβραιοκαπιταλισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου Σιωνιστικού νομίσματος.

    Φυσικά και ξέρουμε ότι ο σταλινισμός στην Ελλάδα είναι αποδεκτός από το σύστημα.

    Στα ιδεολογικά έντυπα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - κυρίως στο περιοδικό μας - υπάρχει πλήθος άρθρων και αναλύσεων γι' αυτό το ζήτημα.

    Γι' αυτό τα ψευτοδιλήμματα "δεξιά" ή "αριστερά" είναι ανύπαρκτα για εμάς τους Εθνοφυλετιστές.

    Γι' αυτό λέμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εχω δει και σε αλλες αναρτήσεις σου, εισαι ενας αξιοπρεπεστατος εθνοφυλετιστης.
      Χαιρε συνελληνα να σε εχουν οι θεοι καλα.

      Διαγραφή
  4. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα ΚΚ και στη Ρωσία που το κρατούν για ιστορικούς-τουριστικούς λόγους...ακόμα και στη Βόρεια Κορέα να πήγαιναν τα συντρόφια θα τους κυνηγούσαν ακόμα από εκεί οι Βορειοκορεάτες τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες που είναι οι κομμουνιστές εν Ελλάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μια διόρθωση: Η γλώσσα είναι Ρώσσικα και όχι Βουλγάρικα. Στα Βουλγάρικα δεν υπάρχει ο φθόγγος Ы, κάτι που ξεχωρίζει την γραφή από την Ρωσσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ηρωική Βόρεια Κορέα έχει διακόψει κάθε σχέση με τον μαρξισμό λενινισμό εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Ακολουθεί μια περήφανη εθνικιστική και φυλετικά καθαρή πολιτική, την juche, και έχει δώσει ειδική θέση στον στρατό και την πολεμική αρετή, shogun και για αυτό έχει μπει τόσο στο ρουθούνι των εβραιοκαπιταλιστών των ΗΠΑ. Μη γινόμαστε άδικοι συναγωνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών