Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2012

Οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής για Ρέσλερ, Χαλυβουργία και πισίνα στον Κορυδαλλό

Οι Έλληνες δεν είναι γερμανοί, ούτε βιετναμέζοι και δεν δέχονται εκβιασμούς από κανέναν Ρέσλερ. Οι απειλές των τοκογλύφων και η καταστροφική πολιτική του μνημονίου δεν θα περάσουν.

Η κυβέρνηση οφείλει να λύσει άμεσα τα προβλήματα των απεργών της χαλυβουργίας, ώστε να επιστρέψουν όλοι στην εργασία τους και το εργοστάσιο να ξεκινήσει εκ νέου να παράγει. Το πρόβλημα στην παρούσα φάση δεν είναι η απεργία, αλλά η πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που εδώ και δεκαετίες διαλύει με σύστημα την εθνική μας παραγωγή.

 Η τοποθέτηση πισίνας και μπάρμπεκιου στις φυλακές Κορυδαλλού συμβαδίζει ενδεχομένως με....
το διαρκές λαϊκό αίτημα για φυλάκιση όσων πολιτικών καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Ανάλογες παροχές κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή μετάβαση των εν λόγω προσώπων από τα τζακούζι και τα ακριβά προάστια, πίσω από τα σίδερα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

1 σχόλιο:

  1. πρεπη να δρασουμε ο ελληνας πλεων κινδινευη με αφανισμο των σεπτεβριο ερχετε καταστροφη στα παντα ολοκλητωτικη δεν θα μεινει τιποτα ορθιο καλα ολα αυτα που λεμε εδω μεσα κ γενικα στα σιτε...αλλα πρεπη να προβουμε σε ενεργειες αμα θελουμε να παραμεινουμε ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ....οι σιωννιστες πλεων ειναι παντοδυναμη....αλλα εμεις εχουμε την δυναμη του ΘΕΟΥ...δεν παει αλλο...η τωρα η ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών