Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

Σκληρή με την Ελλάδα αλλά… σούζα στους Εβραίους η Μέρκελ!

 Διαβάστε και:

Απίστευτο και όμως αληθινό...Οι Γερμανοί θα πληρώνουν και άλλες- επιπλέον- αποζημιώσεις σε εβραίους..Της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ!!!!!!

Μπορεί με την Ελλάδα να το παίζει σκληρή και άτεγκτη η πρώην κομσομόλα της Ανατολικής Γερμανίας και νυν πρωθυπουργός, Ανγκέλα Μέρκελ, αλλά στον «περιούσιο» λαό κάθεται σούζα! Και να τι εννοούμε: Στις 26 Ιουνίου δικαστήριο της Κολωνίας απηγόρευσε την περιτομή για θρησκευτικούς λόγους, με το αιτιολογικό ότι αλλάζει ανεπανόρθωτα το σώμα του παιδιού.

Μιλώντας χθες σε μέλη του κόμματός της, η Μέρκελ αμφισβήτησε την σκοπιμότητα της δικαστικής απόφασης και παρενέβη ευθέως υπέρ της κατάργησής της: «Δεν θέλω η Γερμανία να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι Εβραίοι δεν θα μπορούν να τηρούν τα έθιμά τους. Διαφορετικά θα μας περάσουν για φαιδρούς». Περίπου τα ίδια είχε δηλώσει προ ημερών και ο κυβερνητικός της εκπρόσωπός, Στέφεν Ζάιμπερτ: «Εξ ονόματος αυτής της κυβέρνησης, όλων των.....
μελών της κυβέρνησης, θα μιλήσω ξεκάθαρα: επιθυμούμε να είναι δυνατή στη Γερμανία μια εβραϊκή θρησκευτική ζωή, μια μουσουλμανική θρησκευτική ζωή». Επίσης, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Δικαιοσύνης έσπευσε να καθησυχάσει τον «εκλεκτό» λαό, λέγοντας ότι «Η απόφαση του δικαστηρίου της Κολωνίας δεν ισχύει για το σύνολο της ομοσπονδιακής δημοκρατίας».  Μετά απ’ όλα αυτά, βγήκε και ο Πίνσας Γκόλνσμιθ, πρόεδρος του Συνεδρίου των Ραβίνων της Ευρώπης και δήλωσε κατενθουσιασμένος: «Είμαι ευγνώμων προς την καγκελάριο Μέρκελ που ξεκαθάρισε ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν θα πληγεί στη Γερμανία».

Τι κρίμα, να μην μπορούμε κι εμείς οι Έλληνες να πούμε το ίδιο! Αλλά βλέπετε, εμείς δεν είμαστε «εκλεκτός» λαός…
πηγή

3 σχόλια:

  1. Στην μεταπολεμική Γερμανία οι Εβραίοι θεωρούνται ιερά πρόσωπα δηλαδή οι μέγιστοι εχθροί όλων των ευρωπαϊκών λαών αντιμετωπίζονται σαν θεότητες. Υπάρχει νόμος που προβλέπει ότι όστις Ιουδαίος εισέλεθει στην γερμανική επικράτεια δύναται να αιτηθεί την γερμανική ιθαγένεια και να την λάβει αμέσως! Οι Γερμανοί είναι πλήρως διαβρωμένοι και χωρίς εθνικές αξίες. Φανταστείται ότι ο αντιπρόεδρος του ΚΙΣ Γερμανίας Μιχαήλ Φρήντμανν εξελέγη βουλευτής με το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα!!!`Ο άπιστος χοίρος σε κόμμα που θέλει να ονομάζεται χριστιανικό. Εφέτος στην οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας, την Φραγκφούρτη, εξελέγη δήμαρχος ο Ισραηλίτης Πέτερ Φέλντμανν. Το 1933 με την άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων στην εξουσία απελύθη αμέσως ο τότε Ιουδαίος δήμαρχος Φραγκφούρτης Λούντβιχ Λάντμανν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το παραμύθι η μαλλον την επιτηδευμένη πολιτικοτατη και συστηματική δαιμονοποιηση ,απο τα εγχώρια σοβιετικα μέσα, της Γερμανιας, θα πρεπει τουλάχιστον οι εθνικιστες που εχουν ενα μεσο ορο νοητικης διαύγειας ανώτερο , να την καταδείξουν ως τετοια.
    Καταρχας πρεπει να κατανοήσουμε οτι δεν ζουμε στον 19αιωνα οπου υπαρχουν αντικρουόμενα γεωπολιτικά συμφέροντα στην γηραιά ηπειρο, ειμαστε πλήρως ποδηγετιμενοι και αυταπόδεικτα ακολουθουμε ολοι μαζι εκ των άνωθεν επιβεβλημενη πολιτικη, ας δει καποιος το εμπαργκο στο Ιραν πχ, λες και εχει η Ευρωπη πρόβλημα με το Ιραν.
    Για να μην επεκταθω σε περαιτερω λεπτομέρειες, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, εχει πεθανει απο το 1945, οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτο ειναι ειτε ηλίθιος ειτε μαζανθρωπος με μιντιακη θεαση που διαμορφώνει αποψη και γνωμη απο τα εβραιομεσα νοητικης κονιορτοποιησης.
    Η μερκελ ειναι ενα κοινοβουλευτικο ανδρείκελο με πεπερασμένη θητεία, μια ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ με κομμουνιστικοτατο παρελθον, που ασκει την πολιτικη που τα νομισματικά και πολιτικά της αφεντικά της λενε, εν ειδη πολιτικου σοβιετικου κομπλεξισμου και εβραιομπολσεβικικης προδιάθεσης , γινεται μια συστηματική προσπάθεια απο τα εγχώρια εβραιοκαναλα να παρουσιαστει ο Γερμανος ως υπαίτιος της κατάστασης, ο Γερμανος εκ του οποιου εκπηγάζει η συγχρονη έκφανση του εθνικοσοσιαλισμου η πιο ολοκληρωμένη μετα την Πλατωνική της θεώρηση, το γνωριζουν πολυ καλα αυτο τα κοκκινα ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ, γιαυτο και προσπαθουν να διασυνδέσουν υποκατωφλιακα την Γερμανια με οποιαδήποτε μορφη "εθνικης(απο τους διεθνιστες) καταπίεσης, υπαιτιότητας για αυτην την κατασταση, ακομα ακομα και αυτοκρατορικής επιμελητειας του νομισματικου συστήματος!"
    Με αυτον τον τροπο πρωτον, κατευθύνουν τους ανεγκεφαλους μαζανθρωπους σε εναν δρομο κατηγοριοποίησης ο οποιος επιτυγχάνει δυο στοχους, 1ον την αποφυγή δαιμονοποιηση των πραγματικών υπαίτιων και γαμψομυτιδων επικυρίαρχων του παγκοσμιου ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, και την μετερχομενη δαιμονοποιηση του εθνους εκ του οποιου εκπηγαζει ο αντικοσμος, το αντίδοτο, σε αυτο το υπανθρωπο διεθνες Status quo,και συνδέεται με την 70ετη "σατανική" εξ ιδεολογοκικου κομπλεξισμου προερχόμενη , προπαρασκευση εναντιον του εθνους το οποιο ειναι κατεξοχην συνδεδεμονο με την εθνοφυλετικη αριστοκρατικη και ιεραρχικη ιδεολογία και κοσμοθεαση.
    Οσο σχεση εχουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ με τον ελεγχο του παγκοσμιου νομισματικού συστήματος, αλλο τοσο σχεση εχουν και οι συγχρονοι Ελληνες με την διακρατική δυναμη που κατείχαν επι μεγαλου Αλεξανδρου.
    Για το εβραιοκαθεστως ο μονος που εχει και οφείλει να εχει εθνικότητα ειναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τέτοια ζητημα, φανταστείτε να μιλουσαν στα εβραιοκαναλα με αναλογο τονο για την εβραικοτητα της Federal reserve .Goldman Sachs, Neuberger Berman, Black rock, Rothschild, κλπ...εκει ΔΕΝ υπαρχει εθνικοτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέρκελ , ένα ανδρίκελο τού Σιωνισμού όπως πολλοί > κρατών , πού έχουν εγκαταστήσει οί εβραίοι προκειμένου νά διοικούν τήν ανθρωπότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών